Merhabalar,kismetse bende şubat annesi olucam. Bebişcik 7haftalik henüz, 1 hafta önce doktoruma gittim,kalp atışlarını dinlemek nasip oldu :)
Herşey cok güzel ama bulantilarim başladı , birkac gundur nerdeyse hiçbirşey yiyemiyorum..Sizde de varmi bulantı, nasıl başediyosunuz?
e yani ya tutarsa =)) bilimsel olarak kanıtlamış değil ama eski doktorlarında cinsiyet tahmininde kullandıkları bir yöntem bu ve % 70 diyorlar
doğruluğuna
benim fasülyem de bariz solda ultrason kağıdında,çin takvimine göre de erkek ama ben kız hissediyorum..çevremdekiler de erkek diyor..bakalım nolcak =))
Burda çogumuzda var bulantı olmaz mı ama ben her yoku denedim başedemeyrm doğrusu sadece kusma anında kendmi tutmaya çalşyrm belkide yaptgm yanlştr kusmamaya çalşyrm çnkü bi kısmaya başlayınca sanki hiç bitmeyvek gibi geliyo sonrada otrp aglıyrm:) ama bi tek sabahları oluyo benm öğleden sonra tık yok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhabalar kızlar...
bir arkadaşım için, adı çiğdem, 41 hamileden 41 adet ayetel kürsi topluyoruz eğer okursanız buraya okudum diye yazarmısınız rica etsem... Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
gerçi ne için olduğunu da yazayım bebiş sahibi olmak için duasına yardım edeceğiz...
Bi cok kisiyle konustum,onlarda asagi yukari ayni seyleri soylediler..isin garibi ben kusamiorm,sabahlari hafif bi bulanti yasiorm, ogleye dogru gittikce siddetlenio ve gun boyu oyle devam edio,geceleri ne ara ,nasil uyuyorum bilmiyorum :)
ilk zamanlar ben de öyleydim..vücut dengen değişti,hormonların kafayı yedi ve yaşadıkların çok normal..vücut hamileliğe alıştıkça rahatlamaya başladığını hissedeceksin,hele de kalbini duyduğunda oohhhh diyeceksin =))) 7+2 yim ben ara ara yine sıkıntılar basıp gidiyor,dikkatinin dağıtmaya çalış
Allah yardımcın olsn canım inşllh bian önce geçer
O zaman bende yükleyim benmkine de bakın diyomuşum şimdi ben:))) ama yükleyemedim :)
slm arkadaşlar ben maalesef yoluma sizle devam edemiyorum bebeğimi kaybettim çok üzgünüm inşallah hepiniz meleklerinizi sağlı bi şekilde kucağınıza alırsınız bunu çok içten söylüyorum hepinizin yolu açık olsun
Gecmis olsn allah sabir versin canim kac haftaliktin
slm arkadaşlar ben maalesef yoluma sizle devam edemiyorum bebeğimi kaybettim çok üzgünüm inşallah hepiniz meleklerinizi sağlı bi şekilde kucağınıza alırsınız bunu çok içten söylüyorum hepinizin yolu açık olsun
teşekkür ederim 6 haftalıktı dün kanam başladı hastaneye yattım ilaçlarla tutundurmaya çalıştılar ama olmadı bugün gitti kısmet değilmiş
Rabbim verdi Rabbim aldı hiç üzülme karamsarlığa kapilma en kisa zamanda sende donersin inşallah buralara çok geçmiş olsun Rabbim gönlüne göre versin.slm arkadaşlar ben maalesef yoluma sizle devam edemiyorum bebeğimi kaybettim çok üzgünüm inşallah hepiniz meleklerinizi sağlı bi şekilde kucağınıza alırsınız bunu çok içten söylüyorum hepinizin yolu açık olsun
Çokk geçmiş olsun bende ilk gebeliğimi 10.haftada kaybettim arkasından da 2 kimyasal gebelik yaşadım. Ama şimdi yine hamileyim. Duygunu hissini çok iyi anlıyorum . Çok geçmiş olsun hayırlısı buymuş . Rabbim ol derse olur . Olmuyorsa vardır bi bildiği .... Kendine dikkat et.teşekkür ederim 6 haftalıktı dün kanam başladı hastaneye yattım ilaçlarla tutundurmaya çalıştılar ama olmadı bugün gitti kısmet değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?