2015 Şubat Anneleri

Merhaba bugun bos gebelikten dolayi 28mm olan kesemi 8. Haftamda aldirmak zorunda kaldim .Allah saglikla cocuklarinizi kucaginiza almanizi nasip etsin Allah'a emanet olun.

hoşgeldin.seninle aynyız ozaman ben de 6+2 deyim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bende 6+2 yim daha doktora hic gitmedim yarin gidicem ama bisey sorucam gobeginden mi baktilar yoksa alttan mi? Cok merak ediyorum bende kalp atisini duyabilicekmiyim diye ama gobekten bakarsa duyulmaz deniyo. Sen nasil baktirdin?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim 6+4 de göbekten baktılar ama benim normalde bir hafta geriden geliyo ama şu anda görünmeyebilirde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar sürekli geçmeyen bulantım var benim ya 24 saat bulanıyorum.kusamıyorum da sadece parmak atıp kusuyorum sonra rahatlıyorum biraz.5+5 oldum aranızda var mı aynı olan

Ben de merkezdeyim:) Nasıl gidiyor hamileliğin ? Ve doktor seçimi yaptınmı :)

yarın 6+2 oluyorum doktor kontrolum var canım belki kalp atışlarını duyarım die erkenden gidicem :) konağa gidiyorum çok yakınlarımın memnun kaldıgı bi doktora. sen ne yaptın senn nasıl geçiyorr

Kızlar sürekli geçmeyen bulantım var benim ya 24 saat bulanıyorum.kusamıyorum da sadece parmak atıp kusuyorum sonra rahatlıyorum biraz.5+5 oldum aranızda var mı aynı olan

canım seninde belirtiler erken başlamış ben 6. haftadayım bendede fena baş dönmesi var

Valla ölüyorum canım ya ben erkenciyim biraz keseyi de kalp atışınıda 5+4 te karından öğrendim :)

ay ne güzel canım bende inşallah yarın duyarım kalp atışını :) kalp atışını duyduktan sonra başlıyormuş belirtiler daha çok seninde normall allah yardımcın olsun:))

teşekkür ederim 6 haftalıktı dün kanam başladı hastaneye yattım ilaçlarla tutundurmaya çalıştılar ama olmadı bugün gitti kısmet değilmiş

Çok geçmişolsun allah en kısa zamanda saglıklı yoluna devaö etmyi nasipetsin neden oldu peki doktor bişy dedimi

Merhaba bugun bos gebelikten dolayi 28mm olan kesemi 8. Haftamda aldirmak zorunda kaldim .Allah saglikla cocuklarinizi kucaginiza almanizi nasip etsin Allah'a emanet olun.

Gecmis.olsun.arkadasim vardir bundada bi hayir. Rabbim hayirli.evlatlar nasip etsin. En kisa zamanda insallah gobusun dolar.

yarın 6+2 oluyorum doktor kontrolum var canım belki kalp atışlarını duyarım die erkenden gidicem :) konağa gidiyorum çok yakınlarımın memnun kaldıgı bi doktora. sen ne yaptın senn nasıl geçiyorr

Maşallah :) 2 hafta var aramızda ben de 8+5im. Iyi çok şükür arada sancım oluyor ama doktor normal dedi tembel tembel geçiyor günlerim :)) Acıbadem'e gidiyorum Semih beye ? Sen Konak'ta kime gidiyorsun ?

Evet cok haklısınız toparlandim zaten düşünmemeye çalışıyorum herseyin hayirlisi bi kizim var Allah onun canini sag etsin

Aminnn inşallah ..

gülçin hanıma gidiorum canım bende :) kalp atışını ne zaman duydun?

Amin...
Gaz problemi bende de var da midemde gaz var gik gik nefes alamiyorum
Ilk gebeligimde hicbi asermem olmadi bunda aksiyonluyuz yani..

teşekkür ederim 6 haftalıktı dün kanam başladı hastaneye yattım ilaçlarla tutundurmaya çalıştılar ama olmadı bugün gitti kısmet değilmiş
Allah sabir versin insallah

gülçin hanıma gidiorum canım bende :) kalp atışını ne zaman duydun?

Ben burda o kadar çok doktora gittim ki hatta bir kimyasal gebeliğimde de ona gittim . Çok sevdim 2.ye yaşadığım bi hüsrandı , odasında çok ağlamıştım o da çok kötü olmuştu ama tabi ben doktora karar verdiğim için bidaha gitmedim . Ben 6. Hafta da duydum o zmnda görmüştüm bebeği .

Simdi Dr dan geldik esimle. Serum yedim bütün gün hiçbirşey yiyemedim ve Dr bulanti hali vermedi çok kötüyüm kizlar size bulanti hapi ne verdi metpamit mi başka birşey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…