saol canım. şimdi baktım facebooktan yapmısım. anneler hisseder dıye sayfası var bepanthenın orda var anket. aşagılarda bıraz ama
evet bak sende de tutmuş demekki. Sağdaysa kız diyorlar soldaysa erkek :)) Ben biraz daha emin oldum :)) Ayrıca ozaman şimdi seninde erkek olma olasılığı çok yüksek
10 gün sonra ama alttan dedi onun için gitmeyi düşünmüyorum.
Bende aynı fikirdeyim :) ama o zamanda kafayı yeriz yok hızlı atıyor yavaş atıyor diye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Topiğin tam olarak başlığı ne ben bulamadım da
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Neden:26: Merak ettim de düşük tehlikesi mi var?:26:
Ben de doldurdum bakalim gelecek mi? Almayi dusunuyordum ama catlak kremi ise yarar mi pek bilemedim yani :)
yoo tehlike var demedi. süreyle alakalı 10 gün sonra alttan duyarız biraz daha sonra gelirsen karından yani
bide şöyle bi şey demişer 'eğer kese yuvarlaksa kız, fasulye şeklindeyse erkek' çok ilginç ki kzımın kesesi yuvarlak ama bu fasulye gibi hakikaten. eğer oğlum olursa yani bu tez baya doğrulanır. kız erkek farketmiyor bi kızım daha olursa kızım için çok iyi olur.oğlan olursada bi değişiklik olur.sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunlarda kız erkek takıntım yok.
ben bepanthene guveırım ama catlak kremınde deneyımım yok :) bepanthol yada lierac almayı dusunuyordum. gelmesi ıyı oldu acıkcası. bırde ben hamıle oldugumu ogrendıgımden berı bebek yagının ıcıne badem yagı karıstırdım onu suruyorum. bakalım ıns bı işe yararlar :)
Allah allah benimde fasulye seklinde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bide şöyle bi şey demişer 'eğer kese yuvarlaksa kız, fasulye şeklindeyse erkek' çok ilginç ki kzımın kesesi yuvarlak ama bu fasulye gibi hakikaten. eğer oğlum olursa yani bu tez baya doğrulanır. kız erkek farketmiyor bi kızım daha olursa kızım için çok iyi olur.oğlan olursada bi değişiklik olur.sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunlarda kız erkek takıntım yok.
merhabalar kızlar...
bir arkadaşım için, adı çiğdem, 41 hamileden 41 adet ayetel kürsi topluyoruz eğer okursanız buraya okudum diye yazarmısınız rica etsem... Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
gerçi ne için olduğunu da yazayım bebiş sahibi olmak için duasına yardım edeceğiz...
bizim fotomuz çok taze daha bügün gittikve fasulye şeklinde kıvrık. eve gider gitmez kızımınkiyle karşılaştırırım.
hadi bakalım cimcimelerden sonra bize tosun paşalar gelecek mi görücez
ben kızımda lierac kullanmıştım ve nereyedeyse hiç çatlamadım ama krem sayesinde mi bilmiyorum. 10 kilo almıştım çünkü fazla değildi yani. alırken de eczacımızın tavsiyesiyle almıştım iyi olduğu söyleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?