2015 Şubat Anneleri

Burda çogumuzda var bulantı olmaz mı ama ben her yoku denedim başedemeyrm doğrusu sadece kusma anında kendmi tutmaya çalşyrm belkide yaptgm yanlştr kusmamaya çalşyrm çnkü bi kısmaya başlayınca sanki hiç bitmeyvek gibi geliyo sonrada otrp aglıyrm:) ama bi tek sabahları oluyo benm öğleden sonra tık yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O zaman bende yükleyim benmkine de bakın diyomuşum şimdi ben:))) ama yükleyemedim :)

Bi cok kisiyle konustum,onlarda asagi yukari ayni seyleri soylediler..isin garibi ben kusamiorm,sabahlari hafif bi bulanti yasiorm, ogleye dogru gittikce siddetlenio ve gun boyu oyle devam edio,geceleri ne ara ,nasil uyuyorum bilmiyorum :)

Merhaba bende okudum 1 adet

Bi cok kisiyle konustum,onlarda asagi yukari ayni seyleri soylediler..isin garibi ben kusamiorm,sabahlari hafif bi bulanti yasiorm, ogleye dogru gittikce siddetlenio ve gun boyu oyle devam edio,geceleri ne ara ,nasil uyuyorum bilmiyorum :)

Allah yardımcın olsn canım inşllh bian önce geçer

Burda sizler olmasanız kime anlatır insan sıkıntısını cok tesekkurler bugun cok sıkılıyor icim surekli bebegim iyimi diye düşünüyorum elimde sadece beta hcg değerlerim var daha hic gitmedim kendi doktorum Temmuz'un 2 haftası geliyor ama yarın baska birine gidip ultrasonda baksın istedim hersey yolundamu diye 2 gundur karamsarlıklar icimi sardı belki görsem rahatlicam ins yarın görürüm birsey çıkmaz ins canım hayırlı olsun bebisim Allah bagislasin ins banada kese kalp atışı gormek nasip eder allahım aminn

O zaman bende yükleyim benmkine de bakın diyomuşum şimdi ben:))) ama yükleyemedim :)

Senin iki tane değil mi ikisi de aynı yerde mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim düşen sağdaydı erkekti bu da sağda. Bir şey hissetmiyorum dr cinsiyeti ne derse anında o cinse sempati duymaya başlarım.

slm arkadaşlar ben maalesef yoluma sizle devam edemiyorum bebeğimi kaybettim çok üzgünüm inşallah hepiniz meleklerinizi sağlı bi şekilde kucağınıza alırsınız bunu çok içten söylüyorum hepinizin yolu açık olsun

Rahmim hafif saga donuk benim rahim filminde cikmisti. Oglum hep sagdaydi tekmeleleri fln. Sol kasigim agrir hep rahim buyurken simdi de agridi baya buyume agrisi ama korkuyor insan yine de.

Gecmis olsn allah sabir versin canim kac haftaliktin

çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın

teşekkür ederim 6 haftalıktı dün kanam başladı hastaneye yattım ilaçlarla tutundurmaya çalıştılar ama olmadı bugün gitti kısmet değilmiş

Çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat versin

Rabbim verdi Rabbim aldı hiç üzülme karamsarlığa kapilma en kisa zamanda sende donersin inşallah buralara çok geçmiş olsun Rabbim gönlüne göre versin.

teşekkür ederim 6 haftalıktı dün kanam başladı hastaneye yattım ilaçlarla tutundurmaya çalıştılar ama olmadı bugün gitti kısmet değilmiş
Çokk geçmiş olsun bende ilk gebeliğimi 10.haftada kaybettim arkasından da 2 kimyasal gebelik yaşadım. Ama şimdi yine hamileyim. Duygunu hissini çok iyi anlıyorum . Çok geçmiş olsun hayırlısı buymuş . Rabbim ol derse olur . Olmuyorsa vardır bi bildiği .... Kendine dikkat et.

Evet cok haklısınız toparlandim zaten düşünmemeye çalışıyorum herseyin hayirlisi bi kizim var Allah onun canini sag etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…