- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
Benim bebişimin sağ altta daha yolk kesesi duruyor ölçü alınan yer bebiş sadece :) bebek yolk kesesinin solunda duruyo ama ay bilemedim benim de en baştan beri içime kız doğuyor bakalım dışıma da kız mı doğcak 😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar dr dan geldim şimdi dr gebelik kesesinin oluşmaya başladığını söyledi bebek varmı diye sordum şimdi görünmüyor dedi çok sinirlerim bozuldu valla adam ağzını açıp bişey demiyor yaaa nefret geldi şu devlet hastanelerinden valla stres oldum kızlar 4 yeni bitti sizce normal mi yoksa anormal mii bi akıl verin yaaa
Kızlar dr dan geldim şimdi dr gebelik kesesinin oluşmaya başladığını söyledi bebek varmı diye sordum şimdi görünmüyor dedi çok sinirlerim bozuldu valla adam ağzını açıp bişey demiyor yaaa nefret geldi şu devlet hastanelerinden valla stres oldum kızlar 4 yeni bitti sizce normal mi yoksa anormal mii bi akıl verin yaaa
Canım korkma bence erken gitmişsin de ondan
Hahaa gönlüne gore olsun canim ya bakalim neler olacak. Ocak grubuna gidiyorum arada yavaştan belli olacak gibi onların cinsiyetler :) çok heyecanlı bee :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kese görünsün bebek görünsün kalbi görünsün derken cinsiyete taktık bakalım cinsiyet sonrası neye takcaz
Sende at hadi, atabiliyorsan bakalım :) dikey nasıl oluyor ki :/ hiç denk gelmedim belki çekerken öyle çekmiştir doktor :)
normal canım daha çok erken üzme kendini. dr lar özellikle de devlette çok duyarsız olabiliyor. ama zaten şimdi görünmüyor demiş erken anlamında yani. başka bir sorun olsa çat diye söylerdi herhalde dimi?
öylemi dersin canım ben her zaman rabbim sağlıklıysa olsun diyorum yinede öyle derim karından baktı canım sat 2 haziran bilemiyorum sinirden ağlıyorum yaaa((
Benim bebişimin sağ altta daha yolk kesesi duruyor ölçü alınan yer bebiş sadece :) bebek yolk kesesinin solunda duruyo ama ay bilemedim benim de en baştan beri içime kız doğuyor bakalım dışıma da kız mı doğcak 😀
hayırlısı tatlım da bu planladığım son bebek.2. ve son. kazara olur o ayrı sonuçta kader de ne varsa o oluyor.ama şu zaman da çocuk yetiştirmek zor.hem madden hem manen
merhaba arkadaşlar.bende nasib olursa şubat annesi olucam.ilk muayneme 6+4 de gittim keseyide bebeğide gördüm kalp atışlarınıda
duydum şükürler olsun. yalnız gebelik kesemin etrafında kanama olduğunu söyledi dr. bol bol su içip dinleneceksin dedi ve progestan verdi vajinadan
kullanmak üzere.7+ 4 de takrar gittim kanamanın azaldığını bebeğin gelişiminin haftasına uygun olduğunu söyledi.yinede bu durum canım sıkıyor.biraz
yorulunca kasığımda ağrılar başlıyor.20 gün sonra tekrar gel dedi.inşallah gittiğimde tamamen geçmiş olur.annelik ne zor daha kucağına almadan rahme
düşer düşmez başlıyor telaşı...Allah herkese evladının sağlıklı güzel günlerini görmeyi nasip etsin.
inş öyledir canım karından baktı direk bebek görünmüyor diyince ne bileyim çok kötü oldum inş hayırlısı kuzum tahminimce 2 bitiyor 3 e giriyor bencede erken ama niye hcg değerim öyle yüksek çıktı ki
Merhaba arkadaslar bende araniza katildim :) 6 haftalik hamileyim :) ama hala doktora gitmedim. Niye bilmiyorum.biraz buyusun oyle git falan dediler ama gidip kalp atislarini duymayi cok istiyorum. Sizce gitsemmi yoksa beklesem mi bilemedim .s
Ay bi de karından mı baktıSen şimdi sakinleş bence hem daha 5 hafta yeni hem de karından bakılmış ben 5+0'da gittim susam tanesi kadardı bana alttan baktı bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?