Ay cok pis sallandik deprem oldu burda bina yerinden kalktı kondu sanki mutfak dolaplari bile zangir zangir sallandi cok korktum
kanıma bakıldı gayet ıyıdedı değerlere..gecen ana sağlıkta hemsıreye de dedım kansızlıktan olur dedı oda ..sastım kaldım hangısıne ınanayım..
Ceviz yedim. Öyle iki kez yemeyi sevmiyorum asıl kahvaltıya haksızlık oluyor
Amin canim. Saglikla dogsunlar da derdimiz kiyafet olsn..
tansiyonunu takip et. Kansizlik sadece hemoglobin degil. Depo demiri var. Mahnezyum eksik olbilir. D vitaminin kesin dusuktur agrilari o yapar. Hic vitamin kullanmamakla olmuyor malesef : (
Büyük olasılıkla Kansızlığın var canım. Acilen Demir hapı vericektir Dr un. Ayrıca açık da olsa çay içmemeni tavsiye ederim. Kramplar için günde iki şişe soda içebilirsin. Magnezyum bana Dr um vermedi ama kullanan arkadaşlar memnun. Ayrıca multivitamin de Alman gerek sanırım. Süt yoğurt peynir bol yeşillik tüketmelisin.
en son kontrole gıttıgımde sıkayetlerım vardı yıne ama bu denlı degıldı ozellıkle ıstedım kan tahlılı..esım almaya gıttı..tahlıl sonucunu dr pc den bakıp degerlendırmıs kâğıt olarak elımıze gecmedı yanı değer kaçtı bılmıyorum..esım ozellıkle belırtmıs sunu yıyor sunu hıc yemıyor sıkıntısı var dıye..normal demıs ve degerlerın gayet ıyı olduğunu ılaca gerek olm. nı soylemıs..perşembe ana sağlıkta kan vermıstım yarın onu alıyım nedırne degıldır anlarız..Gayet iyi değer kaç? Hem hamilelikte yapılan kan ölçümleri doğru sonuç vermezmiş. O yüzden Dr lar pek ölçüm yaptırmıyor. Îki yıl boyunca kan hapı kullandım da anca Kansızlığım gitti. Hep kalp çarpıntısı ve yorgunluk vardı.
Yenibosna Starcity Avm de canım.merhaba güzel bebeklerin anneleri :) dün haberlerde garaj günleri diye birşey gördük baya indirimli ürünler vardı seyreden ve nerede olduğunu bilen var mı bulabilirsek ve yakınsa oraya gidebiliriz
Benim de benzer sorunum vardi. D vitamini eksikligindenmis. Turkiyede bir arkadasa hamilelikte d vitamini kullanmak zararli diye vermemisler. Anlamadim neden. Isvicrede doktorum d vitaminini cok onemsiyor. 8damla kullaniyorum. Su aralar cok iyiyim. Agrilarim gitti.en son kontrole gıttıgımde sıkayetlerım vardı yıne ama bu denlı degıldı ozellıkle ıstedım kan tahlılı..esım almaya gıttı..tahlıl sonucunu dr pc den bakıp degerlendırmıs kâğıt olarak elımıze gecmedı yanı değer kaçtı bılmıyorum..esım ozellıkle belırtmıs sunu yıyor sunu hıc yemıyor sıkıntısı var dıye..normal demıs ve degerlerın gayet ıyı olduğunu ılaca gerek olm. nı soylemıs..perşembe ana sağlıkta kan vermıstım yarın onu alıyım nedırne degıldır anlarız..
benım hıc kansızlığım olmadı,elım ayağım usuyor ve et yemıyorum dıye cok sık yaptırdım çocukluğumdan bu zamana kadar ama benım etobur babamın bıle kanı sınırların altındayken benımkı gayet ıyı cıktı her zaman..
sodayı hergun ıcıyorum banamısın demiyor,sut ıcmıyorum ama sutu cok kullanıyorum,corbalar,tatlılar..yoğurt yemedıgım gun yok kı kase kase yıyorum..yesıllıksız kahvaltım olmaz..kendımce hemen herseyı yapıyorum ama bır yerlerde bır sorun var ..
Sonunda yaptık kahvaltımızı şükürler olsun.
