2015 Şubat Anneleri

canım risk değil uğraşmak istemiyorlar malesef doğum uzun bir süreç 60 saat bile süren varmış sence dr uğraşırmı

bana da sezeryan derse çok normal olsun diye de diretemem yani. hakkımızda hayırlısı olsun. drlara güvenmek zorundayız bir noktada.

bana da sezeryan derse çok normal olsun diye de diretemem yani. hakkımızda hayırlısı olsun. drlara güvenmek zorundayız bir noktada.
işte bende güven sorunu var bir dr ilaç verince başka dr daha gidiyorum offfffffffff offfff genelde de ilacı kullanmıyorum çünkü yanlış yada gereksiz çıkıyor ( hamilelikte yaşadım )

Gözün Aydın canım bebişine maşallah

işte bende güven sorunu var bir dr ilaç verince başka dr daha gidiyorum offfffffffff offfff genelde de ilacı kullanmıyorum çünkü yanlış yada gereksiz çıkıyor ( hamilelikte yaşadım )
Eşimde aile hekiminin verdiği ilacı kullamdırmıyo bana. Jinekoloğa soracakmışız kullanmadan. Hamile olduğumu bilerek yanlış krem vermez heralde diyorum ama anlatamıyorum eşime.

Onayladılar mı Temmuz raporunu donunda? Çok şükür bulup da bir iş becerebilmişler :)

Bende senin gbi düşünüyorum canım. Onlr kadar bilgimiz yok sonuçta. Ben mesela 9 ay 10 hün olmuş doğmamışım doktor annemi bekletmiş bugün yarın gelir diye. 9 ay 22 gün olunca kalp atışlarımı alamamaya başlamış doktor almış sezeryana. İlla normal için ısrar etmemek lazım. Tıp bu şakaya ihmale gelmiyo.

Onayladılar mı Temmuz raporunu donunda? Çok şükür bulup da bir iş becerebilmişler :)

sgk hastaneye topu attı hastane iş yeri muhasebesine onlar şirket muhasebesine
en sonunda hepsini tek tek aradım
ben doğurcam artık bu gidisle doğum paramıda veremiceksiniz temmuzdan geçtim bari bu raporumu adam gibi işleyin dedim
arada çemkirmek gerekiyormuş
hemsi tık tık işledi sgk gözünüz aydın sonunda temmuz raporu işlenmiş paranız hesabınıza yatacak dedi
o an gözlerim doldu bi hoş oldum boşluğa düştüm

Artık kıyamamazlık yapmayalım. Herkes bize koyabiliyor. Bebişlerimizi düşünüp bol bol dinlenelim lütfen.

Eşimde aile hekiminin verdiği ilacı kullamdırmıyo bana. Jinekoloğa soracakmışız kullanmadan. Hamile olduğumu bilerek yanlış krem vermez heralde diyorum ama anlatamıyorum eşime.
yanlış verebilir aile hekımlerı. bana krem vermıstı alerji ıcın sonra cildiyeye gıttım kullanma bu uygun degıl dedı.

bugün hiç yazamıyorum size okuyorum yazdıklarınızı bu ameliyathane önünde beklemek ölüm gibi bişey 9:30 ta aldılar bu saat oldu hala çıkmadı o kadar gerildim ki içimde çocuk durmuyor sanıyorum stresteen biraz sancı var

Cok guzrl yazmissi. Canim. Ogluma hamileyken forumda herkes normal icin mucadeleciydi. Subat anneleri pek oyle degil. Uzuluyorum ben..

göbekten yapıyorum ama sınıfta nasıl olur ki offf
Gorevli musade etmez boyle bir seye. Girmeden yap. 1-2 saat kayma olabilir. bundan sonra hep yeni saatte yaparsin.
insan diyemiyor iste. Ne ayip bu soylediginiz size ne baskasindan demek var da iste.

İki haftada bir gel demis :)) sanki bana demişler gibi bi heyecana kapildim :) maşallah subhanallah allah yazarlardan saklasin

kızlar yarın 2 de sınavım var ve ben iğneyi 2 bucukta yapıyorum sınav esnasında nasıl olacak çıkışta geç kalmış olurum ve bu beni çok tedirgin eder sınava konsantre olamam

hemşire bana aynı saatte vurmaya dikkat et ama yarım saat önce yarım saat sonra farketmez arada olabilir demişti 2 ye 5 kala vur iğneni sınavına gir bence,aklın kalmaz hem,şimdiden başarılar canım

ana sağlıkta 10 a 5 olctu dusuk tansıyonun dedı hemsıre..ama benım tansıyonum hıc yukselmedı bana normal geliyor..yukselmesınden se
aklım sendeydı benımde gecmıse baktım goremedım babanla ılgılı bı yazını..sag salım çıksın ınsaalah habersız bırakma

çok şükür,çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…