özlemciiiimi gördüm keyfim geldi
benım annemınde 8 saat surdu. çıkar hayırlısı ile inşallah. zor beklemek gerçekten.bugün hiç yazamıyorum size okuyorum yazdıklarınızı bu ameliyathane önünde beklemek ölüm gibi bişey 9:30 ta aldılar bu saat oldu hala çıkmadı o kadar gerildim ki içimde çocuk durmuyor sanıyorum stresteen biraz sancı var
bana verildi 2 kere hemde kadın doğum drEşimde aile hekiminin verdiği ilacı kullamdırmıyo bana. Jinekoloğa soracakmışız kullanmadan. Hamile olduğumu bilerek yanlış krem vermez heralde diyorum ama anlatamıyorum eşime.
tembel şubat anneleri.Cok guzrl yazmissi. Canim. Ogluma hamileyken forumda herkes normal icin mucadeleciydi. Subat anneleri pek oyle degil. Uzuluyorum ben..
Gorevli musade etmez boyle bir seye. Girmeden yap. 1-2 saat kayma olabilir. bundan sonra hep yeni saatte yaparsin.
insan diyemiyor iste. Ne ayip bu soylediginiz size ne baskasindan demek var da iste.
benımde hep dusuk çıkıyor doktorum hamılelıkte dusuk tansıyon severiz dıyor. aıle hekımınde hamıle dıye ayırmıyorlar herkesı bır degerlendırıyorlar zaten.ana sağlıkta 10 a 5 olctu dusuk tansıyonun dedı hemsıre..ama benım tansıyonum hıc yukselmedı bana normal geliyor..yukselmesınden se
aklım sendeydı benımde gecmıse baktım goremedım babanla ılgılı bı yazını..sag salım çıksın ınsaalah habersız bırakma
canım geç olsun ama hayırlı haber olsun inşallahbugün hiç yazamıyorum size okuyorum yazdıklarınızı bu ameliyathane önünde beklemek ölüm gibi bişey 9:30 ta aldılar bu saat oldu hala çıkmadı o kadar gerildim ki içimde çocuk durmuyor sanıyorum stresteen biraz sancı var
selam kızlar yorucu doktor koşturmacasından anca annemlere girebildim. doktor kaşıntı için ve enfeksiyon için yine bir antibiyotik yazdı. 7 gün kullanacağım bütün şikayetlerin geçer dedi. Ege bey 2 kilo 400 gram olmuş doktor iri bebek dedi. şeker yüklemesini sordu dedim yaptırdım,o zaman iri olacak dedi eh olsun ne yapalım :) suyumuz vs her şeyimiz iyi 2 hafta sonra tekrar gidicem artık 2 haftada bir doktor kontrollerimiz benden haberler böyle.
bende sağı sevıyorum ama alıştım zaten artık sağ sol farketmıyor. donup duruyorum.Merhaba Şubat annişleri :) bugün nasılsınız ben sol tarafıma yatmaya çalışmaktan omzum acıyo uyuduktan sonra bir bakıyorum yine sırtüstü yatmışım sinirler o Biçim oluyo
Canım ben önceden karnının üstüne yatan bir insandım sonra baktım ki peygamber efendimiz o şekilde uyumayın Demiş bende sağıma alışmıştım ama bebeğim biraz küçüktü son kontrolde bende soluma yatayım dedim ama bir bakıyorum sırtüstü olmuşum nefes almayı geçtim kızım o şekilde sıkışıyo herhalde hiç durmuyo çünkübende sağı sevıyorum ama alıştım zaten artık sağ sol farketmıyor. donup duruyorum.
sırtüstü ınsan nefes alamıyor nasıl uyuyorsun sırt üstü.