S serefraz85 geçmiş olsun. İstanbul'da da mayısta olmuştu. Biz o zaman yeni hamileydik hatta hamile olduğumuzdan haberiniz yoktu. Evde yalnızdım ağlayarak sokağa atmıştım kendimi.
Büyük Deprem yaşamadım ama aşırı korkuyorum.
en son kontrole gıttıgımde sıkayetlerım vardı yıne ama bu denlı degıldı ozellıkle ıstedım kan tahlılı..esım almaya gıttı..tahlıl sonucunu dr pc den bakıp degerlendırmıs kâğıt olarak elımıze gecmedı yanı değer kaçtı bılmıyorum..esım ozellıkle belırtmıs sunu yıyor sunu hıc yemıyor sıkıntısı var dıye..normal demıs ve degerlerın gayet ıyı olduğunu ılaca gerek olm. nı soylemıs..perşembe ana sağlıkta kan vermıstım yarın onu alıyım nedırne degıldır anlarız..
benım hıc kansızlığım olmadı,elım ayağım usuyor ve et yemıyorum dıye cok sık yaptırdım çocukluğumdan bu zamana kadar ama benım etobur babamın bıle kanı sınırların altındayken benımkı gayet ıyı cıktı her zaman..
sodayı hergun ıcıyorum banamısın demiyor,sut ıcmıyorum ama sutu cok kullanıyorum,corbalar,tatlılar..yoğurt yemedıgım gun yok kı kase kase yıyorum..yesıllıksız kahvaltım olmaz..kendımce hemen herseyı yapıyorum ama bır yerlerde bır sorun var ..
Benim de benzer sorunum vardi. D vitamini eksikligindenmis. Turkiyede bir arkadasa hamilelikte d vitamini kullanmak zararli diye vermemisler. Anlamadim neden. Isvicrede doktorum d vitaminini cok onemsiyor. 8damla kullaniyorum. Su aralar cok iyiyim. Agrilarim gitti.
Canim kimisi faydali derken kimisi zararli diyor her doktor farkli telden caliyo zaten sen kendi doktoruny dinle en uyisiD vitamini zararlı mıymış? Benim multivitamin içinde var. Dr a özellikle söyledim d vitamini gerekiyor olabilir dedim o da zaten multşvitaminin içinde alıyorsun dedi. Zararlı falan demedi yaw.
Ben de multi vitamininin icinden aliyorum ama doktor yetmiyor dedi. Burada bu aralar mavi gokyuzumuz yok hem. Mecbur yagda cozulen d vitaminlerinden kullaniyorum ekstra. Arkadasima doktor ekstra vermemis. Hamilelikte zararli demis. Ben de cidden anlamadim. Burada doktorumun dediklerine uymaktan baska carem yok.D vitamini zararlı mıymış? Benim multivitamin içinde var. Dr a özellikle söyledim d vitamini gerekiyor olabilir dedim o da zaten multivitaminin içinde alıyorsun dedi. Zararlı falan demedi yaw.
D vitamini eksik olmayan turk kadini yok.fazlaligi zararli ama bit yaptirin bakalim cok cok eksik hepimizin. Oyle eklem agrisi yapiyor ki D vitamini eksikligi. Ireme de yaZdim kemik agrilarin bundandir diye. Yani eksigi kapatmamiz cok zor toplum olarak fazlasini nerde bulduk da zararli olsun. Bebek ihtiyaci olni bizden aldikca biz agrilar icinde kaliyoruz. Benim dr.um verdi kullaniyorum zaten emzirirken tahlil yapmistim dusugu gec deger sifira yakindi hic yoktuBen de multi vitamininin icinden aliyorum ama doktor yetmiyor dedi. Burada bu aralar mavi gokyuzumuz yok hem. Mecbur yagda cozulen d vitaminlerinden kullaniyorum ekstra. Arkadasima doktor ekstra vermemis. Hamilelikte zararli demis. Ben de cidden anlamadim. Burada doktorumun dediklerine uymaktan baska carem yok.
Fazlasi zararli da. Aramizda fazlasi olan yoktur : )) hele bu kis gunlerinde. Gunluk 15 dk guneslenen var miCanim kimisi faydali derken kimisi zararli diyor her doktor farkli telden caliyo zaten sen kendi doktoruny dinle en uyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?