Bir konu var sağ sol meselesi bebeğin kesenin içindeki pozisyonu falan. Ona göre yorum ediyoruz benimkisi vakit geçsin yoksa ne önemi var
sağol tatlım cevabın için ahhh bu kuruntular iştee canım
Bir konu var sağ sol meselesi bebeğin kesenin içindeki pozisyonu falan. Ona göre yorum ediyoruz benimkisi vakit geçsin yoksa ne önemi var
ya bısey sorucam bende baktım resıme bebek sagda kız dıye sevındım ama sonra aklıma geldı resım yansıma oldugu ıcın aslında bebek benım solumda ozaman erkek mı oluyor? kafam karıstı valla :)
ya bısey sorucam bende baktım resıme bebek sagda kız dıye sevındım ama sonra aklıma geldı resım yansıma oldugu ıcın aslında bebek benım solumda ozaman erkek mı oluyor? kafam karıstı valla :)
En başta benim kafam da buna karıştı . Ama okuyunca şunu anladım sana da aktarıyım hemen :)
Erkek bebekse eğer karnının sağında olur ama tabi bizim bu dönem bunu hissetmemizin mümkünatı yok burda da fotolar devreye giriyor usg de görüntü ters olduğu için sol da olunca erkek diyoruz :)
Seninki de usg de sağda yani kız :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sag sol olunca cinsiyet tahmin etmek çok saçma geldi bana hiç bilimsel değil o zaman doktorun biri bununla ilgili bi makale falan yazar ne biliyim hiçbirinin aklına gelmemişmidir yani cinsiyeti öncesinde belirleme olmuyo demekki işte vakti gelince bunu yazdım diye kızmayın bana yanlş anlaşılmakta istemem sonçta sadce fikrimi söyleidm
Sag sol olunca cinsiyet tahmin etmek çok saçma geldi bana hiç bilimsel değil o zaman doktorun biri bununla ilgili bi makale falan yazar ne biliyim hiçbirinin aklına gelmemişmidir yani cinsiyeti öncesinde belirleme olmuyo demekki işte vakti gelince bunu yazdım diye kızmayın bana yanlş anlaşılmakta istemem sonçta sadce fikrimi söyleidm
aman canım ıkı dk eglendık surda :) hepımız farkındayız bılımsel olmadıgının ama napalım işimiz ne bu zamanda:)
Kızlar netteki hesaplamaya gore 5 hafta 4 günlük hamileyim bugun acayip icim sıkılıyor nefes alamıyorum sanki surekli yatıyorum bide mide bulantisi varki 😒Dr randevum Temmuz'un 2. Haftasiydi ama ben dayanamicam baska bir doktora randevu aldım yarın gidicem ilk defa korkuyorum ins iyidir ne olur dua edin 😞😞
aman canım ıkı dk eglendık surda :) hepımız farkındayız bılımsel olmadıgının ama napalım işimiz ne bu zamanda:)
Yani sonucta iki ihtimal var yontemin tutma ihtimali yuzde 50. Birinde olmasa birinde tutar. Bana da hic mantikli gelmedi dogrusu :))
2 sene önceki hüsran bi gebelik ve doğumdan sonra simdi tekrar anne olacagım allahım isteyen herkeze nasip etsin....
çok doğru söyledin canım sonuçta bunlardan bahsetmek hoşumuza gidiyor:)) bide şunu eklemek istiyorum: Ya Tutarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?