gece bunuda dneyim canimkesinlikle katılıyorum.
eklem ağrısı da varsa biz şunu yapıyoruz. (bu bir koca karı ilacıdır)
-bir limonun suyu
-bir adet aspirin
-bir tutam tuz.
bir yerde karıştırılır ve vücudun önce tüm eklem yerlerine (el ve ayak bilekleri, dizler, dirsekler vs) sonra tüm vücuda (sırt göğüs bacak kol vs) yerine sürülür. bir çarşaf serilmesi önerilir ki yatağa akmasın limon suları. sonra yatıp terlenir. ve turp gibi kalkılır.
benim oglumun adi ahmet emre canim : ) emre yakisiyor bence
hadıı bana fıkır verınseneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dedim ara ara ağrı oluyor tam kasık bölgesini (adet sancısının olduğu yer) gösterdim; olabilir dedi ama benim hiç uzun olmamıştı arada birkaç dk falan sürüyordu. dün gece ütüden sonra senin gibi oldum ağrıyla uyudum ama sabaha bir şey yoktu... biraz uyu dinlen geçer belki.... geçmezse yine eşin gelince bir doktora git istersen hem için rahat eder...
gayet güzel ..hasan kp adı bende dusunmustum de:)bız hasan saıd düşünüyoruz nasıl sızce anlamları cok güzel once anlamına bakıyrm bende
emrede gorumcemın kocasının adı.. :) butun ısımlerden var esımın aılesınde sinir oldum pipilimekoyacak ısım bulamıyorum yahubenim oglumun adi ahmet emre canim : ) emre yakisiyor bence
ya sen nasıl 22 kılo aldınEki Görüntüle 1324167
herkes göbek koyar da ben eksik kalırmıyımişte benim paşamda bu önden gidiyoruz
Dünkü akşam 7 ye kadarolan sınavdan mıdır Nedir sabah kasık ağrım vardı okula güçlükle gittim dayanamadımumarım bir sorun yoktur rapor istedim Dr un sekreterini arayıp. Eve geldim
Valla bilmiyorum ki canim ya ben zaten 36 da ayrılcam ocak başı ank da olcam şu 4 hafta dayanirsam ne ala yoksa zorlamicam kendimi ne yapayım nasılsa ücretsiz izin kullancam biraz az biraz fazla hesap yapmicam artık
bende kız ısmı dusunurken oyle olmustm cınsıyetı bellı olmdan arıyrdkgayet güzel ..hasan kp adı bende dusunmustum de:)
emrede gorumcemın kocasının adı.. :) butun ısımlerden var esımın aılesınde sinir oldum pipilimekoyacak ısım bulamıyorum yahu
ya sen nasıl 22 kılo aldın60 kılo falan yagosterıyon ya gostermıyon
sımdı anlamlara bakarken kayra ısmınde tanrılık gectıgını okudum hemen ıcım soğudu.. anlam cok onemlı bence.. cocugun butun karaketerıne huyuna etkı ettıgını düşünüyorum ben ..o yüzden aylardırkayra derken bı anda vazgectım canım.
Ay nihayet anlayışlı biri çıktı karşına valla bencede bebişten önemli bişi yok..Bugün doktora hocamla konuştum bebiş çok önemli dedi. Bebişi sağlıkla kucağına alırsın inşallah sonrasında izin rapor kullanırsın dedi. Dinlen ve kafan rahat olsun dedi. Bakıcam duruma bakalım. Bir de Dr umla konuşacam.
merhaba kızlar işlerim çok yoğun hiç giremiyorum dün doktora gittim. kızımı gördüm maşallah büyümüş teyzeleeri. abiside çok sevdi kardeşini. ben toplamda 9 kilo aldım kilolu hamile kaldım. o yüzden dikkat ediyorum. kızımın resmini ekledim. 1600 gr olmuş.
Ay nihayet anlayışlı biri çıktı karşına valla bencede bebişten önemli bişi yok..
teşekkür ederiz teyzesi :*Maşallah bebişine canım ne tatlı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?