2015 Şubat Anneleri

saol canım. şimdi baktım facebooktan yapmısım. anneler hisseder dıye sayfası var bepanthenın orda var anket. aşagılarda bıraz ama

Ben de doldurdum bakalim gelecek mi? Almayi dusunuyordum ama catlak kremi ise yarar mi pek bilemedim yani :)

evet bak sende de tutmuş demekki. Sağdaysa kız diyorlar soldaysa erkek :)) Ben biraz daha emin oldum :)) Ayrıca ozaman şimdi seninde erkek olma olasılığı çok yüksek

bide şöyle bi şey demişer 'eğer kese yuvarlaksa kız, fasulye şeklindeyse erkek' çok ilginç ki kzımın kesesi yuvarlak ama bu fasulye gibi hakikaten. eğer oğlum olursa yani bu tez baya doğrulanır. kız erkek farketmiyor bi kızım daha olursa kızım için çok iyi olur.oğlan olursada bi değişiklik olur.sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunlarda kız erkek takıntım yok.

Ben de doldurdum bakalim gelecek mi? Almayi dusunuyordum ama catlak kremi ise yarar mi pek bilemedim yani :)

ben bepanthene guveırım ama catlak kremınde deneyımım yok :) bepanthol yada lierac almayı dusunuyordum. gelmesi ıyı oldu acıkcası. bırde ben hamıle oldugumu ogrendıgımden berı bebek yagının ıcıne badem yagı karıstırdım onu suruyorum. bakalım ıns bı işe yararlar :)

Merhaba arkadaslar :)) su belirtilere lutfen takilmayin.. aha 9 hafta bitecek oyle simdiye.kadar aman aman kebdimi.hamile givi hissetmedim. Erken haftada degilseniz.gidin doktora iciniz.rahatlasin. bol bol.dua edin... bu.arada ben tuylendim iyice.oglumda da olmustu anam.kimisi.doker ben cikariyorum. Bende ruyamda bugun kizim varmis yanaklari.tonbis.ben.nasil.isiriyorum.nasil :)) bide.agliyor ben.guluyorum yanaklarini sikiyorum :)) o agladikca...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah allah benimde fasulye seklinde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben kızımda lierac kullanmıştım ve nereyedeyse hiç çatlamadım ama krem sayesinde mi bilmiyorum. 10 kilo almıştım çünkü fazla değildi yani. alırken de eczacımızın tavsiyesiyle almıştım iyi olduğu söyleniyor.

kafayı göbek çatlamasına çok takmışsınız. benim göbeğimde zaten dikiş olduğundan çatlağı falan pek önemsemiyorum.
benım de sacım beyazladı boyayamıyorum 3 ayın geçmesini bekliyorum ona taktım kafayı çok kötü duruyor saç rimeli aldım da onla kapatıyorum.

bizim fotomuz çok taze daha bügün gittik ve fasulye şeklinde kıvrık. eve gider gitmez kızımınkiyle karşılaştırırım.

Okudum bende...

samsung

hadi bakalım cimcimelerden sonra bize tosun paşalar gelecek mi görücez

öncelikle sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar tabii ama bu tahmin işi de insanın hoşuna gidiyor kız çocuklarını çok severim herhalde 10 tane kızımız olsa gık demeyiz ama erkek olursa da değişiklik olur. hayırlısıyla gelsinlerde her türlü güzel yani..

zaten kıme sorsan onu tavsıye edıyor. bu bıtınce onu alırım belkı ama bebek yagınıda yap sımdıden. en ucuz ve dogal yol bebek yagı+ badem yagı+ kakao yagı. denemekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…