3 pilot ilde biri bursa istanbul yok2015 de gırecekmıs galıba.
2015 de gırecekmıs galıba.
bizimki de bi bahçe malzemesi için babasına ben alırım onları demiş parça parça alınabilen bişeymiş ama lazım olan miktara yaklaşık 3 bin gibi bişey tutuyormuş tabi haberim yok , telefonda konuşuyor tamam bugün birazını alayım ben falan dedi bende ne alıyon hayırdır dedim söyledi , dedim benim niye haberim yok bana söylemen lazım sonuçta parça parça da versen o 3 bin bizden çıkacak bizim için tutar büyük söylemen lazımdı dedim , söylesem sanki al derdin dedi bende evet almamanı isterim dedim öyle kapandı bence gidip alıyor sanki ama şuan düşünmemeye çalışıyorum.
Ortada hiçbir olumsuz neden yoksa da ; amaaaan sezaryen ol en rahatı o acıyı nasıl çekeceksin diyor doktor. Valla sağlığımızı korumaya çalışıyoruz ama sonucu onların istediğine bağlıyor tabi
özel hastane demi 4500 kadar doğabilirmiş bebek tabi annenin vücuduyla da ilgili
Benimdehep düşük canım tuzlu bişeyler tüket düşer kalırsın biyerde mazallahdün akşama kadar uyumuştum .gece uyuyamam dedim ama 11 de gözlerım kapandı. sonra tansiyonumu ölçtüm 10-4 düşük değil mi? şimdi de gözlerım kararıyor düştü sanırım ne yapsam tuzlu ayran mı içsem. düşün tansiyonun zararı var mı?
eşim bu aralar daha bir iltifat eder oldu sanırım sürekli göbeğime baktığımdan psikolojık destekte bulunuyor oysaki göbeğimi çok güzel buluyorum hatta dün azcık daha büyüdü :) kızımın büyüdüğü yer geniş olsun tabii :)
pek herkesi kapsayan bişi değil canım malesef şöyle haberbu ne zamanın haberi,ne zaman icraata geçireceklermiş bunu ...
pek herkesi kapsayan bişi değil canım malesef şöyle haber
Çalışan annelere ayda bin lira bakıcı yardımı
ATV ana haber bülteninde yayınlanan habere göre evde çocuk bakım hizmetleri yoluyla devlet, çalışan annelerin çocuklarına bakacak. Çocuk 3 yaşına gelene kadar çalışan annelere her ay yaklaşık bin TL yardım yapılacak. Proje ile kadın istihdamı da desteklenmiş olacak. Projeyle birlikte 5 bin çocuk bakıcısının kayıtlı olarak çalışması hedefleniyor. Pilot bölge olarak Antalya, İzmir ve Bursa'da başlayacak olan uygulama daha sonra tüm Türkiye'ye yayılacak. Bakıcı yardımı ilk aşamada, özel sektörde işçi olarak çalışan 5 bin anneye verilecek
canım sizin çalışanlar resmen yüzsüzmüş.öyle olunca bende kıyamıyorum bazen zor durumda olduğum halde bende elalemin işini yapıyorum
ama sonra bi bakıyorum olay hiçde öyle değil
insan kendini kullanılmış hissediyor
aynı şey benim başıma gelse asla kimseden yardım isteyemeyeceğim durumlarda kendimi zora sokup yardım etmişliğim çoktur
mesela en basitinden işyerinde benden başka hamile yok
mutfak şefi tüm mutfak çalışanlarına söylemiş
cimcime ne isterse verin hatta yoksada yapın verin onu geri göndermeyin diye
adam bana her seferinde canın bişey isterse iste çekinme diyor
ama ben daha 2 defa burnuma mis gibi kokusu geldiği için gittim mutfağa bişey istemeye
onun dışında şefin bu dediğini duyan diğer çalışanlar sürekli gidip cimcime şunu istiyor deyip benden habersiz almışlar
iyi niyeti suistimalde master yapıyorlar
ağlayacaktım neredeyse söylediklerinde
hakkınızı helal edin ama ben şimdiye kadar 2 defa geldim bundan sonra asla gelmem dışardan söylerim yine size gelmem dedim
ben boş yere aç kalmışım orda millet benim üzerimden doyurmuş karnını hep
biraz laz işi sanki :)) güzel olmuş. renki renkli. insan emek verip yaptı mı ne yapsa güzel olur.Eki Görüntüle 1325432 Eki Görüntüle 1325436 Eki Görüntüle 1325439 Nasıl olmuş şapkamız teyzeleri ? Azmettim bitirdim bugün.
ben zaten kiloluydum birde kilo aldım ama ennnn güzelll birşey içinbenimde göbeğim güzel maşallah minnacık çok da kilo almadım ama yine de nedense öyle farklı duygulara kapılıyorum bu aralar.
risk almamakta haklılar bence. arkadaşımın bebegı de cok iriydi doktoklar sezeryan dedı . illede normal dogurcam dıye dırettı. büyük de bır hastanede doğum yaptı.evet özel hastaneydi. ananem dayımı 6,5 doğurmuş normal ve ilk çocuk. aslında doğurulabiliyor demekki. ama işte drlar risk almak istemiyor öyle bir durumda.
canım risk değil uğraşmak istemiyorlar malesef doğum uzun bir süreç 60 saat bile süren varmış sence dr uğraşırmıevet özel hastaneydi. ananem dayımı 6,5 doğurmuş normal ve ilk çocuk. aslında doğurulabiliyor demekki. ama işte drlar risk almak istemiyor öyle bir durumda.
canım sizin çalışanlar resmen yüzsüzmüş.
o nasıl şey sanki ilkokul öğrencileri.
İnternetten görüp beğendim modeli :) derya baykalın da vardı böyle bi şapkası. Beğendiğine sevindim canım :)biraz laz işi sanki :)) güzel olmuş. renki renkli. insan emek verip yaptı mı ne yapsa güzel olur.
Ne arsızlık edepsizlik ya ! Hiç utanma kalmamış bazı insanlarda. Ayıp ya ayıp.öyle olunca bende kıyamıyorum bazen zor durumda olduğum halde bende elalemin işini yapıyorum
ama sonra bi bakıyorum olay hiçde öyle değil
insan kendini kullanılmış hissediyor
aynı şey benim başıma gelse asla kimseden yardım isteyemeyeceğim durumlarda kendimi zora sokup yardım etmişliğim çoktur
mesela en basitinden işyerinde benden başka hamile yok
mutfak şefi tüm mutfak çalışanlarına söylemiş
cimcime ne isterse verin hatta yoksada yapın verin onu geri göndermeyin diye
adam bana her seferinde canın bişey isterse iste çekinme diyor
ama ben daha 2 defa burnuma mis gibi kokusu geldiği için gittim mutfağa bişey istemeye
onun dışında şefin bu dediğini duyan diğer çalışanlar sürekli gidip cimcime şunu istiyor deyip benden habersiz almışlar
iyi niyeti suistimalde master yapıyorlar
ağlayacaktım neredeyse söylediklerinde
hakkınızı helal edin ama ben şimdiye kadar 2 defa geldim bundan sonra asla gelmem dışardan söylerim yine size gelmem dedim
ben boş yere aç kalmışım orda millet benim üzerimden doyurmuş karnını hep
şu sendikalar ne iş yapar hep merak etmişimdir onların üyelerini bilgilendirmeleri gerekmiyor mu hatta üye olmayanları bile... evet kanun ve yönetmelikleri bilmemiz gerekiyor ama bu mümkün mü tabii ki hayır....bence bir sendikanız varsa bir telefonla öğrenin azcıkta söylenin onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?