2015 Şubat Anneleri

eşim benden saklamasın diye tepki vermiyorum ben de alttan alarak durumumuzu anlatmaya çalışıyorum. yeri geldiğinde de kaynanama zor geçiniyoruz diyorum birşey istemesinler diye.

şimdilik drumdan öyle bir yönlendirme görmedim şükür. sadece fikrimi sormuştu normal dedim ben de. inş. son dakka golü atıp da bizi sezeryana zorlamaz

Benimdehep düşük canım tuzlu bişeyler tüket düşer kalırsın biyerde mazallah

benimde göbeğim güzel maşallah minnacık çok da kilo almadım ama yine de nedense öyle farklı duygulara kapılıyorum bu aralar.

bu ne zamanın haberi,ne zaman icraata geçireceklermiş bunu ...
pek herkesi kapsayan bişi değil canım malesef şöyle haber

Çalışan annelere ayda bin lira bakıcı yardımı
ATV ana haber bülteninde yayınlanan habere göre evde çocuk bakım hizmetleri yoluyla devlet, çalışan annelerin çocuklarına bakacak. Çocuk 3 yaşına gelene kadar çalışan annelere her ay yaklaşık bin TL yardım yapılacak. Proje ile kadın istihdamı da desteklenmiş olacak. Projeyle birlikte 5 bin çocuk bakıcısının kayıtlı olarak çalışması hedefleniyor. Pilot bölge olarak Antalya, İzmir ve Bursa'da başlayacak olan uygulama daha sonra tüm Türkiye'ye yayılacak. Bakıcı yardımı ilk aşamada, özel sektörde işçi olarak çalışan 5 bin anneye verilecek

öfff hiç inandırıcı değil
asgari ücrete zam yok ama 3 çocuk tavsiyesi var bide kalkıp çocuk yardımı bin lira
içelim güzelleşelim kafası

canım sizin çalışanlar resmen yüzsüzmüş.
o nasıl şey sanki ilkokul öğrencileri.

evet özel hastaneydi. ananem dayımı 6,5 doğurmuş normal ve ilk çocuk. aslında doğurulabiliyor demekki. ama işte drlar risk almak istemiyor öyle bir durumda.
risk almamakta haklılar bence. arkadaşımın bebegı de cok iriydi doktoklar sezeryan dedı . illede normal dogurcam dıye dırettı. büyük de bır hastanede doğum yaptı.
bebek doğarken ıkı sn oksijensız kalmış ve şu anda biraz rahatsız. eğitimle çok düzelme sağlandı ama yıne de rahatsız.
çok dıretmenınde anlamı yok bence.
kimine göre de olacağı varmış ama bılemıyorsun işte.

evet özel hastaneydi. ananem dayımı 6,5 doğurmuş normal ve ilk çocuk. aslında doğurulabiliyor demekki. ama işte drlar risk almak istemiyor öyle bir durumda.
canım risk değil uğraşmak istemiyorlar malesef doğum uzun bir süreç 60 saat bile süren varmış sence dr uğraşırmı

canım sizin çalışanlar resmen yüzsüzmüş.
o nasıl şey sanki ilkokul öğrencileri.

aynen öyleler
bazen nasıl bu kadar sabırlıyım diye şaşırıyorum kendime
seviye yerlerde
sonrada kalkıp yok cimcime çok burnubüyük yok çok sivri dilli bişey söylenmiyor hemen ısırıyor diye arkamdan konuşuyorlar
adamına göre muamele etmiyorum kimsenin arkasındanda konuşmuyorum herkes hakkındaki fikirlerimi benim ağzımdan öğreniyor deyip geçiyorum kimseyle doğru dürüst muhabbetim yok cıvıklaşıyorlar hemen

Ne arsızlık edepsizlik ya ! Hiç utanma kalmamış bazı insanlarda. Ayıp ya ayıp.

evet üyeyim ama bişi sorsam bizi borçlu çıkarır bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…