Hic vicdan yapma buna ihtiyacimiz var ki bu yola mecbur kaldık cidi anlmda bir resete ihtiyacim vardi halim ortada surunuyorum okulda napiyim. 32de ayrilamiyorum sinav odev beklemek icin ekstra efor sarfedicem madem bu hafta en azindan biraz guc toparlayaym dedim. Sen de kendini bebisini dusun rahat ol kuzum
Ben Kızıma Keçeden Kelebekli Magnetler Yaptım 60 Tane KadarÇok Tatlı Oldular Babasıda Kuşe Kağıda Bebek Resimli Altına Hoşgeldin MELİS Yaptı Onlarıda Zımbaladık
Sabunmu Canım Bu. Bide Dışarda Yaptırma Kendin Yap Yapabiliyosan İnan Maaliyeti Daha Uyguna Geliyoyani anlatmak istediğim şey şunun gibi sadece kanatları olmayacak
Korkumdan yataktan çıkamıyorum. Kasığıma giren ağrıların aralıklarını ölçmeye başladım. Bazen uzunca ağrıyor bazen bir gelip birkaç dakika sonra geçiyor . Çok yormuşuz gerçekten kendimizi. Hele benim o akşamki sınavda kalışım tam etkili oldu dik duramadım sancıdandinlenelim gücümüz olsun bebişler sağlıklı olsun inşallah. Allahım korusun inşallah.
dinlen canim hic vijdan yapma
Sabunmu Canım Bu. Bide Dışarda Yaptırma Kendin Yap Yapabiliyosan İnan Maaliyeti Daha Uyguna Geliyo
Atarım Tabi Kuzum Bi Bakıyım Telefonumda Varmı Görüntüsü Bana Maaliyeti 27,50 Tl Oldu.fotoğrafını atabilirmisin
ahh ben gittim sabah sabah butun İstanbul dolaştım geldım. ne oluyorsa ıs yerıne gelınc oluyor. adımımı attığım anda içim dışıma cıktı. halsızleştim ıkı dakıkada.
işim cok eve gıdıp uyusam olmaz. 1,5 ay böyle geçecekse ben yanmışım.
Benim Bildiğim Kurabiye Kalıbıylada Yapılıyo Pazardan, 1 Milyoncularda Falan Satılıyomuş. Sen Bence İyice Bi Araştırevet hepsi sabun ama benim sabun kalıbım yok ve hiç yapmadım daha önce
gg da buldum tanesi 1 lira bebeklerin
50 adet tül 5 lira ve bir tane mıknatıs 15 kuruş
yani 100 adet yapmaya kalksam bana 115 liraya mal olacak
sabun kalıbı zaten 20-30 lira bebeklerde
kafam karıştı kendim yapıp riske mi gireyim yoksa hazırmı alayım
Sen de dinlenmelisin canım. Bence dışarı işleri için artık sen koşturma. Onun için başkası yardım etsin. Sen madem çalışacaksın işyerinde otur sadece sakın ayakta kalıp işler yapma.
eee güzel bir fikir birde pembe veya mavi kurdela takarsın 10 numara olur :)
bizim her işimiz vekaletle oluyor. yanımda çalışan kişide 18 yaşından kucuk vekalet verılemıyor. yıl sonu da karışık bır zaman. şansıma yıl sonuna denk geldı. hazıran temmuz gıbı olaydı doğum işler hafif olurdu.Sen de dinlenmelisin canım. Bence dışarı işleri için artık sen koşturma. Onun için başkası yardım etsin. Sen madem çalışacaksın işyerinde otur sadece sakın ayakta kalıp işler yapma.
Senin yerinde olsam 1 dk düşünmez alırım raporumu..kimse seni dusunmuyorsa sen düşün kendini..hadi doğru aile hekimine rapor almaya :)
benim ilk gözüme takılan ve evet aradığım bu dediğim şey buydu bir fikir verirmisiniz
bunlar sabun kokulu yapılıyormuş ve tül kese içerisinde veriliyor
ben tül kese yerine bebeğin kafa kısmına tül ve mıknatıs yapıştırmayı düşünüyorum
Bu hafta ben de raporluyum. Kasık ağrım devam ediyor azıcık ayakta kalsam ağrıyor. Rapor aldığım için suçluluk duydum yalnızdeli miyim neyim. Bugun ve yarın dersine girdiğim hocanın son derslerine giricektim sonra da cocuklara ödev vericektim. Aradım çekinerek gelemiycem dedim raporu söyledim ödevleri hazırlayacağımı söyledim. Ne kadar baskı altındaymışım yaw canım acıyor ben neler düşünüyorum.
Hatta deney tüplerinin üzerine etiketler de yapıştırılır oraya da isim düşünüyôrum ama daha isim bulamadık
Speedy Gonzales nickli bir arkadaş vardı o böyle şeyleri yaptığını söyledi bîr ona sor istersen canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?