2015 Şubat Anneleri

Yine de kendini sakın yorma canım. Geçti gibi oluyor yine başlıyabiliyor. Allahım yardımcımız olsun inşallah.

Litchi çok geçmiş olsun, bol bol dinlen lütfen.

O zaman dolmuş otobüs kullanma çok mu uzak gideceğin yer Taksiyle gitsen çok mu olur. Ne olur dikkat et kendine.

Yine de kendini sakın yorma canım. Geçti gibi oluyor yine başlıyabiliyor. Allahım yardımcımız olsun inşallah.

bi atlatabilsek sorunsuz şu günleri

çok güzelmiş bunlarda

ben de alcam diyorum ama benim de içime sinmiyor işte
yani benim rahatsızlığım yok ama onlar bana acımıyor diye ben de onlara acımak istemiyorum. inat uğruna yapınca da vicdanım giriyor devreye

Verilen işler çok yoruyorsa psikolojini etkiliyorsa bu da bir rahatsızlıktır ki canım. Bizim şimdi sakin kafayla bebişlerimizi beklememiz gerekiyor. Hepimizde stres bimilyon. Rapor toparlanmayı sağlar belki.

bi atlatabilsek sorunsuz şu günleri

çok güzelmiş bunlarda
Aynen Tatlım Dikdörtgen Keselerin İçine Koydum Kelebeklerin Arkasınada Mıknasıt Yapıştırdım 404 Yapıştırıcıyla Telefonda Bu Resmi Buldum Ama Çok Net Değil Akşama Ben Sana Bitmiş Güzel Bir Resim Gönderirim

Eklentiler

• fotograf.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 132
Verilen işler çok yoruyorsa psikolojini etkiliyorsa bu da bir rahatsızlıktır ki canım. Bizim şimdi sakin kafayla bebişlerimizi beklememiz gerekiyor. Hepimizde stres bimilyon. Rapor toparlanmayı sağlar belki.
Geçmiş Olsun Canım Rabbim Şifa Versin Hem Sana Hem Bebeğine

Bebek şekeri daha doğrusu şu süsler magnetler konusunda ben şoyle bişey düşündüm sizin de fikrinizi sormak istedim. Karşılaştıysanız bazı nikahlarda şeker degil de süslü amblajlarda fidan dağitıyor. Benim çok hoşuma gitti. Süsler bi süre sonra çöpe gidiyor. Bu daha kalici olur bebişim daha doğduğunda faydalı bi işe vesile olur diye düşündüm. Ama insanların tepkisi nasıl olur ki acaba? Fikir alabilir miyim?

A Aspirin1987 ben de çok beğendim. çizimi ne ile yaptın, kalıp etrafından kalemle çizim de mi kestin?

offf bilmiyorum. milletin duyarsızlığına benim de duyarsız davranarak karşılık vermem gerekiyormuş gibi hissedip sonradan vazgeçiyorum.

Fidanı dikecekler mi emin olmak lazım. Onu da çöpe atarlarsa ya?

sizin kurtlar ne oldu?
kurt derken ? kizimdakimi

içtik hep beraber ilaçalri,ikinci dozunuda aldik
kizim dun popom kasiniyor diyordu ama gece bakmak aklima gelmedi
gunduz gorunmezmis o kurtlar, gece çiikiyolarmis sadece karanlikda
insallah yokdur

A Aspirin1987 ben de çok beğendim. çizimi ne ile yaptın, kalıp etrafından kalemle çizim de mi kestin?
Saol Canım Ben Bu Modeli Nette Gezinirken Gördüm Hoşuma Gitti Sonra Print Ettim Ona Göre Çizdim Kalıp Elde Ettim Gerisi Senin Süslemene ve Hayal Gücüne Kalmış. Ben İnciyi Çok Severim İnciyle Süsledim. Parıltılı Taşlarla veya Renkli Boncuklarlada Olabilir Tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…