- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
saol canım ya son 3 haftada 2 kilo aldım böyle gitmez inşallah
bulguru da deniycez artık. :))) bulgur pilavı da olsa ne güzel giderdi şimdi. :)
Valla bilmiyorum ki canim ya ben zaten 36 da ayrılcam ocak başı ank da olcam şu 4 hafta dayanirsam ne ala yoksa zorlamicam kendimi ne yapayım nasılsa ücretsiz izin kullancam biraz az biraz fazla hesap yapmicam artıkOkuldaki stres de etkiliyor. Zaten kimyasallar da dolu. 37 ye kasmasak mı ki.
Yoğurtlu çorba canım mideye çok iyi gelirmillet ben eve gidiyorum çorba yıyıp yatıcam da hangi çorba bu mideye iyi gelır acaba. korkar oldum artık.
Kasıkta ağrı olabilir miymiş? Hala geçmedi deacıktım bir corba içiyim diye kalktım ağrıyo içip yatayım tekrar bakalım.
millet ben eve gidiyorum çorba yıyıp yatıcam da hangi çorba bu mideye iyi gelır acaba. korkar oldum artık.
Ahmet ın yanına bunlardan hangısıyakısır soyleyın bakımmm
reha
sâfa
eymen ..
resmi kırpa kırpa bu hale getırdım :)
sımdı anlamlara bakarken kayra ısmınde tanrılık gectıgını okudum hemen ıcım soğudu.. anlam cok onemlı bence.. cocugun butun karaketerıne huyuna etkı ettıgını düşünüyorum ben ..o yüzden aylardırkayra derken bı anda vazgectım canım.Kayra bence güzel. Hem zaten tek isim kullanıcak. Kayra ismi yukarıda yazdıklarından daha çekici gözüküyor
iş gördüyse no problembu da güzel , fazla değil ideal boyutlarda : ))
Kızmıydı senin canm?alın size göbiş :))))
Ilaydada cok guzelmis cnm zaten kimseye begendirme cabasinda degilim biz begendik diyip geciyoruk artio
Kızlar başıma gelenleri anlatayım salı günü sabah vc ye gittim baktım kanama adet olmuş gibi.oyle korktum ki hemen hastahaneye gittik. Doktor baktı erken doğum başlangıcı var dedi rahim ağzı biraz düzlesmis dedi.hemen yatış verdi bi gün yattık şükür düzeldi. Dua edin şu 9 ayı tamamlayalim
atesi yok galiba canim, bakmadim vallaay çok ateşi olursa örtmesin bi de adama havale geçirtmesin. ılık duş alsın.
ben hastalanınca kendimi burnumu sürekli temizleyerek elimi ve yüzümü sürekli sabunla yıkayarak biraz daha erken iyileştiriyorum. mikroplar çok yayılamıyorlar sanırım. bi de burnum sürekli tıkanıksa mutlaka açmak için bi şeyler yapıyorum yoksa geçmiyor bi türlü.
benim terliğim nerden belli ben %90 nı 1-5 ayda aldım.
hakkat ha severim bende : ))
bebelerın ısımlerı konuşulmaya başlanmış..
kızımın ismi GÜLFEM RANA (GÜLFEM:gül dudaklı,gül ağızlı demek---RANA:Güzel, hoş latif, parlak. Çok iyi, çok ala demek)
pipilinin isminide AHMET KAYRA düşünüyorum ben..(AHMET:Efendımız(s.a.v) ın ısmı---KAYRA:ihlaslı kişi demek)
nasıl kızlar sızce..pipilinin kayrasından emın degılım..AHMET ın yanınane yakışır kı baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?