kaşıntıyı gideriyomu bu
Ben 7-8 gibi kahvaltımı yapmış oluyorum. Bugün sgk da işim var çıkıcam şimdi otobüs minibüs 3 vesait.
Fakir muhasebeci. Ben neden araba kullanamıyorum. Neden çok korkağım bu konuda.
Ay sabah da sicildeki memurlar deli etti beni..hicbisi bilmiyorlar..calisabilir raporumu verdim.. bu böyle olmucak analık izni diye olucak diyor..yahu izne çıkmiyorm calismaya devam ediyorum diyorm olsun izni aktarcaksiniz ya öyle lazım diyor..Genel Sekreterliği aradık da anca basti kafası kabul etti raporumu..gerçi bu sefer de ilçe sağlıkta onaylatmaniz lazım diyor saçma geldi bana sgk anlaşmalı hastanenin raporunu neden onaylatiyim. .ogleden sonra kendim aricam genel sekreterligi sorcam onay lazım mi diye
Tekrar gunaydin arkadaslar msjimi sabaha karsi yazdigim icin cvp alamadim..bebegin kontrolu 27 haftalikken yapildi ve 1800 kg geldi..sekerim falan da normal..sizce neden bu kadar iri ? normal dogum yapqmam mi acep?
hiç kaşımıyourm hemen krem sürüyorum ovalıyorum ama uyuz oldum sankibir tanıdığım bana göbeğin çatlar ve kaşınırsa hemen duş al ve göbeğini hafiften ovala demişti o geçiriyormuş ama eğer duş alıcak durumda değilsen sakın kaşıma daha beter yapıyormuş .
vakum herkese yapılan bişey değil ki , gerekli durumda yapılıyor ama tabi normal olamıyorsa doktora uymak lazım zorlamamak için daha büyük sorunlar doğurabilir
Tekrar gunaydin arkadaslar msjimi sabaha karsi yazdigim icin cvp alamadim..bebegin kontrolu 27 haftalikken yapildi ve 1800 kg geldi..sekerim falan da normal..sizce neden bu kadar iri ? normal dogum yapqmam mi acep?
Senin yerinde olsam 1 dk düşünmez alırım raporumu..kimse seni dusunmuyorsa sen düşün kendini..hadi doğru aile hekimine rapor almaya :)ay valla köpürdüm. ya ben dr kontrollerimi bile zor bela haftasonuna almaya çalışıyorum ki millet burda yalnız kalmasın, işler içinde sıkışmasın, zorda kalmasın diye. ama enayilikmiş benimkisi. bu ne arkadaş. bu sene her bi b*k beni buldu (afedersiniz). yahu ben bu sene yıllık izne çıkamadım yazın. ve kalan iznimi de doğum sonrası kullanayım diye rica ettim kabul etmedi şerefsizler. ulan o zaman neden benden insanlık bekliyonuz değil mi ama...
Gercek bir risk oldugunda elbette dr.a guvnilmeli. Ama ulkemizdeki sezeryan orani ile avrupa kiyaslandiginda hersey ortaya cikiyor..normal doğumun sakıncalı oldugu noktalar da var. geçen tv de görmüştüm normal doğumda vakumlama yapıldığı için bebeğin kol siniri çalışmıyor. ya da forumdaki arkadaş da yazmıştı nefessiz kaldığından anormalik oluşmuş diye. dr sonuçta bu konuyla ilgili eğitim almış. sezeryan da çok kötü birşey değil. eğer o noktada sezeryana alıcam derse bence drlarla inatlaşmamak lazım.
sizin kurtlar ne oldu?bu arada gecenlerde kocam fena grip olmus diyordum ya, adam uç gunde iyilesti biseyi kalmadi sukur
ama ben yakalanmakdan kurtulamdim
burnum akiyor,bogazim yaniyor, hapsuruyorum, sabaha kadar basim çatladi uyyamadim
o kadar ugrastim ama sifayi kapmakdan kurtulamadim : ((
Hmm ben 31+3 e 31 diyorum Dr um da öyle dedi. Bizim de bir hafta ileri aslında Dr satı değiştirip raporu hemen verebiliriz dedi ama öyle erkene çekmemek gerekliymiş. Şimdi senin de iki hafta ileri gözüküyor ama zamanını yakalıyormuş sonra. Hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah bebişler Allahım onları korusun.
