2015 Şubat Anneleri

Evet sende fena sayılmazsın. Ben plan bile yapmıştım.şekerim çıkarsa diyet verir yaparım diye çıkmadı şans işte
ay aman iyiki çıkmamış canım. İşin yoksa günde 4 kere kan ölç, 2 kere insülin yap sıkıldım valla. 7 aydır tek canımin istediği patatesdi şimdi onu da yiyemiyorum

bigun bulusup kv dedikodusu yapalim tam ayni modelmis bizimkiler.
yapalım valla. yaşarken sinir bozucu da sonradan anlatınca komik oluyo bazı şeyler :)

Tecrübeli anneler,
Silikon göğüs koruyucuyla göğüs kalkanı aynı şey mi acaba? Şimdiden alınmalı mı yoksa ihtiyaç duyulursa mı?

Öyle mi oluyor hiç bilmiyordum saol cnm

Allahım çok tatlı bunlar yav hele patikler yerim o içine girecek ayakları ben

Bu arada kızlar GS- ESK macını izliyorduk eşimle, heyecandan doğuracam sandı eşim beni tutuyor hopladıkça
Şükür yendik 4-2 çok güzel bir maçtı birde 57.dk snra 10. kişiyi oynadık

Kızlar forumda gezerken buldum arkadaş bir konu açıp doğum öncesi ve esnasında okunması faziletli olan duaları ayetleri bir başlıkta toplamış bnmde çok hoşuma gitti sizlerden de ilgilenenler olur die paylaşmak istedim :)

beşiği 2 saatte zor kurduk
ben pembe istemiştim ama siyah beyaz göndermişler
bide çok kirli cibinliği
onun dışında tamda resimlerde göründüğü gibi

turk kahvesi bebegin kalp atislarini çok hizlandiriyor dedi bugun misafirlige gittim ev sahibi, denedim gordum diyor, dr da yasaklamismis ona hamileyken
ben arada nadien içiyordum ama artik içmuiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…