hoşgeldin.seninle aynyız ozaman ben de 6+2 deyim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bende 6+2 yim daha doktora hic gitmedim yarin gidicem ama bisey sorucam gobeginden mi baktilar yoksa alttan mi? Cok merak ediyorum bende kalp atisini duyabilicekmiyim diye ama gobekten bakarsa duyulmaz deniyo. Sen nasil baktirdin?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ıyı olmus canım. bıkac hafta ıcınde gelır. bırsey sorucam. adres ıstedımı senden?
Ben de merkezdeyim:) Nasıl gidiyor hamileliğin ? Ve doktor seçimi yaptınmı :)
Kızlar sürekli geçmeyen bulantım var benim ya 24 saat bulanıyorum.kusamıyorum da sadece parmak atıp kusuyorum sonra rahatlıyorum biraz.5+5 oldum aranızda var mı aynı olan
canım seninde belirtiler erken başlamış ben 6. haftadayım bendede fena baş dönmesi var
Valla ölüyorum canım yaben erkenciyim biraz keseyi de kalp atışınıda 5+4 te karından öğrendim :)
teşekkür ederim 6 haftalıktı dün kanam başladı hastaneye yattım ilaçlarla tutundurmaya çalıştılar ama olmadı bugün gitti kısmet değilmiş
Senin iki tane değil mi ikisi de aynı yerde mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba bugun bos gebelikten dolayi 28mm olan kesemi 8. Haftamda aldirmak zorunda kaldim .Allah saglikla cocuklarinizi kucaginiza almanizi nasip etsin Allah'a emanet olun.
yarın 6+2 oluyorum doktor kontrolum var canım belki kalp atışlarını duyarım die erkenden gidicem :) konağa gidiyorum çok yakınlarımın memnun kaldıgı bi doktora. sen ne yaptın senn nasıl geçiyorr
Evet cok haklısınız toparlandim zaten düşünmemeye çalışıyorum herseyin hayirlisi bi kizim var Allah onun canini sag etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah :) 2 hafta var aramızda ben de 8+5im. Iyi çok şükür arada sancım oluyor ama doktor normal dedi tembel tembel geçiyor günlerim :)) Acıbadem'e gidiyorum Semih beye ? Sen Konak'ta kime gidiyorsun ?
ctesi günü gittim canım gitmez olaydım kalbi atmıyo dedi beni mahfetti
Benimde midem cok yaniyo ve gaz problemim var. Midem bulanmiyor diyordum. 3 4 gundur sabahlari midem bulaniyor aksamlari midem yaniyo ve gaz problemim var. Soda iciyorum. Bol su iciyorum bide leblebi mide yanmasina iyi gelir tavsiye ederim. Yine de guzel dertler bunlar :) Allah isteyen herkese nasip etsin.
samsung
Allah sabir versin insallahteşekkür ederim 6 haftalıktı dün kanam başladı hastaneye yattım ilaçlarla tutundurmaya çalıştılar ama olmadı bugün gitti kısmet değilmiş
gülçin hanıma gidiorum canım bende :) kalp atışını ne zaman duydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?