2015 Şubat Anneleri

Kızlar dr dan geldim şimdi dr gebelik kesesinin oluşmaya başladığını söyledi bebek varmı diye sordum şimdi görünmüyor dedi çok sinirlerim bozuldu valla adam ağzını açıp bişey demiyor yaaa nefret geldi şu devlet hastanelerinden valla stres oldum kızlar 4 yeni bitti sizce normal mi yoksa anormal mii bi akıl verin yaaa

Hahaa gönlüne gore olsun canim ya bakalim neler olacak. Ocak grubuna gidiyorum arada yavaştan belli olacak gibi onların cinsiyetler :) çok heyecanlı bee :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım korkma bence erken gitmişsin de ondan

normal canım daha çok erken üzme kendini. dr lar özellikle de devlette çok duyarsız olabiliyor. ama zaten şimdi görünmüyor demiş erken anlamında yani. başka bir sorun olsa çat diye söylerdi herhalde dimi?

Kese görünsün bebek görünsün kalbi görünsün derken cinsiyete taktık bakalım cinsiyet sonrası neye takcaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sende at hadi, atabiliyorsan bakalım :) dikey nasıl oluyor ki :/ hiç denk gelmedim belki çekerken öyle çekmiştir doktor :)

usg ler o kadar parlak ki tlfnden çekince hiç bi şey belli olmuyor.ama kesenin yuvarlak olmadığından eminin.benim kız kendini 6. ayda gösterdi buda öyle olursa biz bayaa çatlıcaz demektir.

normal canım daha çok erken üzme kendini. dr lar özellikle de devlette çok duyarsız olabiliyor. ama zaten şimdi görünmüyor demiş erken anlamında yani. başka bir sorun olsa çat diye söylerdi herhalde dimi?

inş öyledir canım karından baktı direk bebek görünmüyor diyince ne bileyim çok kötü oldum inş hayırlısı kuzum tahminimce 2 bitiyor 3 e giriyor bencede erken ama niye hcg değerim öyle yüksek çıktı ki

öylemi dersin canım ben her zaman rabbim sağlıklıysa olsun diyorum yinede öyle derim karından baktı canım sat 2 haziran bilemiyorum sinirden ağlıyorum yaaa ((

Ay bi de karından mı baktı Sen şimdi sakinleş bence hem daha 5 hafta yeni hem de karından bakılmış ben 5+0'da gittim susam tanesi kadardı bana alttan baktı bu arada

Aaa evet doğruuu ee benim yolk kesem yok o zaman ???
Benimde içime hep erkek doğuyor :)) allah ne istiyorsan onu versin diyelim o zmannn :)))

hayırlısı tatlım da bu planladığım son bebek.2. ve son. kazara olur o ayrı sonuçta kader de ne varsa o oluyor.ama şu zaman da çocuk yetiştirmek zor.hem madden hem manen

hayırlı olsun cnm bilgilerini yazar mısın listede güncelleme yapacağım..

beklenen doğum tarihi
son adet tarihi

Canim normal kotu düşünüp moralini bozma bos yere. Ben 3 haftalikti öğrendim. 6+3 te bebeği gördük. Biraz sabir az sabir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar inşallah 2015 şubatta bende bebeğimi kucağıma alacağım 8. haftamıza girdik. Henüz kalp atışlarımızı duyamadık siz kaçıncı haftada duydunuz.

tatlım hayırlı olsun bebeğin.ama bence çok normaldir.baya erken hakikakaten.bi dada ne zamana çağırdı?

tamam işte ne güzel herşeyin yolunda olduğunu gösteren çok iyi bir işaret var elinde çok şükür de takılma insanların tavırlarına

bilgilerini yazar mısın

beklenen doğum tarihi
son adet tarihi

Ay bi de karından mı baktı Sen şimdi sakinleş bence hem daha 5 hafta yeni hem de karından bakılmış ben 5+0'da gittim susam tanesi kadardı bana alttan baktı bu arada

allah razı olsun canım bugün tam 4+0 ım bende öyle düşündüm ama dr resmen strese soktu beni keşke rahatlayabilsem

lütfen yeni gelen arkadaşlar bilgilerini bana özel mesaj atabiir mi her gelene tek tek mesaj atmaktan gerçekten yoruldum.

sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…