2015 Şubat Anneleri

aynen öyle canım kızlar başka. peygamber efendimiz erkek evlatlarınızı sevin.kızlar ise zaten kendilerinin sevdirirler buyurmuş.kız olursa kızlarımız yalnız kalmaz. benim ne ablam ne kız kardeşim var. olanlara her zaman özenmişimdir.daha şimdiden doğum ve doğum sonrasında bana kim yardım edicek diye kara kara düşünüyrum.bi ablam olsa ne iyi olurdu.

Benimde fasulye şeklinde ve çok net bir şekilde solda. Evet çok doğru diyorsun hiç farketmez hayırlı ve sağlıklı olsunlarda inşallahh :) ama tabi benim hep aklımda kız olsun vardı ki zaten bunlar %100 doğru değil anca bi ay sonra netleşir. Ama şimdide düşünüyorum abi olsun oğlum olacaksa da iyi olur güzel olur :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

6+3 iken olan ultrason bu. Hep kiz cikardi ilk kez erkek olarak bir belirti olunca sasirdim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zaten kıme sorsan onu tavsıye edıyor. bu bıtınce onu alırım belkı ama bebek yagınıda yap sımdıden. en ucuz ve dogal yol bebek yagı+ badem yagı+ kakao yagı. denemekte fayda var.

bu karışımı duymuştum ama tüyleri beslediğini okumuştum bir yerde onun için denemedim. kullanıyorsan sende gidişatı gözlemle derim kaş yapalım derken göz çıkarmayalım dimi

Oğlumunki fasulye gibi solda, Buda yuvarlak ama ne sağ ne sol ortada sola biraz yatkınlıgı var hadi bakalım sağlıklı olsunlarda valla pek önemsemiyorum

kızlar bakın bu da benim usg görüntüm

Geçen sene bende baktım o konuya ama sanırım 8 ila 9. Hafta diyor iyice okuyun orayı

6+3 iken olan ultrason bu. Hep kiz cikardi ilk kez erkek olarak bir belirti olunca sasirdim :)

Yalnız o sayfada okuduğuma göre 6 haftada değişir diyorlar 8.haftadan sonra daha garanti :)

Geçen sene bende baktım o konuya ama sanırım 8 ila 9. Hafta diyor iyice okuyun orayı
Evet katılıyorum sana hatta biri 6.haftada başka 8de başka demiş . Benim 8 haftalık oldu ama olmayanlar çokta önem vermesinler bu aşamada :)

Ah canim ayni duygulari paylasiyoriz inan. Şöyle 3-4 kiz kardeş olanlara nasil imreniyorum.

kesinlikle çok iyi olurdu. biz çok kardeşiz benim var çok şükür. neyse dur bakalım bu defa olmazsa bir sonrakinde buluruz belki kızlarımıza yoldaş

Yalnız o sayfada okuduğuma göre 6 haftada değişir diyorlar 8.haftadan sonra daha garanti :)

Öyleyse önümüzdeki ayi bekleyeceğiz canim saglikli olsunlar da diyor ama merak ediyor insan :)

Ah canim ayni duygulari paylasiyoriz inan. Şöyle 3-4 kiz kardeş olanlara nasil imreniyorum.

Biz 5 kardeşiz 3 tane daha kız kardeşim var birinle yaşıtız ama İnan 10 yaşında ve 8 yaşında olan iki küçük kardeşim nasıl yardımcılar bana , diğeri aramadı bile . Her kardeş bir olmuyor.

bu ne kızzzzzzz
ultrasonda böyle bişey mi çıkıyo
etrafındaki boşluk nee
daha hiç girmedim heycan oldummm

Öyleyse önümüzdeki ayi bekleyeceğiz canim saglikli olsunlar da diyor ama merak ediyor insan :)

Tabi canım annem de kızıyor bana bırak önemli değil ilk diyor ama ne yapıyım merak işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…