sağa mı yakın sola mı?
öncelikle sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar tabii ama bu tahmin işi de insanın hoşuna gidiyorkız çocuklarını çok severim herhalde 10 tane kızımız olsa gık demeyiz ama erkek olursa da değişiklik olur. hayırlısıyla gelsinlerde her türlü güzel yani..
bide şöyle bi şey demişer 'eğer kese yuvarlaksa kız, fasulye şeklindeyse erkek' çok ilginç ki kzımın kesesi yuvarlak ama bu fasulye gibi hakikaten. eğer oğlum olursa yani bu tez baya doğrulanır. kız erkek farketmiyor bi kızım daha olursa kızım için çok iyi olur.oğlan olursada bi değişiklik olur.sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunlarda kız erkek takıntım yok.
Bide ben bakayım şu keseye
zaten kıme sorsan onu tavsıye edıyor. bu bıtınce onu alırım belkı ama bebek yagınıda yap sımdıden. en ucuz ve dogal yol bebek yagı+ badem yagı+ kakao yagı. denemekte fayda var.
6+3 iken olan ultrason bu. Hep kiz cikardi ilk kez erkek olarak bir belirti olunca sasirdim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet katılıyorum sana hatta biri 6.haftada başka 8de başka demiş . Benim 8 haftalık oldu ama olmayanlar çokta önem vermesinler bu aşamada :)Geçen sene bende baktım o konuya ama sanırım 8 ila 9. Hafta diyor iyice okuyun orayı
aynen öyle canım kızlar başka. peygamber efendimiz erkek evlatlarınızı sevin.kızlar ise zaten kendilerinin sevdirirler buyurmuş.kız olursa kızlarımız yalnız kalmaz. benim ne ablam ne kız kardeşim var. olanlara her zaman özenmişimdir.daha şimdiden doğum ve doğum sonrasında bana kim yardım edicek diye kara kara düşünüyrum.bi ablam olsa ne iyi olurdu.
aynen öyle canım kızlar başka. peygamber efendimiz erkek evlatlarınızı sevin.kızlar ise zaten kendilerinin sevdirirler buyurmuş.kız olursa kızlarımız yalnız kalmaz. benim ne ablam ne kız kardeşim var. olanlara her zaman özenmişimdir.daha şimdiden doğum ve doğum sonrasında bana kim yardım edicek diye kara kara düşünüyrum.bi ablam olsa ne iyi olurdu.
Yalnız o sayfada okuduğuma göre 6 haftada değişir diyorlar 8.haftadan sonra daha garanti :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ah canim ayni duygulari paylasiyoriz inan. Şöyle 3-4 kiz kardeş olanlara nasil imreniyorum.
6+3 iken olan ultrason bu. Hep kiz cikardi ilk kez erkek olarak bir belirti olunca sasirdim :)
Öyleyse önümüzdeki ayi bekleyeceğiz canim saglikli olsunlar da diyor ama merak ediyor insan :)
Eki Görüntüle 1174397 kızlar bakın bu da benim usg görüntüm
Eki Görüntüle 1174397 kızlar bakın bu da benim usg görüntüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?