Gercek bir risk oldugunda elbette dr.a guvnilmeli. Ama ulkemizdeki sezeryan orani ile avrupa kiyaslandiginda hersey ortaya cikiyor..
Gerek yokken tup bebek yapan, varikosel ameliyati yapanlar da hep ayni egitimleri almis. Koru korune teslim olmamayi tecrubeyle ogrendim. Acil durum icin birkac dr alternatifim var. Hepsinin gorusune gore hareket ederim. Inatlasmak degil bu. Kandirilmamak icin uyanik olmak. Tabi ki benim gorusum benim tercihim. Herkes istedigini yapar boyle konularda kimse kimseyi sorulamamali
nagihan Kaya'ya gidecegım ben ama aşırı yoğun bır gecen haftadan bu haftaya randevu alabıldım.canım gittiğin yada tavsiye edeceğin bir doktor var mı ben medipol fındıkzadeye gidiyorum ama doktorum riskli gebelik olduğu için beni medipol megaya yönlendirdi ancak oda doğum yapabilirsin dedi tam teşekküllü olması gerekiyormuş hastanenin şimdi 30. haftadan sonra hangi doktora gitsem diye düşünüyorum bide orda doğum fiyatı ne acaba fındıkzadede 1350 idi
2 adet mi? hahaGünaydın KızlarrrrMolfix Bana Bezleri Göndermiş Bende Görünce Çok Mutlu Oldu Kargoyu Bi Açtım İçinden 2 Tane Bez Çıktı Dedim Ulan İnsan 1 Paket Gönderir Pis Cimriler
digital termometre gereksiz geldi bana , buhar makinesini bazıları öneriyor bazıları önermiyor bende muallakta kaldım bakacam ihtiyaç olursa alacam onu şimdilik almıyorum, süt sağma mak. biz çalışanlar için lazımmış ama bi arkadaşım hiç kullanmadım gerek yok dedi , bazıalrı da elle sağılıyor çok kolay diyor ama lazım olma ihtimali yüksek marka araştırmak lazım madela yı öneren çok marka olarak , söyleyebileceklerim bunlar hemşerim
Durumumu takip eden iki dr.um var. Yazdigin diger msjdaki suni sanci ve bebegin kalbinin yavaslamasi o kadat normal ki. Su gelmediyse sadece sanci asladiysa suni sanciya gerek yok. Suni sanci vermenin de bi dogru sekli var. Dogum ilk sancilardan sonra ortlama 2 gunluk surec. Gozlemleyip beklemek yeine vermis suni sanciyi ve o dr bunun sonucunun seseryan olacagini bal gibi biliyor. Bana gunun doldu suni sanci verelim dedi dr. Acil bitsey varsa sezeryana alin yoksa surecin baslamasini bekleyelim dedim. Sorunca bilgili olunca soyluyorlar evet suni sanci ise yaramaz yarin sabah seseryan yapariz diye kendi soyledi. Ben de surekli nst ye girnek sartiyla beklemeyi istedim bekledik. Guzel bir normal dogum yasadim. Bilincli olmasam bosa suni snci ardindan sezeryan yasicaktim. Bu dr. Ile inat degil acik konusmak. En huysuz dr bile acik konusunda senin yaninda oluyor.hastaneye yatıs yapıldıktan sonra bırkac drla nası gorusebılırsın kı ? pek aklıma yatmadı acıkcası. senı yargılamıyorum. bızlerınde basından benzer tecrubeler gecmıstır. farklı dr goruslerı de onemlı tabı de. sancım gelmısken de dr dr gezemem galiba. o yuzden hakkımızda hayırlısını dilemek lazım her zaman.
Gecen gece ben de emziriyordum bak iyi hatırlattın rüya tabirine bakacaktim aklimdan çıktı :)Günaydın hatunlar. Bugün 10:00 da kalkacaktım ya nerdeeeeGece uyuyamadım, sabah alarm çaldı kapattım uykuma devam ettim. Anca kahvaştı yapıyoruz elifimle. İki gündür rüyamda bebek emziriyorum hayır olsun inşaAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?