Günaydın kızlar...
Size bi sorum olacak. Ben ilk kızıma çok kıyafet almıştım. Hepsinide kullandık. Bebeğimde maşallah kusan bir bebek değildi. Hepsi pırıl pırıl... Yeni doğacak kızımada 1 set aldım yenidoğan lcwden.. tulumu zıbını ,eldiveni vs.. hepsi var. Birde zıbın ayrı aldım. Başkada bişi almadım. Ona haksızlık mı yapıyorum. Ablasınınkiler çok yeni zaten 1 yaşına yeni girdi. Aldığım kıyafetleride hep büyük kızıma göre alıyorum. Nasılsa ikisi bir giyecek diye ? Ama annelik iste... Siz ne dersiniz?
Günaydın kizı okula bıraktım saglik ocağındann da bes günlük raporumu aldım geldim pek bir mutluyum oyle ki ne yapcagimi sasrdim oturup tv keyfi tekrar yatıp uyumak mı vesaire:) sanırim uyku daha cazip geliyor inşallah dalabilirim tabii.
hepimize güzel bir hafta diliyorum saglikla
Ne guzel ya. Arka arkaya buyucekler. Napicaksin evdki kiyafetleri verip yenisni alcak degilsin ya. Istersen hastane cikisi fln al fotolarda farkli olsun diye. Benim ilki erkek bu kiz. Ogluma ayakkabi alsak ortak bir renk almaya calisiyorum artik. 3 ay giyecek botu oyle kalacak. Gerekirse kiz anlayana kadar mavi ayakkabi da giyer napayim. Az para degil cunku hepsi masraf ve cok kisa giyiliyor bazi seyler.Günaydın kızlar...
Size bi sorum olacak. Ben ilk kızıma çok kıyafet almıştım. Hepsinide kullandık. Bebeğimde maşallah kusan bir bebek değildi. Hepsi pırıl pırıl... Yeni doğacak kızımada 1 set aldım yenidoğan lcwden.. tulumu zıbını ,eldiveni vs.. hepsi var. Birde zıbın ayrı aldım. Başkada bişi almadım. Ona haksızlık mı yapıyorum. Ablasınınkiler çok yeni zaten 1 yaşına yeni girdi. Aldığım kıyafetleride hep büyük kızıma göre alıyorum. Nasılsa ikisi bir giyecek diye ? Ama annelik iste... Siz ne dersiniz?
Allah'tan kızım yaramaz değil. Yaramaz olsaydı vayy halime. göbüşten kaldıramıyorum onu zorlanıyorum.Kendi kendine oynuyo.Eşimde sağolsun yardımcı oluyor.
Arkadaşımın ikiz kızları var benim kızımla yaşıt. Benden farkın kalmıcak diyor. Bende varsın olsun ikisi bir büyüsün çıksın diyorum.
Hamile oldugumu duyanlarda aman ne aceleniz vardı? bi ton laf... daha bebeğin küçük. Napabilirim. Rabbim in hediyesi. Sokağamı atimm. Sanki ilk kızıma onlar bakmış gibi. Laf olsun torba dolsun....
Günaydın kızlar...
acaba ben şimdi dr'dan 8-10 günlük çalışamaz raporu alsam 32. haftaya kadar, 32+0'da 37'ye kadar çalışabilir raporu alabilir miyim yasal olarak olur mu???
rapor yani şöle 35. haftada ayrılabiliyomuyum rapora 32 de değil
Bu hafta ben de raporluyum. Kasık ağrım devam ediyor azıcık ayakta kalsam ağrıyor. Rapor aldığım için suçluluk duydum yalnızdeli miyim neyim. Bugun ve yarın dersine girdiğim hocanın son derslerine giricektim sonra da cocuklara ödev vericektim. Aradım çekinerek gelemiycem dedim raporu söyledim ödevleri hazırlayacağımı söyledim. Ne kadar baskı altındaymışım yaw canım acıyor ben neler düşünüyorum.
ahh ben gittim sabah sabah butun İstanbul dolaştım geldım. ne oluyorsa ıs yerıne gelınc oluyor. adımımı attığım anda içim dışıma cıktı. halsızleştim ıkı dakıkada.
işim cok eve gıdıp uyusam olmaz. 1,5 ay böyle geçecekse ben yanmışım.
dinlen canim hic vijdan yapmaBu hafta ben de raporluyum. Kasık ağrım devam ediyor azıcık ayakta kalsam ağrıyor. Rapor aldığım için suçluluk duydum yalnızdeli miyim neyim. Bugun ve yarın dersine girdiğim hocanın son derslerine giricektim sonra da cocuklara ödev vericektim. Aradım çekinerek gelemiycem dedim raporu söyledim ödevleri hazırlayacağımı söyledim. Ne kadar baskı altındaymışım yaw canım acıyor ben neler düşünüyorum.
kızlar ben hala bebek şekerine karar veremedim gg dan bakıyorum hiç şöyle değişik enteresan bişey bulamıyorum yaaa
kızlar ben hala bebek şekerine karar veremedim gg dan bakıyorum hiç şöyle değişik enteresan bişey bulamıyorum yaaa
şu hastanede dağıtılacak olan bebek şekerlerini mi diyorsun ben de karar veremedim henüz.enteresan şeyleri herkes yaptı zatenben hiç yaratıcı değilim o yüzden beğendiğimi yapıcam.
geçenlerde mrselis bi yerden küçük şişeler getirtmişti,aslında onlar güzel,içine bonibon,koku,ya da kolonya konuluyor,kendimize göre süsleyedebiliriz,tanesi 1 tl imiş...
Ben deney tüpü alıp içine badem şekeri ve üzümlü draje koymayı düşünüyorum değişik olsun diye
selam kızlar hastalık geçti şimdi de öksürük başladı :) balgamı atamadığım için öksürük ve gıcık yapıyor. aman siz olun hastalığa filan yakalanmayın :)
bu hafta sonu çok fazla düğün vs gezdim vallahi artık uzun süre düğün görmek istemiyorum tanıdık diye katlanmak zorunda kaldım birde belim ağrıdı sandalyede . herkes iyidir umarım özledim sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?