Ya kizlar nasılsınız bnm buradaki bi edepsize cnm çok sıkıldı. Diyorki biz seminer aldık süt izni diye birşey aslında yok. Vay neymiş o bünye içinde devlet bi yer ayarlamalıymıs yok ayarlamıyorsa 250 metre içinde bir yer ayarlamalıymış oda olmuyorsa 250 m içinde ise evi ancak oyle gidebilirmiş anne.. 250 m içinde ev mi okur yaa .. bu konuda resmi bilgiye nereden ulaşabiliriz
benım gecen gun canım kumpır ıstedı tum malzemelerı aldık..evde bır fırın tepsısı dolusu yaptım ıcıne duse duse yedık esımle
bu tarz benim i seyrediyorum bu özlemi nasıl boğazlamadılar hala anlamıyorum
hamileliğin başınadan beri çok fazla sevmediğim çaya deli gibi aşeriyorum ketcap mayonez hiç yemediğim kadar yedim yiyorumda patatesin üzerinde canım cekiyor çokm mu zararlı ketcap mayanoz kafama takıldı şimdi
Netten ulasabilirsin canim. 657 sayili devlet memurlari kanununda. Yonetmeligi de olabilir tam bilmiyorun.Sut izni diye birsey var. Ona kalirsa calisanarin 50 den fazla cocugu olan her kurum acmali bu da var ama kim uyuyor. Yani anne aleyhine yorumlari yapan kisileri hic anlamiyorum. Uygulanmayam seyleri uygulamak yerine olani tersinden yorumlamak nedir yaaYa kizlar nasılsınız bnm buradaki bi edepsize cnm çok sıkıldı. Diyorki biz seminer aldık süt izni diye birşey aslında yok. Vay neymiş o bünye içinde devlet bi yer ayarlamalıymıs yok ayarlamıyorsa 250 metre içinde bir yer ayarlamalıymış oda olmuyorsa 250 m içinde ise evi ancak oyle gidebilirmiş anne.. 250 m içinde ev mi okur yaa .. bu konuda resmi bilgiye nereden ulaşabiliriz
evdeki daha güzel oluyor bence :)) afiyet olsun guzum
yaws kizlar ne yiyonuz merak ettimmm, arka sayfayi okumadimaz pişmiş olduğu için salmonellaya neden olabilir diye. Aynı mantıkta yumurtalı ekmekte az pişmiş oluyormuş ?
bi sefer yesen nolucak canimCanım çekti diye dışardan kumpir istedik sadece kaşarlı kumpir dedik zeytin ve turşu olacaktı ama bir geldi içine Rus salatası da koymuşlar yiyemedim
Kızlar hastanedeyım erken dogum dedıler nat de sancım çıktı dua edın erken dogum yapmayayım
Bu konu kanunda yazanla uygulama arasında dünya fark var. sana izin vermediyse talep edeceksin,vermek zorunda ama vermedi diye kimse gidip dava açmıyor. Kanunda emekli diye yazdığını hatırlamıyorum sadece zamanaşım süresi 5 yıl diyor.İşte bana gelip bu izinleri kullanmalısın diyen de olmadı iki yılda bir yanıyor sandık. Beş yıl olayı halen çalışan için de geçerli mi sanki emekliye beş yıllık geri dönüş veriliyor diye biliyodum. Çalışana ise tüm çalıştığı yıllardaki izinler toplu olarak verilebiliyırmuş. Ay böyle olsa var ya acayip süper olur :) bir örneğimiz olsa keşke.
Sonunda bana biraz benzeyen bir hamiş gördüm. Çok süper.Eki Görüntüle 1324587 Bu da benim göbiş:)
Ymırta ve kumpir muhabbeti vardıyaws kizlar ne yiyonuz merak ettimmm, arka sayfayi okumadim
biri bana ozet geçsin hayrina : )
Hastaneye yattım
bende diyorum her gun ne yiyo bu hatunlar: ))Ymırta ve kumpir muhabbeti vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?