- 3 Kasım 2014
- 67
- 26
- 18
göbekler aşağı çektikçe ağrı olması normal
benim sırtım sadece sabah değil sürekli ağrıyor
kütür kütür kulunç kırdırasım var
yaaaaaa demeyın öyle cok kotu oldum. o nasıl bır sey yaabazı kadınlara cok sasırıyorum
dr normal doğum sonrası pansumanı anlatır,batıkon ve krem verır bırde enfeksıyon kapmasın dıye antıbıyotık..normal sartlarda temızbır ınsansan dr un dedıklerını de bırebır yaparsan dıkıs acısıda cekmezsın sonrasında basın belayada gırmez..yok patladı yok dıkısım attı
kadın alt dıkısıne zeytınyagı surmus..sureklı nemlı kalan dıkıs kurumadığı ıcın tutmamış 1 aydır ağrıdan duramıyom dıyo..daha dun de mıllete zeytınyagı surun cok yumusatıyo dıye tavsıyelerde bulunuyordu..dr kızmış bugun..hey ya rabbım..kıt akıllılar
bazı kadınlara cok sasırıyorum
dr normal doğum sonrası pansumanı anlatır,batıkon ve krem verır bırde enfeksıyon kapmasın dıye antıbıyotık..normal sartlarda temızbır ınsansan dr un dedıklerını de bırebır yaparsan dıkıs acısıda cekmezsın sonrasında basın belayada gırmez..yok patladı yok dıkısım attı
kadın alt dıkısıne zeytınyagı surmus..sureklı nemlı kalan dıkıs kurumadığı ıcın tutmamış 1 aydır ağrıdan duramıyom dıyo..daha dun de mıllete zeytınyagı surun cok yumusatıyo dıye tavsıyelerde bulunuyordu..dr kızmış bugun..hey ya rabbım..kıt akıllılar
erken dogum belirtisi falan değil yani
Kız bu göbek miiii ? Benimki bilem senden büyük. Ben küçük göbüşlü bilirdim kendimi
bazı kadınlara cok sasırıyorum
canım normal doğum yaptım estetık dıkıs atıldı(mardın gıbı kadın basına en az 10 cocugun dustugu bır yerde)estetık dıkıs yaptı ebe..eve gelınce pansuman yapmak ıcın aynayı elıme aldığımda dikiş bıle gormedım ben..dedım neresine batıkon surcem ..yaaaaaa demeyın öyle cok kotu oldum. o nasıl bır sey yaa
benım kikişim lütfen gorunur yerde olsun. istemiyorum normal doğum.
tüylerım dıken dıken oldu.
sosısı dılımle azcık sıvı yag 1 tatlı kasıgı kadar salca tuz ve 1 cay bardağı suda pısır..ağzını kapat 10 da tum suyuceker oyle kullanben hala eve gitmedim. 6 ya kadar işte durduğum görülmemıstır.
bu aksam bende kumpir yapacağım özendım sızlerden.
sosis neden zararlıydı . pişirsem olmaz mı?
Neremize naapcaklar belli değil Allaaaaamyaaaaaa demeyın öyle cok kotu oldum. o nasıl bır sey yaa
benım kikişim lütfen gorunur yerde olsun. istemiyorum normal doğum.
tüylerım dıken dıken oldu.
Şarküteri ürünleri önerilmiyor ya ondan Olmalıben hala eve gitmedim. 6 ya kadar işte durduğum görülmemıstır.
ben hala eve gitmedim. 6 ya kadar işte durduğum görülmemıstır.
kadın normal doğum yapmış 4 gun olmuş banyo yapmamıştevbe yarabbım obebe nasıl o memelerden sut emıyor acaba.. neymıs dıkıslerıne zarar gelır dıye korkuyormuş..hyr 2 gun daha yıkaanmasa örümcek agı bağlayacak zaten
Ne !!! Ben doğumdan hemen yarım saat sonra banyo yapmam için uyarıldım :) hastaneden çıkmadan iki kere çıktığım gün içinde de yaptım abooooouvvvkadın normal doğum yapmış 4 gun olmuş banyo yapmamıştevbe yarabbım obebe nasıl o memelerden sut emıyor acaba.. neymıs dıkıslerıne zarar gelır dıye korkuyormuş..hyr 2 gun daha yıkaanmasa örümcek agı bağlayacak zaten
Ya ben şaşırıyorum siz böyle deyınce ben zayııf degldim hamile kaldĞımda hatta tam dıyete başlamştım hamile oldğmu öğrendim sonra kötü gecince 65 e düştümm yani şimdye kadar 5 kılo aldım 70 im.bende anlamadm ben hep 90 la girerim doğuma dyoduum herkes şokta nasl bukadar az aldın senden beklemzdik dyolar bende kendimden beklemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?