burda kaç haftalıksınız canım?
Biz 5 kardeşiz 3 tane daha kız kardeşim var birinle yaşıtız ama İnan 10 yaşında ve 8 yaşında olan iki küçük kardeşim nasıl yardımcılar bana , diğeri aramadı bile . Her kardeş bir olmuyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sende at hadi, atabiliyorsan bakalım :) dikey nasıl oluyor ki :/ hiç denk gelmedim belki çekerken öyle çekmiştir doktor :)benim keseme benziyor ama benimki dikey duruyor
Adet tarihi soruyor ama bilmiyorsan ileriki haftalarda gelişimine göre o söylüyorKızlar ultrasonda doktor görünce net belli oluyo mu kaç haftalık oldugu
gününe kadar net söylüyo mu
yoksa size adet tarihi mi soruyo
Biz 5 kardeşiz 3 tane daha kız kardeşim var birinle yaşıtız ama İnan 10 yaşında ve 8 yaşında olan iki küçük kardeşim nasıl yardımcılar bana , diğeri aramadı bile . Her kardeş bir olmuyor.
bu ne kızzzzzzz
ultrasonda böyle bişey mi çıkıyo
etrafındaki boşluk nee
daha hiç girmedim heycan oldummm
Tabi canım annem de kızıyor bana bırak önemli değil ilk diyor ama ne yapıyım merak işte :)
çoook şanlsın. imrendim hakikaten
8+4 . Dün çekildi daha :) taze taze :))
kesinlikle çok iyi olurdu. biz çok kardeşiz benim var çok şükür. neyse dur bakalım bu defa olmazsa bir sonrakinde buluruz belki kızlarımıza yoldaş
Haklisin canim aslinda. Bende de bir abi bir erkek kardeş var ikiside ilgili. Ama Küçüğüm bir başka. Küçüğüm yanimda elimi birseye degdirmiyor. Ne istesem önümde :)
Kesede canim o soldaki de bebis :)
Kaç haftaliksin sen neden gitmedin nasil dayaniyosun arkadasim yaa :)
Aynen içten içe meraklaniyor insan :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay çok merak ettim kız anlayan biri benim üzüm taneme de yorum yapsın nolooorrrr :) burda 6+3 ama 2 gün önden gidip 6+5 görünüyor vajinal ultrason görüntüsü
Eki Görüntüle 1174411
Eki Görüntüle 1174412
Ay çok merak ettim kız anlayan biri benim üzüm taneme de yorum yapsın nolooorrrr :) burda 6+3 ama 2 gün önden gidip 6+5 görünüyor vajinal ultrason görüntüsü
Eki Görüntüle 1174411
Eki Görüntüle 1174412
Eki Görüntüle 1174411
Eki Görüntüle 1174412
kaç haftalık oldugumu bilmiyorumki hiç.
öğreneli 2 hafta oldu
dayanıyorum çünkü doktor fobim var benim
normal rahatsızlıgımada hiç gitmem doktora grip enfeksıyon herşeyi ilaçla atarım doktor ve hastane fobim var üyarın sabah gitcem inş
kaç haftalık oldugumu bilmiyorumki hiç.
öğreneli 2 hafta oldu
dayanıyorum çünkü doktor fobim var benim
normal rahatsızlıgımada hiç gitmem doktora grip enfeksıyon herşeyi ilaçla atarım doktor ve hastane fobim var üyarın sabah gitcem inş
maşallahdemek bizde 3 hafta sonra böyle görüneceğiz
Ayy sanırım seninkini kııızz bariz bi şekilde sağda çünküü :)))
Canim meyveli soda icmeyin diyor doktorlar sade icmen lazim icemiyorsan limon sık içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?