2015 Şubat Anneleri

Gözün aydın canım kalp atışlarını da duyarız inşallah :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim sut iciyorsan ondan oluyor. Ona da çözümü laktozsuz sut almakta buldum ben. Rahatsız etmiyor en azindan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok canım ben süt içemiyorum midem kalkıyor, hatta doğru düzgün yemek de yiyemiyorum. Bu kadar gazı anca sabahtan akşama kadar kurufasulye yesem yaratabilirdim :) Hamileliğin bu döneminde oluyormuş maalesef

Gözün aydın canım kalp atışlarını da duyarız inşallah :)

İnşallah canım. onun için biraz daha vakit var ama şu an için sağlıklı olduğunu bilmek bile içimi rahatlattı. benim gibi belirtisi yok diye stres yapan arkadaşlara duyurulur

yaa bugün bende hiç bişi yok hatta bayaa bayya iyiyim bende korkuyorum duygularıma tercüman oldun

yok canım ben süt içemiyorum midem kalkıyor, hatta doğru düzgün yemek de yiyemiyorum. Bu kadar gazı anca sabahtan akşama kadar kurufasulye yesem yaratabilirdim :) Hamileliğin bu döneminde oluyormuş maalesef

gaz problemi bende de vardı ben soda ile çözdüm sayılır cnm tavsiye ederim :)

yaa bugün bende hiç bişi yok hatta bayaa bayya iyiyim bende korkuyorum duygularıma tercüman oldun

sizi o kadar çok iyi anlıyorum ki.. burda aldığımız kötü haberlerden sonra çok evham yaptım. sırf bu yüzden gittim kontrole ama en azından şimdilik herşey normal dedi dr. sizler için de böyledir inşallah. bundan sonra birbirimizi olumlu düşünmek için motive edelim, kuruntulara kapılmayalım.

haklısın kesinlikle ama incanın i.ine kusku düşüo.. insan agrım yok yada midem bulanmıo die üzülürmü?? üzülüomuş :)

merhabalr kızlar ısten gucten yenı okuyp selam verebıldım.. bugun ruyamda ultrasona gırdıgımı ve doktorun erkek oldugunu gosterdıgını gordum resmen:) gecen hafta da kzım oldugunu gormustum:) bıde ıkız olurmus

haklısın kesinlikle ama incanın i.ine kusku düşüo.. insan agrım yok yada midem bulanmıo die üzülürmü?? üzülüomuş :)

ben hamile olduğumdan şüphe etmiştim artık o kadar yani pek nadir adet sancısına benzer ağrım oluyor o kadar. ne bulantı ne baş dönmesi ne de başka birşey.. gelecek ne gösterecek bilinmez ama bu şekilde de normal bir hamilelik olabiliyormuş demek.. inşallah biz şanslı annelerdenizdir böyle sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşuruz

katılıyorum sana. dayanabıldıgım kadar gıdıcem bnede ınsallah :) ama mudurun haklıymıs :) ben olsam bende almazdım , cocugu nerdeyse ıs yerınde dogurucakmısın cnm :)

Canım benim ufaklık duramadı ne acelesi vardı 37+2de doğacak inşallah bu erken doğmaz en azından 1 hafta daha dursun rabbim o günleri gösterirse inşallah

Sonunda canım :) ne kadarlık Mış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…