bende aynen evde takılmayı planlıyorum
gaz problemi bende de vardı ben soda ile çözdüm sayılır cnm tavsiye ederim :)
5+3 üm canım daha erken demek bizim için. kızımda hislerim doğru çıkmıştı bakalım bu sefer tutacak mı
Çok fena aşeriyorum aklıma türlü türlü şeyler geliyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kız hepimizi kremlendirdin :)
Beklemekten başka çaremiz yok ama işte duygulara söz geçmiyor :/
çok şanslısınız yerinizde olmak isterdim. benim kendi işim yalnız çalışıyorum doğuma bile nasıl giderim diye kara kara düşünüyorum. çocuğumu da işyerinde buyutucem heralde bakacak kımse bıle yok.
canım bence sen daha sanslısın. insanın kendı işi gıbı varmı. kafan rahattır en azından. biz hastaneye gıderken bıle nasıl ızın alucaz dıye dusunuyoruz
çok şanslısınız yerinizde olmak isterdim. benim kendi işim yalnız çalışıyorum doğuma bile nasıl giderim diye kara kara düşünüyorum. çocuğumu da işyerinde buyutucem heralde bakacak kımse bıle yok.
Ben bugune kadar 1 kere adam akilli aserdim boyle resmen salyalarim akti ki o seyi 2 senedir kesinlikle yemiyordumah bu bebisler bize nevrimizi donduruyor :))
zaman geçmek bilmiyor...doktor randevularıda seyreklesmeye basladı ucuz bişi olsa alcam eve ultrason aleti ama
Bende senin yerinde olmak isterdim :) özel sektör çok zor kendi işinde en azından kimseye hesap vermiyorsun yetişemediğinde yanına birini alabilirsin part time falan. Bak ben hamileliğimi söylemediğim için güneşin alnında dışarı içeri dolaşıyorum hala. Benimde her iki ailede uzakta mecburen kendim bakıcam
Ah telefondan giriyorum , 8.haftadan sonrası ama bence 7 de de belli olur . Senin kaç hafta şuan ?? Google yaz :bebeğin kesedeki duruşuna göre cinsiyet tahmini: diye seni direk yönlendirir oraya :) anneler hissedermiş zaten :)
Ya kızlar kıyafetleri özelliklede pantolonu sıkan varmı beni sıkıyo hamile için olanlarda çok büyük göbek kısımları fikir verin işe geliyom masanın altında dükkanlar açık :) ne giycez bilemedim
Evet soda mideye iyi geliyor canim ama onu da gunde 1 taneden fazla icmemek lazim :)
Canım seninle günü gününe aynı tahmini doğum zamanımızkalp atışı için ne zaman çağırdı doktorun?
bende baktım şimdi o topice.kızımın usg si ile karşılaştırdım.kızım kesenin sağ tarafında.yeni fasulyemde sol tarafında duruyor. acaba doğrumu ki?
ben meyveli 2-3 tane içtim bi ara simdi gece yatmadan içiorum gece rahat uyuyorum..
evet bak sende de tutmuş demekki. Sağdaysa kız diyorlar soldaysa erkek :)) Ben biraz daha emin oldum :)) Ayrıca ozaman şimdi seninde erkek olma olasılığı çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?