Bi sorun olsa doktorun soler sıkılma, bnmki 1366 ben de az mı diye takıyorum meselaIyi aksamlar
Bugün kontrolüm vardi erken dogum riski yok simdilik hersey normal ama Aklima takilan kizimin kilosu suan yaklasik 1000 grammis sizce Azmi doktor Iyi yine dedi ama bilmiyorum. Kafama Cok takildi.
Ama Iyi olanda ilk sezeryan olmustu doktor dedi suan normal dogum icin hicbir Engel yok normal dogumu beklicez.
Ama bu kilo isi kafami karistirdi
Bi sorun olsa doktorun soler sıkılma, bnmki 1366 ben de az mı diye takıyorum mesela
canım hep hapşururken sesli çok şiddetli hapşururum karnımı tutarım eşim anam dikkat der :) sende dikkat et banada bazen kasılma oluyor geçici olarak ama uzun sürmüyor.
Bacakların yine çözümü var da popoya kramp kötüymüş ya
Daha yediye kadar da burdayım. Tam 32 zamanı buradaki dersler hafifliycek işte o zaman belki dayanabilirsen biraz daha dayanayım diyorum. Çünkü sonrasında da izin almamak karışabilir bu hoca.
kılosu normal canım..bıraz yemene dıkkat et ve soluna yat..Iyi aksamlar
Bugün kontrolüm vardi erken dogum riski yok simdilik hersey normal ama Aklima takilan kizimin kilosu suan yaklasik 1000 grammis sizce Azmi doktor Iyi yine dedi ama bilmiyorum. Kafama Cok takildi.
Ama Iyi olanda ilk sezeryan olmustu doktor dedi suan normal dogum icin hicbir Engel yok normal dogumu beklicez.
Canım kilo işine takılma daha 2 ay var bebekler son 2 ayda daha çok kilo alıyormuş zaten iri olması iyi değil ki normal doğumu riske atıyor kilosu iri olması fln, sen bunu kafana takma lütfen bebişide üzme böle üzülüerek elinden geldikçe kalsiyum protein ağırlıklı vitaminli beslen güzelce sol yanına yatmaya özen göster dr. un sorun yok dediyse yoktur bişi olsa emin ol dr.lar hemen söylüyor.Iyi aksamlar
Hamile bel destek kemeri cok işe yarıyor bacım al ben de öleyim :}
kılosu normal canım..bıraz yemene dıkkat et ve soluna yat..
bu arada normal doğum ıhtımalın varsa yabana atma mutlaka bu deneyımı yasa derım
bi koyda gorelım şu meşhur ettıgın koca göbüşünü :)Canım kilo işine takılma daha 2 ay var bebekler son 2 ayda daha çok kilo alıyormuş zaten iri olması iyi değil ki normal doğumu riske atıyor kilosu iri olması fln, sen bunu kafana takma lütfen bebişide üzme böle üzülüerek elinden geldikçe kalsiyum protein ağırlıklı vitaminli beslen güzelce sol yanına yatmaya özen göster dr. un sorun yok dediyse yoktur bişi olsa emin ol dr.lar hemen söylüyor.
2 ay için değer mi canım almak bir düşündüm ama bnde snra değmez die vazgeçtim ama cidden birde göbek deliğimin hizası ve alt ksmında sertlik oluyor resmen bu gün oğlum sağ yanımdan belimden dışarı çıkacak gibi ittiriyor duruyor aşağı mı döndü bilmiyorum ama ayağı kalktığımda göbeğimin alt yarısında ağırlık hissediyorum kocaman oldu karnım yaa
Canım kilo işine takılma daha 2 ay var bebekler son 2 ayda daha çok kilo alıyormuş zaten iri olması iyi değil ki normal doğumu riske atıyor kilosu iri olması fln, sen bunu kafana takma lütfen bebişide üzme böle üzülüerek elinden geldikçe kalsiyum protein ağırlıklı vitaminli beslen güzelce sol yanına yatmaya özen göster dr. un sorun yok dediyse yoktur bişi olsa emin ol dr.lar hemen söylüyor.
2 ay için değer mi canım almak bir düşündüm ama bnde snra değmez die vazgeçtim ama cidden birde göbek deliğimin hizası ve alt ksmında sertlik oluyor resmen bu gün oğlum sağ yanımdan belimden dışarı çıkacak gibi ittiriyor duruyor aşağı mı döndü bilmiyorum ama ayağı kalktığımda göbeğimin alt yarısında ağırlık hissediyorum kocaman oldu karnım yaa
kılosu normal canım..bıraz yemene dıkkat et ve soluna yat..
bu arada normal doğum ıhtımalın varsa yabana atma mutlaka bu deneyımı yasa derım
Ya bakmayın siz ultrasyona boyuna göre hesap ediyorlar, yoksa hiç tutmuyor birbirini kimisine iri diyor kimisine zayıf. Eltimin bebeklerine doktorlar hep kilolu dedi ama 2.5 3 anca doğdular. Oğluma zayıf dediler en son 32 haftalıktı 2200 gr dedi doktor en son muayenem o oldu 37. Haftada 4 kilo doğdu. Tek sağlıklı elleri Ayakları düz olsunda kilo önemli değil.Bi sorun olsa doktorun soler sıkılma, bnmki 1366 ben de az mı diye takıyorum mesela
Ya bakmayın siz ultrasyona boyuna göre hesap ediyorlar, yoksa hiç tutmuyor birbirini kimisine iri diyor kimisine zayıf. Eltimin bebeklerine doktorlar hep kilolu dedi ama 2.5 3 anca doğdular. Oğluma zayıf dediler en son 32 haftalıktı 2200 gr dedi doktor en son muayenem o oldu 37. Haftada 4 kilo doğdu. Tek sağlıklı elleri Ayakları düz olsunda kilo önemli değil.
Alin benden de o kadar, penguen gibi yuruyorum :)ayy yerim senin göbüşü beni güldürdün bir an sen kndi resini ekledin sandım bi baktım panda
Bende kndimi öle hissediyorum bnkide kocaman oldu ağırlaştı ya artık tuta tuta yürüyorum alttan destek verme ihtiyacım oluo otomatik :)
koymuştum görmedin mi tosbağa halimibı
bi koyda gorelım şu meşhur ettıgın koca göbüşünü :)
Sagol canim insallah zaten yatakta yerimi degistirdim sola yatabilmek icin. Insallah Hayirlisi olsun. Ins normal sekilde dogurruz hepimiz.
Iyi aksamlar
Pi nin yaşamı dedin beni can evimden vurdun :))
koymuştum görmedin mi tosbağa halimi
inşAllah canım sola yat beslenmene elinden geldikçe dikkat et gerisi TAkdiri ilahi sağlıklı olsunlarda önmlisi bu :)
alır kilo annesi uzulme usg yaniltici da olabiliyor belki daha fazladir buna takıp uzulme hem cok kilolu olmamasi sezeryan sonrasi normal dogumda avantajsenin icin de kendim icin de cok heyecanliyim bu konuda dilerim rabbim ikimize de bu kez normali nasip eder
amin canım inşallah düzelsinde ben razıyım tek kalmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?