sat a göre hesaplama yapmışsındır ama dimi?
bende gitmemekte direniyordum ama neredeyse çatlayacakken bugün gittim artık ve inan insan rahatlıyor
lütfen yeni gelen arkadaşlar bilgilerini bana özel mesaj atabiir mi her gelene tek tek mesaj atmaktan gerçekten yoruldum.
sevgiler...
Canim normal kotu düşünüp moralini bozma bos yere. Ben 3 haftalikti öğrendim. 6+3 te bebeği gördük. Biraz sabir az sabir :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar inşallah 2015 şubatta bende bebeğimi kucağıma alacağım 8. haftamıza girdik. Henüz kalp atışlarımızı duyamadık siz kaçıncı haftada duydunuz.
Aaa evet doğruuu ee benim yolk kesem yok o zaman ???
Benimde içime hep erkek doğuyor :)) allah ne istiyorsan onu versin diyelim o zmannn :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ah canim git hemen yarin dediğin gibi. Folik asit verir değerlerine bakar çok önemli. Ayrıca korkacak birşey yok vajinal yolla bakacak dahi olsalar üstüne örtü ortuliyor, görünmüyor yani. Hadi yarin güzel haberlerle gel inşallah :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tatlım hayırlı olsun bebeğin.ama bence çok normaldir.baya erken hakikakaten.bi dada ne zamana çağırdı?
yarın sabah gitcem bakalımmm :18::18:
bu karışımı duymuştum ama tüyleri beslediğini okumuştum bir yerde onun için denemedim. kullanıyorsan sende gidişatı gözlemle derim kaş yapalım derken göz çıkarmayalım dimi
allah razı olsun canım bugün tam 4+0 ım bende öyle düşündüm ama dr resmen strese soktu beni keşke rahatlayabilsem
öylemi dersin canım ben her zaman rabbim sağlıklıysa olsun diyorum yinede öyle derim karından baktı canım sat 2 haziran bilemiyorum sinirden ağlıyorum yaaa((
çok sağol canım allah seninkinide bağışlasın inşş 2 hafta sonra gel dedi
tamam işte ne güzel herşeyin yolunda olduğunu gösteren çok iyi bir işaret var elindeçok şükür de takılma insanların tavırlarına
Nasıl anlıyorsunuz cinsiyetini
canmm hiç kafana takma bak burdaki herkes senin dönemlerini daha yeni atlattı, boşuna sıkıntı etmişiz diyoruz şuan. daha senin haftanda görememesi çok normal ben 5+4 de lekelenme için gitmiştim apar topar doktora, doktor keseyi gördü ilkine göre daha büyümüş kesen ama içi boş dedi. böle pat die dedi yani içi boş diye. oysaki demesi gerekn, zaten bu haftada gözükmez bebek hemde karından haftaya geldiğinde bakalım bebiş gözükecek mi.. hemde gayet özel bi hastaneye gittim. geçen hafta 6+5 de gittik bebişimizi de gördük kalp atışlarını da. 1 hafta içim içimi yedi durdu, doktor yüzünden hamileyim demek bile gelmiodu içimden
daha sana çok erken canm içini ferah tut
Benımkı burda 6+3 yolk kesesinden beslniyordu hala yavaş yavaş kayboluyor o kese göbüş bağı oluşana kadar :)) sen kaçıncı haftandasın? Erkek olsa benım senelerdir ismi hazır da ilte şimdi mecbur kız isimleri belirlemeye çalışıyorum sağlıklı olsunda hiiiiç farkmaz kız mı erkek mi :)
Ben 8+5im şuan o zaman benim olmaması normal mi ??? Hahah benim de hep hazırdı ama istediğim isimde eş bulunca isimde gitti :))) şimdi hiç birşey yok aklımda bakalım :)) kızı olan kadar kimse şanslı değil bence kız başka ya :))
ayyy ne güzel söledin yaaa çok sağol bebeğim aslında ben böle bi insan değildim 5 aylık kaybım olunca kuruyorumda kuruyorum
5.haftada karından zaten göremez benim kesem 5.haftada göründü ama vajinalultrasonla gördü. 6+2 de de kalp atısını duydum kanamam vardı gittiğimde yine karından tam göremedi. çok normal karından görememesi zaten.
her şey yolundadır Allahın izni ile.sen içini kalbini ferah tut. 2 hafta sonra duyarsın inşallah o gümbür gümbür kalp atışının seslerini
Korku hepimizde var, taki bebeleri kucağımıza alana kadar geçmeyecek. Hemen hemen hepimizin kayıbı var maalesefRabbim kolaylık versin geçecek bu günlerde. Bol bol dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?