2015 Şubat Anneleri

Ne güzel bol bol oksijen hem sizin hem bebiş için

öyle yapokk kızz hiç bana göre değil. Bebek olunca zorlanmıycam. Bir kez ramazanda 1 e kadar uyumuştum.yoksa.en geç 9
Uyumak güzeldirr.
Ben son haftalarda daha rahat uyuyorum geceleri.

Normalde ben de az uykuyla gayet iyi götüren biriyim de ilk cocuktan sonra uykuya acayip ihtiyac duyuyorsun birden alisik olmadigin bi tempoya girince ilk zamanlar yatcak yer ariyorsun valla

Günaydın. Senin normal halini çok merak ediyorum.

Bıktıniz benden diymi Vallahi ben de merak ediyorum sanki asirlardir böyle bitkin hastaymısım gibi hissediyorum.saka biyana böyle degildim normalde gayet enerjik dinctim de hamilelik dozer etkisi yapıyo bende sistem çöküyor galiba:)

Yaa bir an cok kıskandım seni cok ozledim istanbulu bogazi sabahin nurunda yollarina düşüp dolasmayi ohh tadini cikar valla miss

günaydın kızlar hayırlı pazarlar
benim pıtırcık uyutmadı bugün sabahın 8 inde uyandım

Gunaydin canim nsl oldun ise gittin mi dun

Zaten haftanın yorgunluğu vardı bir de temizlikle uğraştın dün bugün bari biraz dinlen canım.

aynen oyle yapicam bugun full keyif ve yatıs insallah:)

Canım mattikanın önerdiği krem uygun sanırım lansinoh du galiba adı. Jeli de göğüs ucuna sürüyormuşsun ben hiç denemedim ki deneyimli annelere soralım bakalım.

Evet lansinosh krem guzel dogum oncesi kullnmamstm ama bu sefer kullncam ben de. Ayva cekirdegi jeli benim sifam olmustu yaraya suruyorsun onu simdidem yapmak etkili olmaz bence onun etkisi iyilestrme tedavi yönünde çünkü

arkadaşlar günaydın...
ben cok sıkıntılıyım..son 1 haftadır ozellıklede..
2 gundur ağlamaktan helak oldum bu kramplar eklem ağrıları beni öldürecek adeta..
buda yetmez gıbı dur durak bılmeyen kalp çarpıntım benı artık fazlasıyla korkutuyor..
gece 3 te çarpıntıma uyandım duşunun kı vücudumu sallıyor adeta..esım bıle farketmıs dısardan nasıl vücudumun sallandığını..
onumuzdekı 7 haftayı nasıl gecırıcem sımdıden karalar bağladım..yarın yada sonrakı gun ozele gıtmeyı düşünüyoruz..cekılecek cinsten degıl..

hamılelıkte çarpıntı normal de bu denlısı normal mı arkadaşlar? ben ne yatabılıyorum,ne oturabılıyorum ,uyurken bıle nefes nefese uyanıyorum

Geçmiş olsun, bana kansızlıktan olmuştu .

Ay cok pis sallandik deprem oldu burda bina yerinden kalktı kondu sanki mutfak dolaplari bile zangir zangir sallandi cok korktum

Sancıların geldiği zaman saate bak canım periyodik aralıklarla geliyorsa Dr a gidersin yok düzensiz zamanlarda geliyorsa yorgunluktan oluyordur dinlenmek gerekiyor.
Sanırım ağrılar bebeģin hareketinden kaynaklanıyor. Bebiş artık iyice büyüdü ve o hala eskisi gibi çılgın hareketlerini devam ettirmeye çalışıyor. Ancak bazı hareketleri gerçekten canımı yakıyor. Bakal8m bikaç haftaya ne yapıcam..

Günaydın kızlar yatmaktan o kadar sıkıldımki yarın doktora gıdıcez ınsallah net de bır sey çıkmaz ve her sey yolunda gıder. Ben erken dogum ıstemıyorum

Yok canım bımayız. Siz bizim deneyimli annişlerimizsiniz.

haa bu arada onca sıkıntıma rağmen hala huylu huyundan vazgeçmez hesabı bugünude temızlık gunu ılan ettım.

sabah esıme salonun tulunu cıkartttırdım attım makineye..o çıkana kadar kahvaltıettık esıme camları sıldırdım okosa kosa ogrencılerı maça goturdu(bana da 9999999 kez elını bıseye surmeyeceksın dedı)tulu astım ıpe guneslıklerı attım gelsın kaldığımız yerden devam..ölür kalırsam evım temız olsun

merhaba güzel bebeklerin anneleri :) dün haberlerde garaj günleri diye birşey gördük baya indirimli ürünler vardı seyreden ve nerede olduğunu bilen var mı bulabilirsek ve yakınsa oraya gidebiliriz

Amin canim. Saglikla dogsunlar da derdimiz kiyafet olsn..

tansiyonunu takip et. Kansizlik sadece hemoglobin degil. Depo demiri var. Mahnezyum eksik olbilir. D vitaminin kesin dusuktur agrilari o yapar. Hic vitamin kullanmamakla olmuyor malesef : (

Büyük olasılıkla Kansızlığın var canım. Acilen Demir hapı vericektir Dr un. Ayrıca açık da olsa çay içmemeni tavsiye ederim. Kramplar için günde iki şişe soda içebilirsin. Magnezyum bana Dr um vermedi ama kullanan arkadaşlar memnun. Ayrıca multivitamin de Alman gerek sanırım. Süt yoğurt peynir bol yeşillik tüketmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…