2015 Şubat Anneleri

benım annemınde 8 saat surdu. çıkar hayırlısı ile inşallah. zor beklemek gerçekten.

tembel şubat anneleri.
mizmiz

benımde hep dusuk çıkıyor doktorum hamılelıkte dusuk tansıyon severiz dıyor. aıle hekımınde hamıle dıye ayırmıyorlar herkesı bır degerlendırıyorlar zaten.
onlara cok sınırlıyım neyse açılmıyım yine.

Merhaba Şubat annişleri :) bugün nasılsınız ben sol tarafıma yatmaya çalışmaktan omzum acıyo uyuduktan sonra bir bakıyorum yine sırtüstü yatmışım sinirler o Biçim oluyo

canım geç olsun ama hayırlı haber olsun inşallah

maşallah ya

Merhaba Şubat annişleri :) bugün nasılsınız ben sol tarafıma yatmaya çalışmaktan omzum acıyo uyuduktan sonra bir bakıyorum yine sırtüstü yatmışım sinirler o Biçim oluyo
bende sağı sevıyorum ama alıştım zaten artık sağ sol farketmıyor. donup duruyorum.
sırtüstü ınsan nefes alamıyor nasıl uyuyorsun sırt üstü.

bende sağı sevıyorum ama alıştım zaten artık sağ sol farketmıyor. donup duruyorum.
Canım ben önceden karnının üstüne yatan bir insandım sonra baktım ki peygamber efendimiz o şekilde uyumayın Demiş bende sağıma alışmıştım ama bebeğim biraz küçüktü son kontrolde bende soluma yatayım dedim ama bir bakıyorum sırtüstü olmuşum nefes almayı geçtim kızım o şekilde sıkışıyo herhalde hiç durmuyo çünkü

hadi ya bende heyecan yapmıştımdı,keşke bizide kapsasaydı

Canım annemi ameliyata aldılar basit bir ameliyattı,hastanenin tvsinde girdi,ameliyatta yazıyordu,ama daha girmemiş bile,dışarıda biz nasıl çıkamaz,noldu ters bi durummu var diye düşünüyorduk artık,içeriyede giremiyoruz,sonunda birini buldukta haber aldık daha girmemiş bile,belki geç girmiştir,stres yapmayın,Allahın izniyle kolaycacık geçsin inşallah ...

albenden o kadar..dun tahlıl için once dr dan barkot almam gerektıgını soyledı hemsıre .uzun uzunnnnnnbekledıkten sonra gırdım dr un yanına 1 tane barkod verdı..çıktım hemsıre dıger tahlıllerın barkotları nerde dedı dedım dr vermedı gıt ıste versın onlarıda yapalım mutlaka dedı..tekrar bekleme faslı dedım dr a boyleboyle ben hemsıreye verırım sen gıt kanlarını ver dedı..ya sabır ceke ceke kan almaya gıttım nıce saatte orda sıra bekledikten sonra ıcerı gırınce hemsıreye durumu anlattım ..barkotsuz kanmı alınırmış nerde gorulmus dedı benı gerı gonderdı dr a. bende hemsıreye soyledım bı ton laf ettı dr a ..barkotları alıp tüplere yapıştırdı yenıden sıra beklemeden kanı verebıldım hamdolsun.
5 dklık ıs tam 1 saatte bıttı ordan oraya ordan oraya bızım mal dr un yüzünden.
bacım daha dun hamılelerın kesınlıkle sırt ustu yatmaması gerektıgını okudum.bebege gıden besın cok azalıyormuş sanırım..yasaklamış kımı hamılelere dr ları hatta..bende ımkansız yatamıyorum sırt ustu..

Ah canım keşke işte bir uyanıyorum sırtüstü yüm sinirlerim tepeme çıkıyor ki zaten bebeğim biraz küçük

amin canım inşallah ameliyata hemen başlamış dr ama uzun sürceğini söylemişlerdi bu kadar beklemiyoduk bi çıksında allahın izniyle rabbim tüm hastalara şifa versin

Ben de sadece sırtüstü yatarsam rahar ediyorum. Sol ya da sağ tarafa yatsam bebek karaciğerime baskı yapıyor nefes alamıyorum resmen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…