2015 Şubat Anneleri

S Sond gecmıs olsun bacım..2 gundur benımde ıcım fena.. benım kusamama gıbı bır sorunum var..o sebepten rahatlayamıyorumda beklekı gecsın
bende en son babaannem öldüğünde kusmuştum. 10 sene oldu. hamilelikte de bir iki kez kusar gibi yaptım. ne olduysa son zamanlarda oldu.
ama bu başka bir şey o acı su duruyor orda gıtsın dıye yıyorum daha kötü oluyor.
bu tombik kız mıdemı büzüştürdü sıkıştırdı heralde.
kusamamak berbat bir şey ben şimdi biraz rahatladım işte.

Ahmet ın yanına bunlardan hangısıyakısır soyleyın bakımmm

reha
sâfa
eymen ..

nasıl yanı anlamına bakmıyorsun..Efendımız anlamı hos güzel ısımler koyun evlatlarınıza dıye ogurt vermıstır..
Ya bakmiyorum derken canim cayir kenarlarinda yetisen bitki anlaminda ama ismi begendigimiz icin anlamina takilmadik ilk kizimda eylul sonbahar anlami ama basina zeynep koyduk bundada yine bi isim daha koyucaz yanina tabiki

anlat bacım anlat dinlerim : )))

Kasıkta ağrı olabilir miymiş? Hala geçmedi de acıktım bir corba içiyim diye kalktım ağrıyo içip yatayım tekrar bakalım.

ben kusamıyorum o basınç yüzünden suratıma kan oturuyor.tam 1 hafta kızamıklı gıbı geziyorum ortada.dr parmağını boğazına sok mutlaka kustur kendını geldıgınde yoksagozlerın bıle kör olabılır dedı.. sankı mıdemdekıler kulaklarımdan gozlerımden fıskırıcakmıs gıbı bır basınç ama asla kusamıyorum ıste..

dun haşlanmış patates yedım o bastırdı ıcımı sende dene ıstersen..o sekılde sakınledı bıraz

Ya zaten herkeze begendiremezsinki zevkler tartisilmaz her agizdan bi laf cikiyo onlara gore hareket edersek isimiz var

Affra-taffra

ben hemen veririm , gerçi süt olsun diye ne bulursam tıkmazsam ağzıma : )) su içmenin yeterli olacağını anlatmak lazım çevreye

Şimdiye kadar on kg aldım canım, şimdide insülin+diyet yaptığım için çok almam diye düşünüyorum. Ama hamileliğe şişko başladığım için sonrasında diyet yapmam şart tabi. Karataya gıcık oluyom şu aralar "şeker yüklemesi" muhabbetinden dolayı ama diyetini biraz esneterek yapabilirim

Benimde bi listem yok canım, glisemik indeksi düşük gıdaları tercih ediyorum sadece bi de ara öğünleri kaçırmıyorum.

valla en son 77 idi taaaa 1 ay önce. muhtemelen 85'e yaklaşmışımdır. arkandayım Ruya27
Bir ayda o kadar almamışsındır canım bea. Ben bir ayda hiç kilo almadım mesela. Enteresan bir gebeyim zaten ilk üç ay 6 kilo, 2. Üç ayda 4 kilo aldım 6. Aydan beri de almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…