Gunsydin cok keyifli basladim gune İstanbulda hava guzel sabahin 7 sinde bogazdaydim halada dolaniyorum beykoz ormanlarinda esim pek enerjik bugun. Yazını simdi gordum nerde olursamm olayim bi giriyorum. Herkese musmutlu bir pazar olsun bugun....
öyle yapokk kızz hiç bana göre değil. Bebek olunca zorlanmıycam. Bir kez ramazanda 1 e kadar uyumuştum.yoksa.en geç 9
Uyumak güzeldirr.
Ben son haftalarda daha rahat uyuyorum geceleri.
Günaydın. Senin normal halini çok merak ediyorum.
Gunsydin cok keyifli basladim gune İstanbulda hava guzel sabahin 7 sinde bogazdaydim halada dolaniyorum beykoz ormanlarinda esim pek enerjik bugun. Yazını simdi gordum nerde olursamm olayim bi giriyorum. Herkese musmutlu bir pazar olsun bugun....
günaydın kızlar hayırlı pazarlar
benim pıtırcık uyutmadı bugün sabahın 8 inde uyandım
Zaten haftanın yorgunluğu vardı bir de temizlikle uğraştın dünbugün bari biraz dinlen canım.
Canım mattikanın önerdiği krem uygun sanırım lansinoh du galiba adı. Jeli de göğüs ucuna sürüyormuşsun ben hiç denemedim kideneyimli annelere soralım bakalım.
Geçmiş olsun, bana kansızlıktan olmuştu .arkadaşlar günaydın...
ben cok sıkıntılıyım..son 1 haftadır ozellıklede..
2 gundur ağlamaktan helak oldum bu kramplar eklem ağrıları beni öldürecek adeta..
buda yetmez gıbı dur durak bılmeyen kalp çarpıntım benı artık fazlasıyla korkutuyor..
gece 3 te çarpıntıma uyandım duşunun kı vücudumu sallıyor adeta..esım bıle farketmıs dısardan nasıl vücudumun sallandığını..
onumuzdekı 7 haftayı nasıl gecırıcem sımdıden karalar bağladım..yarın yada sonrakı gun ozele gıtmeyı düşünüyoruz..cekılecek cinsten degıl..
hamılelıkte çarpıntı normal de bu denlısı normal mı arkadaşlar? ben ne yatabılıyorum,ne oturabılıyorum ,uyurken bıle nefes nefese uyanıyorum
kanıma bakıldı gayet ıyıdedı değerlere..gecen ana sağlıkta hemsıreye de dedım kansızlıktan olur dedı oda ..sastım kaldım hangısıne ınanayım..Geçmiş olsun, bana kansızlıktan olmuştu .
Iyi bir krem olsun. Ben lansinoh kullandm ama mustela olur baska olur. Onemli olan aci cekmemekTamam sen ne dersen olansinoh öneriyodun di mi?
Ceviz yedim. Öyle iki kez yemeyi sevmiyorum asıl kahvaltıya haksızlık oluyorKüçük bir omlet yapsan o tok tutar birkaç saat. Yumurta un o güzel Kars kaşarı ekler çırparsın az yağda pişirirsin.
Sanırım ağrılar bebeģin hareketinden kaynaklanıyor. Bebiş artık iyice büyüdü ve o hala eskisi gibi çılgın hareketlerini devam ettirmeye çalışıyor. Ancak bazı hareketleri gerçekten canımı yakıyor. Bakal8m bikaç haftaya ne yapıcam..Sancıların geldiği zaman saate bak canım periyodik aralıklarla geliyorsa Dr a gidersin yok düzensiz zamanlarda geliyorsa yorgunluktan oluyordur dinlenmek gerekiyor.
Yok canım bımayız. Siz bizim deneyimli annişlerimizsiniz.Normalde ben de az uykuyla gayet iyi götüren biriyim de ilk cocuktan sonra uykuya acayip ihtiyac duyuyorsun birden alisik olmadigin bi tempoya girince ilk zamanlar yatcak yer ariyorsun valla
Bıktıniz benden diymiVallahi ben de merak ediyorum sanki asirlardir böyle bitkin hastaymısım gibi hissediyorum.saka biyana böyle degildim normalde gayet enerjik dinctim de hamilelik dozer etkisi yapıyo bende sistem çöküyor galiba:)
Yaa bir an cok kıskandım seni cok ozledim istanbulu bogazi sabahin nurunda yollarina düşüp dolasmayi ohh tadini cikar valla miss
Gunaydin canim nsl oldun ise gittin mi dun
aynen oyle yapicam bugun full keyif ve yatıs insallah:)
Ay cok pis sallandik deprem oldu burda bina yerinden kalktı kondu sanki mutfak dolaplari bile zangir zangir sallandi cok korktum
Geçmiş olsun canım. Neresi orası?
gecmis olsn canim ya. Gecen de cimcime yazdi boyleAy cok pis sallandik deprem oldu burda bina yerinden kalktı kondu sanki mutfak dolaplari bile zangir zangir sallandi cok korktum
Amin canim. Saglikla dogsunlar da derdimiz kiyafet olsn..Ben de almadım kıyafetler bir günde halloluyormuş zaten. Çok zorda kalırsam birkaç kişiyi görevlendiririm gider bir çırpıda alırlar diye düşündüm. Allah bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.
tansiyonunu takip et. Kansizlik sadece hemoglobin degil. Depo demiri var. Mahnezyum eksik olbilir. D vitaminin kesin dusuktur agrilari o yapar. Hic vitamin kullanmamakla olmuyor malesef : (arkadaşlar günaydın...
2 gundur ağlamaktan helak oldum bu kramplar eklem ağrıları beni öldürecek adeta..
buda yetmez gıbı dur durak bılmeyen kalp çarpıntım benı artık fazlasıyla korkutuyor..
gece 3 te çarpıntıma uyandım duşunun kı vücudumu sallıyor adeta..esım bıle farketmıs dısardan nasıl vücudumun sallandığını..
onumuzdekı 7 haftayı nasıl gecırıcem sımdıden karalar bağladım..yarın yada sonrakı gun ozele gıtmeyı düşünüyoruz..cekılecek cinsten degıl..
hamılelıkte çarpıntı normal de bu denlısı normal mı arkadaşlar? ben ne yatabılıyorum,ne oturabılıyorum ,uyurken bıle nefes nefese uyanıyorum
arkadaşlar günaydın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?