2015 Şubat Anneleri

sat a göre hesaplama yapmışsındır ama dimi?
bende gitmemekte direniyordum ama neredeyse çatlayacakken bugün gittim artık ve inan insan rahatlıyor

yarın sabah gitcem bakalımmm :18::18:

Canim normal kotu düşünüp moralini bozma bos yere. Ben 3 haftalikti öğrendim. 6+3 te bebeği gördük. Biraz sabir az sabir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok sağol canım aslında bunları biliyorum ama işte bu yüzden dr a gitmeyi sevmiyorum hep stres anlayacağın

kızlar inşallah 2015 şubatta bende bebeğimi kucağıma alacağım 8. haftamıza girdik. Henüz kalp atışlarımızı duyamadık siz kaçıncı haftada duydunuz.

hoşgeldin tebrikler canım. ben 6+4 de duymuştum.ama döllenme geç falan olduysa daha geç duyuluyor.

Aaa evet doğruuu ee benim yolk kesem yok o zaman ???
Benimde içime hep erkek doğuyor :)) allah ne istiyorsan onu versin diyelim o zmannn :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benımkı burda 6+3 yolk kesesinden beslniyordu hala yavaş yavaş kayboluyor o kese göbüş bağı oluşana kadar :)) sen kaçıncı haftandasın? Erkek olsa benım senelerdir ismi hazır da ilte şimdi mecbur kız isimleri belirlemeye çalışıyorum sağlıklı olsunda hiiiiç farkmaz kız mı erkek mi :)

ultrason fotosuna bayıldımmmmmmmmmmm
heycanlandım

bu karışımı duymuştum ama tüyleri beslediğini okumuştum bir yerde onun için denemedim. kullanıyorsan sende gidişatı gözlemle derim kaş yapalım derken göz çıkarmayalım dimi

valla bıraydır kullanıyorum hergun. henuz olmadı boyle bısey. 9 ay kullanan arkadasım var ondada olmadı ama. bunye meseesı boyle seyler. inş sorun cıkmaz

allah razı olsun canım bugün tam 4+0 ım bende öyle düşündüm ama dr resmen strese soktu beni keşke rahatlayabilsem

canmm hiç kafana takma bak burdaki herkes senin dönemlerini daha yeni atlattı, boşuna sıkıntı etmişiz diyoruz şuan. daha senin haftanda görememesi çok normal ben 5+4 de lekelenme için gitmiştim apar topar doktora, doktor keseyi gördü ilkine göre daha büyümüş kesen ama içi boş dedi. böle pat die dedi yani içi boş diye. oysaki demesi gerekn, zaten bu haftada gözükmez bebek hemde karından haftaya geldiğinde bakalım bebiş gözükecek mi.. hemde gayet özel bi hastaneye gittim. geçen hafta 6+5 de gittik bebişimizi de gördük kalp atışlarını da. 1 hafta içim içimi yedi durdu, doktor yüzünden hamileyim demek bile gelmiodu içimden

daha sana çok erken canm içini ferah tut

öylemi dersin canım ben her zaman rabbim sağlıklıysa olsun diyorum yinede öyle derim karından baktı canım sat 2 haziran bilemiyorum sinirden ağlıyorum yaaa ((

5.haftada karından zaten göremez benim kesem 5.haftada göründü ama vajinalultrasonla gördü. 6+2 de de kalp atısını duydum kanamam vardı gittiğimde yine karından tam göremedi. çok normal karından görememesi zaten.

tamam işte ne güzel herşeyin yolunda olduğunu gösteren çok iyi bir işaret var elinde çok şükür de takılma insanların tavırlarına

öyle canım doğru diyorsun eşimde diyor dr lar alışkındır bu sözlere inş dediğiniz gibidir çok tşk ederim canım

Nasıl anlıyorsunuz cinsiyetini

Bir konu var sağ sol meselesi bebeğin kesenin içindeki pozisyonu falan. Ona göre yorum ediyoruz benimkisi vakit geçsin yoksa ne önemi var

ayyy ne güzel söledin yaaa çok sağol bebeğim aslında ben böle bi insan değildim 5 aylık kaybım olunca kuruyorumda kuruyorum

ayyy ne güzel söledin yaaa çok sağol bebeğim aslında ben böle bi insan değildim 5 aylık kaybım olunca kuruyorumda kuruyorum

Korku hepimizde var, taki bebeleri kucağımıza alana kadar geçmeyecek. Hemen hemen hepimizin kayıbı var maalesef Rabbim kolaylık versin geçecek bu günlerde. Bol bol dua et

sağol tatlım cevabın için ahhh bu kuruntular iştee canım

Korku hepimizde var, taki bebeleri kucağımıza alana kadar geçmeyecek. Hemen hemen hepimizin kayıbı var maalesef Rabbim kolaylık versin geçecek bu günlerde. Bol bol dua et

inş canım benim allah razı olsun senden ve burdaki arkadaşlardan inş hepimiz sağlıkla alıcaz kucağımıza allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…