2015 Şubat Anneleri

tabii şükür sağlık olsun , ama seninki Allahtan gelen bişey, bzmki kötülük tamamen . Çok üzüldüm esoba yaa bu arada
çok takmadım ben düğün dernek çok seven biri değilim ama kına gecesi diyince o geliyor aklıma.
biz garip bir çiftiz balayına bile gittik bir gün durduk sıkıldık geri geldik.
iki deli birbirini bulmuş.

Dün x-ray düadliyede girişler değişmiş fln , x-ray den geçmiyorum normalde, Görevli ; mazeretiniz mi var dedi (çok ayıp ya hamileyim) hayır mazeretım yok bebeğim var dedim , yanma geldi öyle demenize gerek yoktu dinmesin şekilde. Bu insanlar ii mi yahu

çok takmadım ben düğün dernek çok seven biri değilim ama kına gecesi diyince o geliyor aklıma.
biz garip bir çiftiz balayına bile gittik bir gün durduk sıkıldık geri geldik.
iki deli birbirini bulmuş.
Akıllıyız diye geçinenden kaçacaksın ztn, yasasın deliler

Dün kumpir istedik güya Rus salatalı geldi bundan sonra bişi isterken on kez söyliycem getirdiklerinde de kontrol edicem.
Of ya o kdr Hevesle bekle gelene bak snr. 10 keretekrar etmek lazm . Gecen gün telefonda bi işim için konuşuyorum su belgeyi hazırla fln die, durdum sonra, yatım yamalak yapacak çünkü eminim, bi Sn dedim sen bunu yapabileceksin değil mi yoksa benı yorma , sustu Yaparım dedi ama sonuç 0 , kend
M gittim Yaptım

şükür bunlara da tabi ki her şeyin başı sağlık... ama bu elde olan bir şey yani istemli davranış engel olunabilir...
seninki rahatsızlık çok üzüldüm babacığına da...
babam iyi canım şimdi.9 canlı maşallah. geçen yılda 5 ay yoğun bakımda yattı. doktorlar yaşamaz dediler . kendine geldiği gün ben köyde fasulye ekmiştim onlar büyüdümü görmem gerek dedi ve o yaşama sevinci ile iyileşti.

Yarına aldım randevu dinleneyim geçer belki dedim yüreğim ağzımda ama.
Yüreğin ağzında Olmasın, yatın gideceksin güzel güzel dinleneceksin bu aksam da , olumsuz bişey oldunu düşünürsen acil gidersin Allah korusun bişey yok şimdi Sıkma kendını

Dün kumpir istedik güya Rus salatalı geldi bundan sonra bişi isterken on kez söyliycem getirdiklerinde de kontrol edicem.

ben her istediğim şeyi 10 defa söylememe rağmen her seferinde yanlış gelir
pide isterim özellikle yumurtasız derim yumurtalı gelir
bişey isterim sucuk sosis olmasın derim inadına koyarlar
kaç defa istediğim siparişi geri gönderdim
özellikle servis elemanının yanında açıyorum artık herşeyi

ve bu kadar basit konularda bile şansı olmayan ben bebeğin beşiğini bile internetten aldım ve hiçbir sorun çıkmadı
bu ne bohem çelişki

Öyle bir adet varmış demek ki.

kız bunları seçmişler bu grup için. gerçi anormallik bizde sanırım artık bütün hamıleler zayıf. bir de arkadaşlar gençler.
ay genç olsun hamile dediğinin götü göbeği olur biz 5 aylık hamileler değiliz ki ama... nerde o eski hamilelerrrrr

Yarına aldım randevu dinleneyim geçer belki dedim yüreğim ağzımda ama.

canım eminim kötü birşey yoktur sen son zamanlarda işten dolayıda stres yaşadın haliyle o da yoruldu annesi
dinlenmen iyi gelecektir emin ol
benim bile 1 haftadır yatıyorum göbeğim yukarı çıktı eskisinden daha rahatım
dinlenmek onlara daha iyi geliyor

bende ablamı çağırdım geldi birlikte kahvaltı ettik
oda yalnız yemeyi sevmiyor benim gibi
ama başı ağrıyormuş bişey yemedi
o yemeyince bende yiyemedim çok
akşam yemeğini iyi yerim artık
Bı dahakıne iştahlı birini çağırmak Lazım o zmn :)))

Canım yarım saat bir saat hatta birkaç saatten bişi olmaz ki önemli olan gün içinde yapmış olman. Her zaman da aksatmıyorsun sonuçta. Sınava girmeden önce arabada yapar çıkarsın için de rahat olur. Ne sınavı bu arada ? Şimdiden başarılar.

ben dürümün içinde sadece et yiyorum. ya da kumpirde bezelye,mısır,sosis.
karışık bir şey hayatta yemem hele ketçap mayonez asla yemem içinde. ama ne zaman dışardan sipariş versem içi dolu geliyor.
uyarıyorum kızıyorlar tamam anladık dıye. herkes anladık dıyorda yıne dolu geliyor.artık dıyorumkı eger benım soyledıklerım dışında bır sey olursa gerı gonderırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…