canım linke tıklayınca sayfayı acıyo. sayfayı begen dıyosun sonra anket acılıyo
hımmm ben 4 ayda işe dönmemkii...
Hiç niyetim yok bebeğimi bırakmaya
Bende hiç bulantı olmadı canım hala da yok. Aslında bende tereddütlüyüm ama beklemeye de dayanamıyorum. İnşallah görürüz bir an önce hayırlısıyla. Bende randevumu perşembeye aldım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile
Bende de bulanti yok o zaman persembe guzel haberini bekliyorum yaz olur mu ben sabredebilirsem pazartesi gidecem
İnşallah canım benim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba bayanlar
sonunda ilk dr kontrolümüze gittik. kalp atışı için erken dedi ama keseyi gördük. haftasıyla uyumluymuş ve şimdilik herşey normalmiş çok şükürben burdaki birkaç kayıptan sonra hiç belirtim yok diye evham yapmıştım. şimdi rahatladım
Ben de merkezdeyim:) Nasıl gidiyor hamileliğin ? Ve doktor seçimi yaptınmı :)teşekkür ederim canım inşallahhh :) kocaeli gölcük. sen??
Canim sut iciyorsan ondan oluyor. Ona da çözümü laktozsuz sut almakta buldum ben. Rahatsız etmiyor en azindan.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gözün aydın canım kalp atışlarını da duyarız inşallah :)
Canım bende okudum
Kızlar bugün korkularım tavan yaptı göğüs ağrısı arada hafif sancı ve biraz aş erme dışında hiç belirtim yok. Boş gebelik olmasından çok korkuyorum var mı normal gebelikten ayrı bir belirtisi boş gebeliğin
yok canım ben süt içemiyorum midem kalkıyor, hatta doğru düzgün yemek de yiyemiyorum. Bu kadar gazı anca sabahtan akşama kadar kurufasulye yesem yaratabilirdim :) Hamileliğin bu döneminde oluyormuş maalesef
3 kez yaptı eşim 3. De kazandık :)
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yaa bugün bende hiç bişi yok hatta bayaa bayya iyiyim bende korkuyorum duygularıma tercüman oldun
sizi o kadar çok iyi anlıyorum ki.. burda aldığımız kötü haberlerden sonra çok evham yaptım. sırf bu yüzden gittim kontrole ama en azından şimdilik herşey normal dedi dr. sizler için de böyledir inşallah. bundan sonra birbirimizi olumlu düşünmek için motive edelim, kuruntulara kapılmayalım.
haklısın kesinlikle ama incanın i.ine kusku düşüo.. insan agrım yok yada midem bulanmıo die üzülürmü?? üzülüomuş :)
katılıyorum sana. dayanabıldıgım kadar gıdıcem bnede ınsallah :) ama mudurun haklıymıs :) ben olsam bende almazdım , cocugu nerdeyse ıs yerınde dogurucakmısın cnm :)
Bende dönmeyeceğim Allah nasip ederse 1-2 sene evdeyim. Zaten işten çok yoruldum
merhaba bayanlar
sonunda ilk dr kontrolümüze gittik. kalp atışı için erken dedi ama keseyi gördük. haftasıyla uyumluymuş ve şimdilik herşey normalmiş çok şükürben burdaki birkaç kayıptan sonra hiç belirtim yok diye evham yapmıştım. şimdi rahatladım
cok sevındım ıyıkıde yazmısım buraya. Sızınde kremınız oldu :)
Sonunda canım :) ne kadarlık Mış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?