2015 Şubat Anneleri

bende aynen evde takılmayı planlıyorum

çok şanslısınız yerinizde olmak isterdim. benim kendi işim yalnız çalışıyorum doğuma bile nasıl giderim diye kara kara düşünüyorum. çocuğumu da işyerinde buyutucem heralde bakacak kımse bıle yok.

gaz problemi bende de vardı ben soda ile çözdüm sayılır cnm tavsiye ederim :)

Evet soda mideye iyi geliyor canim ama onu da gunde 1 taneden fazla icmemek lazim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok fena aşeriyorum aklıma türlü türlü şeyler geliyor

Ben bugune kadar 1 kere adam akilli aserdim boyle resmen salyalarim akti ki o seyi 2 senedir kesinlikle yemiyordum ah bu bebisler bize nevrimizi donduruyor :))

Kız hepimizi kremlendirdin :)

hadi bakalım ıns gelir canlar sızınkıde :) yararım olduysa ne mutlu bana :) 60 tl ler cebımızde kaldı. bebişlere cici alırız onlarlada :)

canım bence sen daha sanslısın. insanın kendı işi gıbı varmı. kafan rahattır en azından. biz hastaneye gıderken bıle nasıl ızın alucaz dıye dusunuyoruz

Bende senin yerinde olmak isterdim :) özel sektör çok zor kendi işinde en azından kimseye hesap vermiyorsun yetişemediğinde yanına birini alabilirsin part time falan. Bak ben hamileliğimi söylemediğim için güneşin alnında dışarı içeri dolaşıyorum hala. Benimde her iki ailede uzakta mecburen kendim bakıcam

Ben bugune kadar 1 kere adam akilli aserdim boyle resmen salyalarim akti ki o seyi 2 senedir kesinlikle yemiyordum ah bu bebisler bize nevrimizi donduruyor :))

Dün kavrulmuş soğana aşerdim resmen :) bugün de türlü türlü şeyler ağzım sulanıyor :) bakalım bulabilcez mi

zaman geçmek bilmiyor... doktor randevularıda seyreklesmeye basladı ucuz bişi olsa alcam eve ultrason aleti ama

Bende aynı fikirdeyim :) ama o zamanda kafayı yeriz yok hızlı atıyor yavaş atıyor diye

evet biraz düşünmeden yazmışım sanki haklısınız. zor görünüyor. keşke herkes kendi baksa kızanına.

bende baktım şimdi o topice.kızımın usg si ile karşılaştırdım.kızım kesenin sağ tarafında.yeni fasulyemde sol tarafında duruyor. acaba doğrumu ki?

Valla beni varya iç çamaşırım lastiği bile rahatsız ediyor hiçgöbeğim yokztn şimdi çıkmaz da bırak pantolon belini çamaşırımbile karnımı sıkıyo gibi geliyo belki ikiz oldgu için öyle hisseyrm bilmyrm ama hatta bazem kendi elimi karnıma götrncede rahatsız oluyrm eşim de diyoki filmlerde hep kocalar karılarının karnını sever sen dokundurmysun diyo ama bapıyım

Kizlar aile hekimine gidip geldim. Çok sicak yürüyerek gittim ama çok zorlandim. Tansiyonum da 8e 5 cikti. Bu arada demir hapi kullaniyorum o da tansiyonu dusururmus. Neyse kaydimi yaptilar bilgi verdiler bir ay sonra tekrar cagirdilar. Doğuma kadar 5-6 defa görüşmeye cagiracaklarmis. Birde asilar yapilacakmis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende baktım şimdi o topice.kızımın usg si ile karşılaştırdım.kızım kesenin sağ tarafında.yeni fasulyemde sol tarafında duruyor. acaba doğrumu ki?

evet bak sende de tutmuş demekki. Sağdaysa kız diyorlar soldaysa erkek :)) Ben biraz daha emin oldum :)) Ayrıca ozaman şimdi seninde erkek olma olasılığı çok yüksek

ben meyveli 2-3 tane içtim bi ara simdi gece yatmadan içiorum gece rahat uyuyorum..

Canim meyveli soda icmeyin diyor doktorlar sade icmen lazim icemiyorsan limon sık içine

evet bak sende de tutmuş demekki. Sağdaysa kız diyorlar soldaysa erkek :)) Ben biraz daha emin oldum :)) Ayrıca ozaman şimdi seninde erkek olma olasılığı çok yüksek

Topiğin tam olarak başlığı ne ben bulamadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…