Simdi Dr dan geldik esimle. Serum yedim bütün gün hiçbirşey yiyemedim ve Dr bulanti hali vermedi çok kötüyüm kizlar size bulanti hapi ne verdi metpamit mi başka birşey mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hosgeldın cnm hayırlı olsun bebısın
slm arkadaşlar ben maalesef yoluma sizle devam edemiyorum bebeğimi kaybettim çok üzgünüm inşallah hepiniz meleklerinizi sağlı bi şekilde kucağınıza alırsınız bunu çok içten söylüyorum hepinizin yolu açık olsun
Merhaba bugun bos gebelikten dolayi 28mm olan kesemi 8. Haftamda aldirmak zorunda kaldim .Allah saglikla cocuklarinizi kucaginiza almanizi nasip etsin Allah'a emanet olun.
aa ben ılk defa duyuyorum boyle bısey oldugunu. fiyatı ne kadar pekı cnm bılgın varmı?
Simdi Dr dan geldik esimle. Serum yedim bütün gün hiçbirşey yiyemedim ve Dr bulanti hali vermedi çok kötüyüm kizlar size bulanti hapi ne verdi metpamit mi başka birşey mi?
Çok geçmiş olsun arkadaşım biran önce toparlanman diliyorum..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim 6+4 de göbekten baktılar ama benim normalde bir hafta geriden geliyo ama şu anda görünmeyebilirde.
kizlar merhaba size bir sorum olacakti 7 haftalik hamileyim fakat inanilmaz midem yaniyor sizdede bu problem varmi ?
Bende 6. haftada başladı doktorum hiç birşey önermedi hamilelik bu olucak dedi:)) ve şuan bile var ....
normal ozaman yani cok tesekkur ederim :)
Tesekkur ederim cnm.Simdi Dr dan geldik esimle. Serum yedim bütün gün hiçbirşey yiyemedim ve Dr bulanti hali vermedi çok kötüyüm kizlar size bulanti hapi ne verdi metpamit mi başka birşey mi?
Çok geçmiş olsun arkadaşım biran önce toparlanman diliyorum..
Kızlar iyi geceler herkese ne yazık ki bbebklerini kaybedenler olmuş geçmiş olsun rabbim tez zamnda sağlıklı evlatlar nasiıp etsin sizlere
Kızlar birde otobüsteyim şimdi 6 saatlik yolculuk yapıcam 3saatte bir mola var inşallah sorunsuz gideriz önerebileceğiniz birley var mı otobüste daha rahat yolculuk için???
Çok oturabagij için kasiklarin agriyabilir ama uzun bir yolculuk değil yanina kreker Alsan yeterli bence.vbende ilk haftalarda 11 saat yolculuk yaptimbsadrce klasik agrisi çektim inince Dinlendim geçti. Hayirli yollar cnm
Gecmis olsun..
Bende de mide bulantisi var ama ilac kullanmiyorum canimin istedigi seyi yedigimde sorun olmuyor
Tesekkur ederim cnm.
Çok oturabagij için kasiklarin agriyabilir ama uzun bir yolculuk değil yanina kreker Alsan yeterli bence.vbende ilk haftalarda 11 saat yolculuk yaptimbsadrce klasik agrisi çektim inince Dinlendim geçti. Hayirli yollar cnm
Cnm geçmiş olsun bende de hiçbir şey yokken 8. Haftaya girdiğim gün sanki aniden bir şey oldu bulantılar arttı kusmaya başladım afedersin. geçicek artık napalım sabredicez dikkat et kendine rabbim yardımcın olsun
Bu arada yolculuk konusunda da anneme varmama 30 dk kaldı şükür yan koltuk boştu uzandım arada kasıklarım ağrıyıncada hemen şekil değiştirdim rahat geçti elhamdülillah
Kızlar koyu sarı akıntı normal mi bir an görünce çok korktum
Akinti kirmizi yada kahverengi olmadigi surece sikinti yok diye biliyorum.ama en guzeli , isin ehline danismak
canım ne yaptın merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?