vayy degısıkmıs.. kv de yede sasırmadım degıl hanı :)
meteyı bende sevıyorum dusunmedım degıl benım pipili ıcın.. hos bence
bende ıstıyomda ahh ...
eylerı yıcenbacım kendını cekmıcen benden sana tavsıye
beni ayda 1 çagiriyolar, hatta doguma kadar butun randevularimi aldim
bu randevulardan her hangi birinde bi sorun gorurlerse o zaman fazladan çagirilar ..
Bende onu öperim kuzum benim, inş benim kızımda böyle poz verir artık bize :)teşekkür ederiz minicik dudaklı kızım öper sizi
Neyi yiycem neyi?vayy degısıkmıs.. kv de yede sasırmadım degıl hanı :)
meteyı bende sevıyorum dusunmedım degıl benım pipili ıcın.. hos bence
bende ıstıyomda ahh ...
eylerı yıcenbacım kendını cekmıcen benden sana tavsıye
evet uyumlu olsun diye onu seçmiştik zaten rıza feyza azra :) oğlumuz olursada murtaza koymayı düşünüyoruz:) Nil de güzel ben ilk başta iki isim düşünüyodum ama hep tek isim kullanılıyor diğer isim kullanılmıyor o yüzden tek olsun dedim. SiZin Azra çok güzel bir isim oldu hem senin hem eşimin ismiyle uyumlu :)
Nohut,fasulye,mercimek gaz yapmaz mı canım bebişe?
Ayy Allahım bu nasıl bir tatlılıktır, maşallah kızınaÇok net çıkmış yüzü,harikaaaa
bakalım son ayda ne olcako kadar da değil yaa
napicam zencefili ?
TOZ Mu lazim tazesimi
onune gelen herseyı..Neyi yiycem neyi?
Kızmıydı senin canm?
Eki Görüntüle 1324167
herkes göbek koyar da ben eksik kalırmıyımişte benim paşamda bu önden gidiyoruz
Kızlar başıma gelenleri anlatayım salı günü sabah vc ye gittim baktım kanama adet olmuş gibi.oyle korktum ki hemen hastahaneye gittik. Doktor baktı erken doğum başlangıcı var dedi rahim ağzı biraz düzlesmis dedi.hemen yatış verdi bi gün yattık şükür düzeldi. Dua edin şu 9 ayı tamamlayalim
Günaydın kızlar dün bir yedim bir yedim... gece facia ile geçtimide ağrım tuttu, sabaha kadar kustum... off çok zor bir gece geçirdim, yemekte abartmayın yoksa benim gibi olursunuz
Okuldaki stres de etkiliyor. Zaten kimyasallar da dolu. 37 ye kasmasak mı ki.
bende en son babaannem öldüğünde kusmuştum. 10 sene oldu. hamilelikte de bir iki kez kusar gibi yaptım. ne olduysa son zamanlarda oldu.
ama bu başka bir şey o acı su duruyor orda gıtsın dıye yıyorum daha kötü oluyor.
bu tombik kız mıdemı büzüştürdü sıkıştırdı heralde.
kusamamak berbat bir şey ben şimdi biraz rahatladım işte.
Ahmet ın yanına bunlardan hangısıyakısır soyleyın bakımmm
reha
sâfa
eymen ..
Bugün doktora hocamla konuştum bebiş çok önemli dedi. Bebişi sağlıkla kucağına alırsın inşallah sonrasında izin rapor kullanırsın dedi. Dinlen ve kafan rahat olsun dedi. Bakıcam duruma bakalım. Bir de Dr umla konuşacam.
canim bilmiyorumki burda oyle duzenYa ben
Ya ben duzenli bi doktora gidemedim hep bi aksilik oldu farkli doktorlara gittim.bide benim bildiğim son ay haftada bir gidiliyo
Ben severim bunları zaten gaz yapmayacaksa sorun yok, tecrübeli annelerde bi el atsınMercimeğe gerek yok sanırım. Nohut da haşlayıp suyu atılırsa fazla gaz olmaz herhalde. Özellikle tahılları öneriyorlar zaten süt için. Arpa buğday kenevir bile oluyormuş sanırım. Yine de bişeyleri yiyip de sütü artan annelere sormak lazım tabii. Benimkisi kitap bilgisi
kiz herseyi yesinde hamur isi tatli yemesinonune gelen herseyı..gazmış oymusbuymus demeden yıceksın bol sutun olcak..neyaparsan yap gaz olur olacak..
Buna sevindim bak, zaten şeker yüzünden diyet yapıyom şimdi doğumdan sonrada gaz diyeti yapmak sinirimi bozabilirdi. Tecrübenin önünde saygıyla eğiliyorumonune gelen herseyı..gazmış oymusbuymus demeden yıceksın bol sutun olcak..neyaparsan yap gaz olur olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?