2015 Şubat Anneleri

Bir konu var sağ sol meselesi bebeğin kesenin içindeki pozisyonu falan. Ona göre yorum ediyoruz benimkisi vakit geçsin yoksa ne önemi var

Kız benimki ortada duruyo ne sağda ne solda :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir konu var sağ sol meselesi bebeğin kesenin içindeki pozisyonu falan. Ona göre yorum ediyoruz benimkisi vakit geçsin yoksa ne önemi var

ya bısey sorucam bende baktım resıme bebek sagda kız dıye sevındım ama sonra aklıma geldı resım yansıma oldugu ıcın aslında bebek benım solumda ozaman erkek mı oluyor? kafam karıstı valla :)

ya bısey sorucam bende baktım resıme bebek sagda kız dıye sevındım ama sonra aklıma geldı resım yansıma oldugu ıcın aslında bebek benım solumda ozaman erkek mı oluyor? kafam karıstı valla :)

En başta benim kafam da buna karıştı . Ama okuyunca şunu anladım sana da aktarıyım hemen :)
Erkek bebekse eğer karnının sağında olur ama tabi bizim bu dönem bunu hissetmemizin mümkünatı yok burda da fotolar devreye giriyor usg de görüntü ters olduğu için sol da olunca erkek diyoruz :)
Seninki de usg de sağda yani kız :)

Ultrasyon kagidini karnina koy ben.oyle yapiyirum :) ama muayenede sag tarafimda simsi bile batmalar oluyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben cok.merak.ediyorum acaba sagdanmi yumurtladim cunku sagda hep son kontrolde de doktor sagdan bakti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sag sol olunca cinsiyet tahmin etmek çok saçma geldi bana hiç bilimsel değil o zaman doktorun biri bununla ilgili bi makale falan yazar ne biliyim hiçbirinin aklına gelmemişmidir yani cinsiyeti öncesinde belirleme olmuyo demekki işte vakti gelince bunu yazdım diye kızmayın bana yanlş anlaşılmakta istemem sonçta sadce fikrimi söyleidm

Kızlar netteki hesaplamaya gore 5 hafta 4 günlük hamileyim bugun acayip icim sıkılıyor nefes alamıyorum sanki surekli yatıyorum bide mide bulantisi varki 😒Dr randevum Temmuz'un 2. Haftasiydi ama ben dayanamicam baska bir doktora randevu aldım yarın gidicem ilk defa korkuyorum ins iyidir ne olur dua edin 😞😞

en onemlısı saglıklı olması tabıkı ama kız olursada tadından yenmez valla :)

Yani sonucta iki ihtimal var yontemin tutma ihtimali yuzde 50. Birinde olmasa birinde tutar. Bana da hic mantikli gelmedi dogrusu :))

aman canım ıkı dk eglendık surda :) hepımız farkındayız bılımsel olmadıgının ama napalım işimiz ne bu zamanda:)

2 sene önceki hüsran bi gebelik ve doğumdan sonra simdi tekrar anne olacagım allahım isteyen herkeze nasip etsin....

Merhabalar,kismetse bende şubat annesi olucam. Bebişcik 7haftalik henüz, 1 hafta önce doktoruma gittim,kalp atışlarını dinlemek nasip oldu :)

Herşey cok güzel ama bulantilarim başladı , birkac gundur nerdeyse hiçbirşey yiyemiyorum..Sizde de varmi bulantı, nasıl başediyosunuz?

ilk zamanlar ben de öyleydim..vücut dengen değişti,hormonların kafayı yedi ve yaşadıkların çok normal..vücut hamileliğe alıştıkça rahatlamaya başladığını hissedeceksin,hele de kalbini duyduğunda oohhhh diyeceksin =))) 7+2 yim ben ara ara yine sıkıntılar basıp gidiyor,dikkatinin dağıtmaya çalış

aman canım ıkı dk eglendık surda :) hepımız farkındayız bılımsel olmadıgının ama napalım işimiz ne bu zamanda:)

😉tabiki buraya girdkçe mutlu yorumlarla o keselerinizin bebişlerinizin ultrasonlarını gördkçe beni bile etkliyo bu mutluluk gerçektn

çok doğru söyledin canım sonuçta bunlardan bahsetmek hoşumuza gidiyor:)) bide şunu eklemek istiyorum: Ya Tutarsa

e yani ya tutarsa =)) bilimsel olarak kanıtlamış değil ama eski doktorlarında cinsiyet tahmininde kullandıkları bir yöntem bu ve % 70 diyorlar
doğruluğuna
benim fasülyem de bariz solda ultrason kağıdında,çin takvimine göre de erkek ama ben kız hissediyorum..çevremdekiler de erkek diyor..bakalım nolcak =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…