2015 Şubat Anneleri

Sonuçta ablası kullanmış ve yeni diyorsun bence masrafa gerek yok,zaten çok minik olacak bilmiycekki annesi, aklı erince onada sevdiklerinden alırsın,dert etme :)

Bu hafta ben de raporluyum. Kasık ağrım devam ediyor azıcık ayakta kalsam ağrıyor. Rapor aldığım için suçluluk duydum yalnız deli miyim neyim. Bugun ve yarın dersine girdiğim hocanın son derslerine giricektim sonra da cocuklara ödev vericektim. Aradım çekinerek gelemiycem dedim raporu söyledim ödevleri hazırlayacağımı söyledim. Ne kadar baskı altındaymışım yaw canım acıyor ben neler düşünüyorum.

Ne guzel ya. Arka arkaya buyucekler. Napicaksin evdki kiyafetleri verip yenisni alcak degilsin ya. Istersen hastane cikisi fln al fotolarda farkli olsun diye. Benim ilki erkek bu kiz. Ogluma ayakkabi alsak ortak bir renk almaya calisiyorum artik. 3 ay giyecek botu oyle kalacak. Gerekirse kiz anlayana kadar mavi ayakkabi da giyer napayim. Az para degil cunku hepsi masraf ve cok kisa giyiliyor bazi seyler.

bende öyle istiyorum inşallah Allah nasip ederse,sağlıklı olsunlarda,beraber büyür giderler,azcık zorluğu olacak tabi :)

neden haksızlık olsun ki canım...
benim ilk olduğu için her şeyini aldım ama sayısını abartmadan :) senin durumunda olsam senin yaptığını yapardım...
kardeşime annem o kadar çok almıştı ki kullanılmamış hastane çıkışı bile var... onları da yıkadı annem aldıklarıyla birlikte onları da getirecek ve kullanacağım (başkasının olsa kullanmazdım)...ikinci farklı olursa diye bile ortak giyilebilecek şeyler alıyorum bazı şeylerini... senin kızının da ablası kullanmış sonuçta ileride de sen istemeden ortak kullanacaklar her şeylerini :)
ben 9 yaş fark olan kardeşimle bile aynı kıyafetleri kullandım bedenlerimiz eşitlenince :)
mesela; kızıma örme battaniye de almadım benim bebeklik battaniyem yepyeni duruyor kurdelesini değiştirdim sadece :)

Hic vicdan yapma buna ihtiyacimiz var ki bu yola mecbur kaldık cidi anlmda bir resete ihtiyacim vardi halim ortada surunuyorum okulda napiyim. 32de ayrilamiyorum sinav odev beklemek icin ekstra efor sarfedicem madem bu hafta en azindan biraz guc toparlayaym dedim. Sen de kendini bebisini dusun rahat ol kuzum

kıyamam ya dikkat et kendine...

beyzazra benim de ikinci kızım olucak insallah buyugum 4ne yakin. Ilk cocuk beklenen bebek diye hevesle dunyaları almışızz o zaman kac bebek büyütülürmüs hepsi kaliteli yepyeni duruyor birkac yıprananı ayırdım gerisini temizledim gönül rahatlığıyla giydircem inşallah. Hastane çıkışını yeni aldım ilk kiyafeti resmlerde yalnizca ona ait bir hatirasi olsun diye.ic badileri yeniledim mevlüt elbisesini yeni aldım gelinlik gibi süslü bir elbisesi o da onun güzel özel bir günü olacak elbisesi kendinin olsun dedim.arada begenip kiyamadigm bir iki minik elbise çorap bir tane de battaniye alip yasadigin hissi yasamamak icin gönlümü ikna ettim. Zaten dogum hediyeligi vb de yapilcak onlar ayri hevesler. Ilk kizimda sezeryan dogum oldu bunda bilinclendriyorum kendimi. Ekstra eemek ve maddi güç sarfedcem bu kez normal dogum icin basarablrsem bu bebisimin en büyük armağanı da o olacak. O zaman da ilkime haksizlik mi olur diye dusunesm geliyor bazen o zaman bu kadar bilinclendrseydim kendimi belki normal dogum hakki olurdu onun da diye ama hayatta nasip diye bisey var o yüzden endise etme o dengeyi vicdanında baska yonlerle bulacaksin bulacagiz inşallah

kızlar ben hala bebek şekerine karar veremedim gg dan bakıyorum hiç şöyle değişik enteresan bişey bulamıyorum yaaa

dinlen canim hic vijdan yapma

kızlar ben hala bebek şekerine karar veremedim gg dan bakıyorum hiç şöyle değişik enteresan bişey bulamıyorum yaaa

şu hastanede dağıtılacak olan bebek şekerlerini mi diyorsun ben de karar veremedim henüz.enteresan şeyleri herkes yaptı zaten ben hiç yaratıcı değilim o yüzden beğendiğimi yapıcam.

geçenlerde mrselis bi yerden küçük şişeler getirtmişti,aslında onlar güzel,içine bonibon,koku,ya da kolonya konuluyor,kendimize göre süsleyedebiliriz,tanesi 1 tl imiş...

şu hastanede dağıtılacak olan bebek şekerlerini mi diyorsun ben de karar veremedim henüz.enteresan şeyleri herkes yaptı zaten ben hiç yaratıcı değilim o yüzden beğendiğimi yapıcam.

bizde hastanede dağıtılmazki onlar
çünkü bugün doğum yaparsan en geç yarın akşam çıkarsın hastaneden bizde genelde eve gelinir
ben buldum bişey ama kararsız kaldım

geçenlerde mrselis bi yerden küçük şişeler getirtmişti,aslında onlar güzel,içine bonibon,koku,ya da kolonya konuluyor,kendimize göre süsleyedebiliriz,tanesi 1 tl imiş...

evet biliyorum onları arkadaşım kızının doğum günü için süsleyip içine badem şekeri koymuştu
sonra herkes şekerleri yiyip şişeleri servis masasına bırakmış

ben hayatta o çikolata şeker işlerine gıremem. alırım hazır bir kutu bır yerden hastanede dağıtırım. yok isim yazaymış cicisi bicisi olaymış .derman kalmadı.
ne oluyorsa şu uykusuzluktan oluyor. ben uykusuz kaldığım gun depresyonda da oluyorum.

çok geçmiş olsuunn canm ben de bi ara faranjit oldum, ilaç kullanamadığımdan doğal yollarla kurtuldum çok şükür belki işine yarar bilmediğin varsa içlerinden uygularsan şifa olur inşallah :)
öksürüğe 1 tatlı kaşığı bala bir çay kaşığı zencefil çok iyi gelio
eczanelerden alabileceğin okyanus suyunu burnuna sıkınca geniz akıntısı olmuo, geceleri daha rahat uyuyosun
bide boğaz iltihabını geçirmede ada çayıyla gargarayı tek geçerim. içmesi bize zararlı da gargarası pek bi antiseptikmiş. eşimle nezaman boğazımız ağrımaya başlasa bi küçük kavanoz tuzlu su bi küçük kavanoz ada çayı banyoya koyarım. yapabildiğimiz kadar gün içinde gargara yaparız ve geçer :)

benim ilk gözüme takılan ve evet aradığım bu dediğim şey buydu bir fikir verirmisiniz

bunlar sabun kokulu yapılıyormuş ve tül kese içerisinde veriliyor
ben tül kese yerine bebeğin kafa kısmına tül ve mıknatıs yapıştırmayı düşünüyorum

Eklentiler

• 130933654_tn50_0.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 105
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…