2015 Şubat Anneleri

çok pis gaza getiriyorsun insanı normal doğum için
olmaması ıcın bır ssebep mı varkı canım..ahh bır yasasan ahh ..Mevlam bunu hak görmüş afedersın minnacık yerden koca bedenı çıkartmaya muktedır olmuş ee dahası nekı..Allah ol derse olur..

olmaması ıcın bır ssebep mı varkı canım..ahh bır yasasan ahh ..Mevlam bunu hak görmüş afedersın minnacık yerden koca bedenı çıkartmaya muktedır olmuş ee dahası nekı..Allah ol derse olur..

mucize işte...şuan bile o mucizeye ortağız tek bedende iki can iki kalp

gecmis oksun canim guldum yazdigini okurken. Halimiz trajikomik : )

Ah canım sevindim bende
Ya şükür 2 kilo bir bebek daha. Benimde 2200 korktum şekerden mi.diye.şekerim çıkmadı ama belli olmaz dedim. Maşallah bebeğine.

kızlar 14 kilo almışım normal mi tabi 5 gün önce böyleydi
normalnormal sensıkma canını ye gıtsın..
ben oyle seyler yedımkı bugun midem midem olmaktan azad olmak ıstıyor adeta..bulan bulan hali kalmadı yazık..ama ınatla yemeye devam edıyorum..ocağa patates koydumhaslansın ustune ketçap mayanez dokup yıyecem..sonrada cok geçmeden kusacam ınsaallah..tastamam böyle planım

Amann ben senin kilonda hamile kaldım. Siz.hep zayıf olduğunuzdan 71 size çok geliyor.

aynanın karsısına gectım gobuk resmı cekıyım dıye vazıyetı görünce hemen geldım oturdum yerıme..yarın sabah unutmazsam cekerım o zaman normal boyutlarına ınmıs oluyor

Beni de sev zira ben kendimi sevemiyorum bu halimle,86 oldum ben de. Sekerim çıkmasaydı daha da olurdum da o beni frenledi
Evet sende fena sayılmazsın. Ben plan bile yapmıştım.şekerim çıkarsa diyet verir yaparım diye çıkmadı şans işte

bigun bulusup kv dedikodusu yapalim tam ayni modelmis bizimkiler.

senin haftanda yuvarlarsak 1 kilo demisti dr tam 1 yoktu yani hic takilma saglikli olsn da dogurmasi kolay olur 3 kilo bebegi hem

baska bi sorunun yoksa canim normal diyebiliriz
aslinda dr a baksan 9 ay için bu kiloyu al diyor ama nasil absraucaz ben bilmuyorumki bunu : )
mide bulantılarım başladı ilk zmnlardaki gibi birde tansiyon başımın belası şu an

kız yemediğim halde 3 kilo almışım nasıl verecem bu kiloları bilmiom daha iki ay var önümüzde

kız bu kac hafta oncekı gobek

o bir buçuk hafta önceki göbüşüm bacım anamgildeyken kardeşim çekmişti nie küçük mü ki bana her geçen gün biraz daha büyüyor gibi geliyor sanki kilo alıyorum büyüyorum gibi geliyor şuan çekmek atmak isterdim ama telefonum çekim yapmıyor.

bir fincancık kahve içsem bişey olmaz demi
iç benden sana musade..
benımkınden kucuk :)

Annelerinizin yaptıklarını duyunca şok oluyorum vallahi,hadi kayınvalideler yapsa bi ucu el deriz ,Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…