rapor alman iyi oldu canım senin
dinlenmek emin ol iyi gelecek
bende bu hafta için tekrar rapor almayı düşünüyordum
ama geçen hafta dinlenmek iyi geldi çok şükür sancım kalmadı
bu beni 2 hafta idare eder zaten
25 inde doğum iznine ayrılacağım bol bol dinlenirim
Litchi çok geçmiş olsun, bol bol dinlen lütfen.Korkumdan yataktan çıkamıyorum. Kasığıma giren ağrıların aralıklarını ölçmeye başladım. Bazen uzunca ağrıyor bazen bir gelip birkaç dakika sonra geçiyor . Çok yormuşuz gerçekten kendimizi. Hele benim o akşamki sınavda kalışım tam etkili oldu dik duramadım sancıdandinlenelim gücümüz olsun bebişler sağlıklı olsun inşallah. Allahım korusun inşallah.
bizim her işimiz vekaletle oluyor. yanımda çalışan kişide 18 yaşından kucuk vekalet verılemıyor. yıl sonu da karışık bır zaman. şansıma yıl sonuna denk geldı. hazıran temmuz gıbı olaydı doğum işler hafif olurdu.
Yine de kendini sakın yorma canım. Geçti gibi oluyor yine başlıyabiliyor. Allahım yardımcımız olsun inşallah.
cimcimesultan Canım Telde Resim Yoktu Netten Bulmaya Çalıştım Buna Benziyo Akşam Eve Gidince Foto Çeker Yüklerim Görürsünüz Eşim Çok Beğendi Hatta Çok Şaşırdı Böle Güzel Bişey Yapabildiğime
ben de alcam diyorum ama benim de içime sinmiyor işte
yani benim rahatsızlığım yok ama onlar bana acımıyor diye ben de onlara acımak istemiyorum. inat uğruna yapınca da vicdanım giriyor devreye
Aynen Tatlım Dikdörtgen Keselerin İçine Koydum Kelebeklerin Arkasınada Mıknasıt Yapıştırdım 404 Yapıştırıcıyla Telefonda Bu Resmi Buldum Ama Çok Net Değil Akşama Ben Sana Bitmiş Güzel Bir Resim Gönderirimbi atlatabilsek sorunsuz şu günleri
çok güzelmiş bunlarda
Çalışabilir raporu aldıktan sonra izne ayrılmak için dilekçe veriyomuşuz,idare öyle dedi bana..sadece dilekçe ile mi ayriliyorsunuz siz izne? biz doktordan aldığımız is gormezlik raporuyla ayrılıyoruz
Litchi çok geçmiş olsun, bol bol dinlen lütfen.
Geçmiş Olsun Canım Rabbim Şifa Versin Hem Sana Hem BebeğineVerilen işler çok yoruyorsa psikolojini etkiliyorsa bu da bir rahatsızlıktır ki canım. Bizim şimdi sakin kafayla bebişlerimizi beklememiz gerekiyor. Hepimizde stres bimilyon. Rapor toparlanmayı sağlar belki.
cimcimesultan Canım Telde Resim Yoktu Netten Bulmaya Çalıştım Buna Benziyo Akşam Eve Gidince Foto Çeker Yüklerim Görürsünüz Eşim Çok Beğendi Hatta Çok Şaşırdı Böle Güzel Bişey Yapabildiğime
Geçmiş Olsun Canım Rabbim Şifa Versin Hem Sana Hem Bebeğine
Verilen işler çok yoruyorsa psikolojini etkiliyorsa bu da bir rahatsızlıktır ki canım. Bizim şimdi sakin kafayla bebişlerimizi beklememiz gerekiyor. Hepimizde stres bimilyon. Rapor toparlanmayı sağlar belki.
Bebek şekeri daha doğrusu şu süsler magnetler konusunda ben şoyle bişey düşündüm sizin de fikrinizi sormak istedim. Karşılaştıysanız bazı nikahlarda şeker degil de süslü amblajlarda fidan dağitıyor. Benim çok hoşuma gitti. Süsler bi süre sonra çöpe gidiyor. Bu daha kalici olur bebişim daha doğduğunda faydalı bi işe vesile olur diye düşündüm. Ama insanların tepkisi nasıl olur ki acaba? Fikir alabilir miyim?
kurt derken ? kizimdakimisizin kurtlar ne oldu?
Saol Canım Ben Bu Modeli Nette Gezinirken Gördüm Hoşuma Gitti Sonra Print Ettim Ona Göre Çizdim Kalıp Elde Ettim Gerisi Senin Süslemene ve Hayal Gücüne Kalmış. Ben İnciyi Çok Severim İnciyle Süsledim. Parıltılı Taşlarla veya Renkli Boncuklarlada Olabilir Tabi.A Aspirin1987 ben de çok beğendim. çizimi ne ile yaptın, kalıp etrafından kalemle çizim de mi kestin?
Aminnn Aminnn İnş. Canım Dualarımız Hep BöleSağol canım benim. Allah hepimizin bebişlere sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Ben Kızıma Keçeden Kelebekli Magnetler Yaptım 60 Tane KadarÇok Tatlı Oldular Babasıda Kuşe Kağıda Bebek Resimli Altına Hoşgeldin MELİS Yaptı Onlarıda Zımbaladık
Tamam Canım Şimdi Şirketteyim Akşam Eve Gidince Hemencik Atıcamresim atabilirmisin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?