2015 Şubat Anneleri

Benim telimde internet yok evden bağlanıyorum ve hep düşünüyorum doğumda haber veremem. Gerçi siz anlarsınız girmeyince.
zaten çabuk çikiliyor hastaneden kiz,biz dusunup tasinana kadar sen gelip dogurdum dersin : )

ben 4 gun ortadan kaybolucam, farkederminisizki : ))

oglum basim agiryor dedi sutunu bile içmedi
yatar yatmazda uyudu yatagina, her zaman gelip gidip biseyler isterdi hemen uyyamazdi
kuzum benim nesi varki : ((
yarinda formasyonum var, okula gitmeyecekler babasi ise giderken komsuya birakacak .. arada burnu tikali gibi ydi ama grip denmezdi tam, hafta sonunna grip vakamizin sayisi çogalacak herhalde

Ketcap mayoneze göre çok masum zaten. Ketçapta da koruyucu maddeler falan var ya kimyasal o yüzden zararlı. Kırk yılın başı yense bişey olmaz yani. Buranın mayonezine güvenmiyorum o yüzden yemedim kumpiri. Yoksa bilsem markasını falan bir kerecik yerim tabii canım istedi diye. Benim bir arkadaşımın kardeşi salmonella yüzünden vefat etmişti bizim direncimiz düşük olduğu için bu tarz bakteriler bize zarar verebilir ve tabii bebişe de.

Okul zamanı bize de izin vermiyorlar zaten. Ama belki doğum iznine eklenirse diye demiştim. Bir sorayım bakalım bizim personele.

haa anladim
valla yedim gitti frit in yaninda, abowww fritde zararli : )))) ( frit = patates kizartmasi kizlar daaa dukkanda yedim ya, yagi evdeki gibi gunluk degismiyor yani azcuk yasak oda ) ama iste kirk yilda bi diye yedim bende

I ideal ideal kaç haftalikdi kizlar
uzulme canim, onlemini alirlarsa bisey olmaz insallah
simdiye kadar bi kaç kisi nst sancisi gordu hastanede yatti ama daha dogurmadilar sukur ( bu baslikda olanlrdan )
stres yapma dr lar iyisini bilir senin ve bebegin için,stres herseyi kotuye goturmekden baska biseye yaramaz ..

Sen akşama kadar kayıpsın akşam geliyorsun.
Nerdeydin bakayım. Yok yazdık
Ayy kontrolümüz vrdı. Sonra eminönüne gittik. Mevlüt için magnet yapcam sizlere özendim onun için malzemeler aldık. Ordan kayınvalideme ordan anneme geçtik henüz eve ayak bastım. Kaldığım yerden itibaren okuyacağım şimdi. 1 noktayı bile atlamam :)

Ne mutlu size hafihafız olmuşsunuz dualarinizdan bizide eksik etmeyin inşallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım. Annem ve hocam sağolsun. Onların çabasıyla olabildiğime inanıyorum. Çok sabır gerektiren bişey. Duam bütün müslümanlara. Rabbim müslümanları doğru yoldan ayırmasın diğerlerine hidayet nasip etsin.

Nassımış.bbek.

Nassımış.bbek.
Şükürler olsun gayet iyiymiş. 10 günde önden gidiyor ölçümleri dedi. İyi beslenmişiz öyle söyledi doktorumuz. Şekeri tuzu bol tüket dedi az ama sık sık ye mutlaka dedi. Tansiyonum 9/7 çıktı aç kalma hiç dedi. İlaçlara devam b12 ve ferro sanol duadenal içiyoruz. Eşim sordu ne zaman doğum olur ona göre hazırlık yapalım diye ocak sonu şubat başı olur ama 5-6 şubat olacak gbime geliyo dedi. Boyumuz 36 cm kilomuz 1 kilo 300 gram olmuş. 3 haftada 400 gram almış yavrucuğum maşallah. Aralık sonu tekrar çağırdı doktorumuz. İple çekeceğim 27 aralığı.

ay ben geçen gün hamile kalmadan bikaç ay öncesinin fotolarından buldum da, resmen evrim geçirmişim. o fotoğraf x 2 olmuşum :)))
Bende baktım dün ilk hamile kaldığım zaman ki fotoğraflarıma. Ben manken gibiymişim ya ne güzel kızmışım öyle. Bu halimi görünce eski halim yabancı geldi

Çok beçmiş olsun canım. Yat bolbol. Yorma kendini. Hiçbişey yavrularımızdan değerli olamaz

Reactions: zyc
Bende baktım dün ilk hamile kaldığım zaman ki fotoğraflarıma. Ben manken gibiymişim ya ne güzel kızmışım öyle. Bu halimi görünce eski halim yabancı geldi
Şiştik de galiba , bacaklarıma baktım da cok yumuş, su toplamış da olabiliriz (dönemsel şişkinlik )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…