2015 Şubat Anneleri

çoook şanlsın. imrendim hakikaten

Kızlar ultrasonda doktor görünce net belli oluyo mu kaç haftalık oldugu
gününe kadar net söylüyo mu
yoksa size adet tarihi mi soruyo

benim keseme benziyor ama benimki dikey duruyor
Sende at hadi, atabiliyorsan bakalım :) dikey nasıl oluyor ki :/ hiç denk gelmedim belki çekerken öyle çekmiştir doktor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ultrasonda doktor görünce net belli oluyo mu kaç haftalık oldugu
gününe kadar net söylüyo mu
yoksa size adet tarihi mi soruyo
Adet tarihi soruyor ama bilmiyorsan ileriki haftalarda gelişimine göre o söylüyor

Haklisin canim aslinda. Bende de bir abi bir erkek kardeş var ikiside ilgili. Ama Küçüğüm bir başka. Küçüğüm yanimda elimi birseye degdirmiyor. Ne istesem önümde :)

bu ne kızzzzzzz
ultrasonda böyle bişey mi çıkıyo
etrafındaki boşluk nee
daha hiç girmedim heycan oldummm

Kesede canim o soldaki de bebis :)
Kaç haftaliksin sen neden gitmedin nasil dayaniyosun arkadasim yaa :)

Tabi canım annem de kızıyor bana bırak önemli değil ilk diyor ama ne yapıyım merak işte :)

Aynen içten içe meraklaniyor insan :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar buda benim pirinç tanem :)

Eklentiler

• $1404222262213.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 39
kesinlikle çok iyi olurdu. biz çok kardeşiz benim var çok şükür. neyse dur bakalım bu defa olmazsa bir sonrakinde buluruz belki kızlarımıza yoldaş

hayırlısı tatlım da bu planladığım son bebek.2. ve son. kazara olur o ayrı sonuçta kader de ne varsa o oluyor.ama şu zaman da çocuk yetiştirmek zor.hem madden hem manen

kaç haftalık oldugumu bilmiyorumki hiç.
öğreneli 2 hafta oldu
dayanıyorum çünkü doktor fobim var benim
normal rahatsızlıgımada hiç gitmem doktora grip enfeksıyon herşeyi ilaçsız çayla çorbayla atarım doktor ve hastane fobim var üyarın sabah gitcem inş

Son düzenleme:

Ayy sanırım seninkini kııızz bariz bi şekilde sağda çünküü :)))

sat a göre hesaplama yapmışsındır ama dimi?
bende gitmemekte direniyordum ama neredeyse çatlayacakken bugün gittim artık ve inan insan rahatlıyor

Ah canim git hemen yarin dediğin gibi. Folik asit verir değerlerine bakar çok önemli. Ayrıca korkacak birşey yok vajinal yolla bakacak dahi olsalar üstüne örtü ortuliyor, görünmüyor yani. Hadi yarin güzel haberlerle gel inşallah :)

maşallah demek bizde 3 hafta sonra böyle görüneceğiz

Ayyy inşallah , inşallahh :)) benim bir dahaki randevum Ağustos'ta çok var daha :)) inşallah o zmana kadar da bir sıkıntı çıkmaz ve sağlıklı şekilde alırız kucağımıza tek duam bu şuan

Ayy sanırım seninkini kııızz bariz bi şekilde sağda çünküü :)))

Benim bebişimin sağ altta daha yolk kesesi duruyor ölçü alınan yer bebiş sadece :) bebek yolk kesesinin solunda duruyo ama ay bilemedim benim de en baştan beri içime kız doğuyor bakalım dışıma da kız mı doğcak 😀

Canim meyveli soda icmeyin diyor doktorlar sade icmen lazim icemiyorsan limon sık içine

ya bende sordugumda içebilirsin ama öyle uyduruk markalar deil bilindik ii markalarınkini iç demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…