2015 Şubat Anneleri

yaa bugün bende hiç bişi yok hatta bayaa bayya iyiyim bende korkuyorum duygularıma tercüman oldun

Beklemekten başka çaremiz yok ama işte duygulara söz geçmiyor :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım beli lastıkli pantolanlardan bolca var bu sene, özellikle kotonda hem şık hem rahat ben onla idare ediyom şimdilik kotlara elveda...

sata göre 5+3 üm canım cihaz da 5 haftalık ölçtü. dr haftasıyla uyumlu ve normal olduğunu söyledi.

Cihaz en doğrusu hadi hayırlısı olsun ne zaman çağırdı kontrole ilaç verdimi

İnşallah canım ne olursa olsun olumlu düşünmeye yönlendirelim birbirimizi

canım benim ufaklık duramadı ne acelesi vardı 37+2de doğacak inşallah bu erken doğmaz en azından 1 hafta daha dursun rabbim o günleri gösterirse inşallah

annesini özlemiştir belki :) saglıklı olsunlarda ınsallah bı hafta erken dogsada olur

canım beli lastıkli pantolanlardan bolca var bu sene, özellikle kotonda hem şık hem rahat ben onla idare ediyom şimdilik kotlara elveda...

Saol canım bakayım Kotona bişey bulamıyorum zaten

Cihaz en doğrusu hadi hayırlısı olsun ne zaman çağırdı kontrole ilaç verdimi

10 gün sonra kalp atışlarına bakabiliriz dedi ama artık kendi dr uma giderim herhalde. ilaç olarak ilk 3 ay için folik dışında bişey vermiyoruz dedi.

10 gün sonra kalp atışlarına bakabiliriz dedi ama artık kendi dr uma giderim herhalde. ilaç olarak ilk 3 ay için folik dışında bişey vermiyoruz dedi.

Hayırlısı olsun canım artık katıldın sende kervana :)

Hadi hayırlısı neden olmasın :)) bu arada burda bir topik var bebeğin kesedeki duruşu önemli cinsiyeti veriyor diyor büyük bir çoğunluğunda tutmuş ben ilk haftalarda kız görüyordum ama şimdi sürekli erkek çocuğu görüyorum ve o topiğe görede erkek olucak . Aman kız çok istiyordum ama olsun sağlıklı bir şekilde kucağıma alıyım da ilk bebek o kadar önemli değil:))

kaçıncı haftadaki duruşuna göre canım? link atabilirmisin? bende en başından beri erkek diye hissediyorum bakalım zaman ne gösterecek.

kaçıncı haftadaki duruşuna göre canım? link atabilirmisin? bende en başından beri erkek diye hissediyorum bakalım zaman ne gösterecek.

Ah telefondan giriyorum , 8.haftadan sonrası ama bence 7 de de belli olur . Senin kaç hafta şuan ?? Google yaz :bebeğin kesedeki duruşuna göre cinsiyet tahmini: diye seni direk yönlendirir oraya :) anneler hissedermiş zaten :)

Sitenin adı neydi

facebooktan gırıyosun cnm. arama yerıne anneler hisseder yaz. bepantholun sıtesı cıkıyo ordan. oncekı sayfalarda lınkı atmıstım bı bak ıstersen

canım maalesef doğum iznimiz 6 ay değil..ben öğretmenim,doğum izni toplamda 16 hafta 8+8..son 3 hafta kalana kadar çalışabiliyorsun,kalan 5 i de doğum sonrasına ekleyebilirsin..onun haricinde 40 gün sağlık raporu,24 ay ücretsiz izin,24 aya kadar da heyet raporu hakkın var..
ben doğum izni ve 40 günlük sağlık raporuyla eğitim öğretim yılını tamamlayıp 1 yıl da ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorum..heyet raporunda maaş alıyorsun ama ben çalışmadan maaş almak istemiyorum,etik gelmiyor..o yüzden ücretsiz izin kullanıcam..

Çok fena aşeriyorum aklıma türlü türlü şeyler geliyor

Amin cnmm :):) ama işte bende cook agrı vardı kasıklarımda ölüyodum baş dönmesi falan ama bugun cok saglamım hatta normaldende sağlamım yanii

5+3 üm canım daha erken demek bizim için. kızımda hislerim doğru çıkmıştı bakalım bu sefer tutacak mı

facebooktan gırıyosun cnm. arama yerıne anneler hisseder yaz. bepantholun sıtesı cıkıyo ordan. oncekı sayfalarda lınkı atmıstım bı bak ıstersen

Kız hepimizi kremlendirdin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…