2015 Şubat Anneleri

Gecmis olsun..
Bende de mide bulantisi var ama ilac kullanmiyorum canimin istedigi seyi yedigimde sorun olmuyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar selam

Bende 2014 Şubat annesiyim , yazdıklarınızı okuduğumda geçtiğimiz sene yani hamileliğim geldi aklıma Başlarda çok zorlandım mide bulantılarım tavan yapmıştı , bi kaç defa hastanede yattım.Hiç kendinizi zorlamayın yiyemiyorsanız da yapacak bişey yok.Allah a çok şükür herşeyimiz yolunda.Tabi bu bulantılar bi anda geçiveriyor ve sonrasında ne yeseniz bal şeker

Allah isteyen herkese bebiş nasip etsin inşallah , sağlıkla kucağınıza alın.Bugünlerin tadını çıkarın gerçekten çok güzel hamilelik

Merhaba bugun bos gebelikten dolayi 28mm olan kesemi 8. Haftamda aldirmak zorunda kaldim .Allah saglikla cocuklarinizi kucaginiza almanizi nasip etsin Allah'a emanet olun.

Cok gecmis olsun.Allah en kisa zamanda saglikli bebisler versin, gobuslerinizi doldursun.

samsung

Son düzenleme:
aa ben ılk defa duyuyorum boyle bısey oldugunu. fiyatı ne kadar pekı cnm bılgın varmı?

Canım intelligender diye bi marka erken cinsiyet testi.. Fakat sanıyorum blackberrynin söylediği, bnmde diğer forumlardan okuduğum kadarıyla pek bi işe yaramıyor... ama nub teorisini (ultrason görüntülerine göre cinsiyet değerlendiriliyor) tuttum. 12. Haftalarda biZde bu işi bi masaya yatırmalıyız derim 😍😀

Son düzenleme:

Kızlar iyi geceler herkese ne yazık ki bbebklerini kaybedenler olmuş geçmiş olsun rabbim tez zamnda sağlıklı evlatlar nasiıp etsin sizlere
Kızlar birde otobüsteyim şimdi 6 saatlik yolculuk yapıcam 3saatte bir mola var inşallah sorunsuz gideriz önerebileceğiniz birley var mı otobüste daha rahat yolculuk için???

Benim 6+4 de göbekten baktılar ama benim normalde bir hafta geriden geliyo ama şu anda görünmeyebilirde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Himm anladim canim sagol

kizlar merhaba size bir sorum olacakti 7 haftalik hamileyim fakat inanilmaz midem yaniyor sizdede bu problem varmi ?

kizlar merhaba size bir sorum olacakti 7 haftalik hamileyim fakat inanilmaz midem yaniyor sizdede bu problem varmi ?

Bende 6. haftada başladı doktorum hiç birşey önermedi hamilelik bu olucak dedi:)) ve şuan bile var ....

Bende 6. haftada başladı doktorum hiç birşey önermedi hamilelik bu olucak dedi:)) ve şuan bile var ....

normal ozaman yani cok tesekkur ederim :)

Gecmis olsun..
Bende de mide bulantisi var ama ilac kullanmiyorum canimin istedigi seyi yedigimde sorun olmuyor

Bende de öyleydi yani dine kdr hic cikartmamistim dunnne oldu anlamadim su bile midemi bulandirdi. Simdi biraz daha iyiyim. Umarim cabuk geçer.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de dün bulantilara dayanamadim,doktorumu aradım, bana dramamine diye bi ilac soyledi. Yüzde yüz fayda sağladığını söyleyemem, ama biraz olsun hafifledi bulantilarim,az da olsa birseyler yiyebildim şükür.
Yalniz elimizde recete olmadigi icin alirken baya zorlanmış esim :)

Kızlar koyu sarı akıntı normal mi bir an görünce çok korktum

Akinti kirmizi yada kahverengi olmadigi surece sikinti yok diye biliyorum.ama en guzeli , isin ehline danismak

Ilk kez böyle koyu akıntı oluyor. Doktorum henüz hastanede değil daha yarım saati var. Çok korkuyorum nette okuyorum her kafadan ayrı bir ses. Size danışayım dedim yaşayan varsa bilir en azından. Sağol canım bakalım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…