- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
babam iyi canım şimdi.9 canlı maşallah. geçen yılda 5 ay yoğun bakımda yattı. doktorlar yaşamaz dediler . kendine geldiği gün ben köyde fasulye ekmiştim onlar büyüdümü görmem gerek dedi ve o yaşama sevinci ile iyileşti.
neyseki üç gün dinlenmiş olacaksın geçer.
çok ayakta kaldın dıye demekki.
Bı dahakıne iştahlı birini çağırmak Lazım o zmn :)))
ben benBı dahakıne iştahlı birini çağırmak Lazım o zmn :)))
geçmiş olsun o hoca seni yordu ondan olabilir çünkü sen zaten raporluydun yorulmamalıydınYarına aldım randevu dinleneyim geçer belki dedim yüreğim ağzımda ama.
babam iyi canım şimdi.9 canlı maşallah. geçen yılda 5 ay yoğun bakımda yattı. doktorlar yaşamaz dediler . kendine geldiği gün ben köyde fasulye ekmiştim onlar büyüdümü görmem gerek dedi ve o yaşama sevinci ile iyileşti.
Yarına aldım randevu dinleneyim geçer belki dedim yüreğim ağzımda ama.
varsa da söylemek ona mı kalmış acaba ay kadına gıcık oldum gittiÖyle bir adet varmış demek ki.
doktor azıda çoğuda tehlikeli dedi tatlım.internetten baktım erken doğum falan sebebi olabiliyormuş fazla su.Bakalım hayırlısı salı kontrolüm düşer inşallah sağol canımcım
valla eski hamileleri hatırlıyorum da hepsi yarım dünya idi. ne güzellerdi. ablam 50-55 kg kadındı hamıle kaldı bir dünya oldu 3 çocuğunda da.ay genç olsun hamile dediğinin götü göbeği olur biz 5 aylık hamileler değiliz ki ama... nerde o eski hamilelerrrrr
hayırlı uğurlu olsunTesekkur ederim yardimci olan arkadaslar
çok takmadım ben düğün dernek çok seven biri değilim ama kına gecesi diyince o geliyor aklıma.
biz garip bir çiftiz balayına bile gittik bir gün durduk sıkıldık geri geldik.
iki deli birbirini bulmuş.
Dün x-ray düadliyede girişler değişmiş fln , x-ray den geçmiyorum normalde, Görevli ; mazeretiniz mi var dedi (çok ayıp ya hamileyim) hayır mazeretım yok bebeğim var dedim , yanma geldi öyle demenize gerek yoktu dinmesin şekilde. Bu insanlar ii mi yahu
Eki Görüntüle 1325266
:) ama haklısın haklıyız... ben hayatımda yemek için hiç iştahlı birine ihtiyaç duymadım hatta iştahsız olsun ben daha çok yiyeyim :):):) seni dövmezler bende senin sayende dövülmemvalla eski hamileleri hatırlıyorum da hepsi yarım dünya idi. ne güzellerdi. ablam 50-55 kg kadındı hamıle kaldı bir dünya oldu 3 çocuğunda da.
bunlar iksir mi içiyor ne yapıyor ama baksana iştahlı birini çağırıyorlar yanlarına yemek yesinler diye.
yemek bile zorla yiyorlar. 7 kilo aldık diye ağlayacaklar.
sanki biraz açık açık dedikodu yapıyoruz.
minibüsçülere çok laf söylüyorum, eşim diyor bir gün biri seni dövecek.
şimdi de forumdan biri beni yakalasa döver kesin.
Canım yarım saat bir saat hatta birkaç saatten bişi olmaz ki önemli olan gün içinde yapmış olman. Her zaman da aksatmıyorsun sonuçta. Sınava girmeden önce arabada yapar çıkarsın için de rahat olur. Ne sınavı bu arada ? Şimdiden başarılar.
tipik türk kadını oldum evde yaaa
bütün gün yarışma seyrediyorum benim kuaförüm var adamın gevşek ağzına sinir oldum bide güneş gözlüğü takıyo manda
valla eski hamileleri hatırlıyorum da hepsi yarım dünya idi. ne güzellerdi. ablam 50-55 kg kadındı hamıle kaldı bir dünya oldu 3 çocuğunda da.
bunlar iksir mi içiyor ne yapıyor ama baksana iştahlı birini çağırıyorlar yanlarına yemek yesinler diye.
yemek bile zorla yiyorlar. 7 kilo aldık diye ağlayacaklar.
sanki biraz açık açık dedikodu yapıyoruz.
minibüsçülere çok laf söylüyorum, eşim diyor bir gün biri seni dövecek.
şimdi de forumdan biri beni yakalasa döver kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?