pek herkesi kapsayan bişi değil canım malesef şöyle haber
Çalışan annelere ayda bin lira bakıcı yardımı
ATV ana haber bülteninde yayınlanan habere göre evde çocuk bakım hizmetleri yoluyla devlet, çalışan annelerin çocuklarına bakacak. Çocuk 3 yaşına gelene kadar çalışan annelere her ay yaklaşık bin TL yardım yapılacak. Proje ile kadın istihdamı da desteklenmiş olacak. Projeyle birlikte 5 bin çocuk bakıcısının kayıtlı olarak çalışması hedefleniyor. Pilot bölge olarak Antalya, İzmir ve Bursa'da başlayacak olan uygulama daha sonra tüm Türkiye'ye yayılacak. Bakıcı yardımı ilk aşamada, özel sektörde işçi olarak çalışan 5 bin anneye verilecek
bugün hiç yazamıyorum size okuyorum yazdıklarınızı bu ameliyathane önünde beklemek ölüm gibi bişey 9:30 ta aldılar bu saat oldu hala çıkmadı o kadar gerildim ki içimde çocuk durmuyor sanıyorum stresteen biraz sancı var
heeeemirkelamın şarkısıyla stüdyoyu mu turluyodu o
albenden o kadar..dun tahlıl için once dr dan barkot almam gerektıgını soyledı hemsıre .uzun uzunnnnnnbekledıkten sonra gırdım dr un yanına 1 tane barkod verdı..çıktım hemsıre dıger tahlıllerın barkotları nerde dedı dedım dr vermedı gıt ıste versın onlarıda yapalım mutlaka dedı..tekrar bekleme faslı dedım dr a boyleboyle ben hemsıreye verırım sen gıt kanlarını ver dedı..ya sabır ceke ceke kan almaya gıttım nıce saatte orda sıra bekledikten sonra ıcerı gırınce hemsıreye durumu anlattım ..barkotsuz kanmı alınırmış nerde gorulmus dedı benı gerı gonderdı dr a. bende hemsıreye soyledım bı ton laf ettı dr a ..barkotları alıp tüplere yapıştırdı yenıden sıra beklemeden kanı verebıldım hamdolsun.benımde hep dusuk çıkıyor doktorum hamılelıkte dusuk tansıyon severiz dıyor. aıle hekımınde hamıle dıye ayırmıyorlar herkesı bır degerlendırıyorlar zaten.
onlara cok sınırlıyım neyse açılmıyım yine.
bacım daha dun hamılelerın kesınlıkle sırt ustu yatmaması gerektıgını okudum.bebege gıden besın cok azalıyormuş sanırım..yasaklamış kımı hamılelere dr ları hatta..bende ımkansız yatamıyorum sırt ustu..Merhaba Şubat annişleri :) bugün nasılsınız ben sol tarafıma yatmaya çalışmaktan omzum acıyo uyuduktan sonra bir bakıyorum yine sırtüstü yatmışım sinirler o Biçim oluyo
Ah canım keşke işte bir uyanıyorum sırtüstü yüm sinirlerim tepeme çıkıyor ki zaten bebeğim biraz küçükalbenden o kadar..dun tahlıl için once dr dan barkot almam gerektıgını soyledı hemsıre .uzun uzunnnnnnbekledıkten sonra gırdım dr un yanına 1 tane barkod verdı..çıktım hemsıre dıger tahlıllerın barkotları nerde dedı dedım dr vermedı gıt ıste versın onlarıda yapalım mutlaka dedı..tekrar bekleme faslı dedım dr a boyleboyle ben hemsıreye verırım sen gıt kanlarını ver dedı..ya sabır ceke ceke kan almaya gıttım nıce saatte orda sıra bekledikten sonra ıcerı gırınce hemsıreye durumu anlattım ..barkotsuz kanmı alınırmış nerde gorulmus dedı benı gerı gonderdı dr a. bende hemsıreye soyledım bı ton laf ettı dr a ..barkotları alıp tüplere yapıştırdı yenıden sıra beklemeden kanı verebıldım hamdolsun.
5 dklık ıs tam 1 saatte bıttı ordan oraya ordan oraya bızım mal dr un yüzünden.
bacım daha dun hamılelerın kesınlıkle sırt ustu yatmaması gerektıgını okudum.bebege gıden besın cok azalıyormuş sanırım..yasaklamış kımı hamılelere dr ları hatta..bende ımkansız yatamıyorum sırt ustu..
amin canım inşallah ameliyata hemen başlamış dr ama uzun sürceğini söylemişlerdi bu kadar beklemiyoduk bi çıksında allahın izniyle rabbim tüm hastalara şifa versinCanım annemi ameliyata aldılar basit bir ameliyattı,hastanenin tvsinde girdi,ameliyatta yazıyordu,ama daha girmemiş bile,dışarıda biz nasıl çıkamaz,noldu ters bi durummu var diye düşünüyorduk artık,içeriyede giremiyoruz,sonunda birini buldukta haber aldık daha girmemiş bile,belki geç girmiştir,stres yapmayın,Allahın izniyle kolaycacık geçsin inşallah ...
Benim bu aralar sirtim agriyo sabah kalktigimda aranizda boyle olaniniz varmi?
bende sağı sevıyorum ama alıştım zaten artık sağ sol farketmıyor. donup duruyorum.
sırtüstü ınsan nefes alamıyor nasıl uyuyorsun sırt üstü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?