ana sağlıkta verdıgım kan sonucuna gore Kansızmışım ! en dusuk sınır 12.3 olması gerekırken benımkı 10.4 cıkmıs ..anlamıyorum hastanede dr kan degerlerın cok ıyı derken ana saglıktakı nın böyle degısını..
tastamına 3 kutu kucuk sıselerın ıcınde kan surubum var artık
bırde DECAVIT yazmış vıtamın -mıneral hapıymış ..
3. doz tetenozuda vurdu hemsıre..32. haftaya gırmıssınnerdeyse doğuracaksın nerdesın bunca zamandır dıyede papara yedık ayak ustu ..
vatana mıllete hayrolsun
3. Doz doğumdan sonra dediler bize.ben en son 2. Dozu 24. Haftada vuruldum.ana sağlıkta verdıgım kan sonucuna gore Kansızmışım ! en dusuk sınır 12.3 olması gerekırken benımkı 10.4 cıkmıs ..anlamıyorum hastanede dr kan degerlerın cok ıyı derken ana saglıktakı nın böyle degısını..
3. doz tetenozuda vurdu hemsıre..32. haftaya gırmıssınnerdeyse doğuracaksın nerdesın bunca zamandır dıyede papara yedık ayak ustu ..
vatana mıllete hayrolsun
3. doz muana sağlıkta verdıgım kan sonucuna gore Kansızmışım ! en dusuk sınır 12.3 olması gerekırken benımkı 10.4 cıkmıs ..anlamıyorum hastanede dr kan degerlerın cok ıyı derken ana saglıktakı nın böyle degısını..
vatana mıllete hayrolsun
Bana da 3. Dozun doğum sonrasında olacağını söylediler.3. doz mubana nisanda vurcam 3. dozu dei çok erken değilmi şimdi vurması
ona sorsantakıp edıyor her sordugunagayet ıyı diyerek..kendi drun takip etmiyor mu kanını ? ben de baktırmıştım önceden 11 çıkmıştı. sınırdasın dikkat etmen lazım demişti. ben aylardır vitamin kullanıyorum ve demir ilacı. dikkat et bebişim kansızlık sana sıkıntı çıkarır doğumda.
3. doz mubana nisanda vurcam 3. dozu dei çok erken değilmi şimdi vurması
normalde 3. doz doğum sonrası zaten..ben 2 doz yaptırdım 3 sene oncekı doğumumda kalanlarını yaptırmamıştım ordan devam edıyorum sımdı..Bana da 3. Dozun doğum sonrasında olacağını söylediler.
Saol Canım Ben Bu Modeli Nette Gezinirken Gördüm Hoşuma Gitti Sonra Print Ettim Ona Göre Çizdim Kalıp Elde Ettim Gerisi Senin Süslemene ve Hayal Gücüne Kalmış. Ben İnciyi Çok Severim İnciyle Süsledim. Parıltılı Taşlarla veya Renkli Boncuklarlada Olabilir Tabi.
bebği çok hareketli olan varmı ?
Benim de 11.1 çıkmıştı ama doktorum gebelikte sınır 10 dur dedi.. Senin şikayetlerin demir eksikliğinden olabilir.. Demir serum,ferritin falan da baktır bence..ana sağlıkta verdıgım kan sonucuna gore Kansızmışım ! en dusuk sınır 12.3 olması gerekırken benımkı 10.4 cıkmıs ..anlamıyorum hastanede dr kan degerlerın cok ıyı derken ana saglıktakı nın böyle degısını..
vatana mıllete hayrolsun
bebği çok hareketli olan varmı ?
kasık ağrısı nasıl canım dün gece yatakta sağıma döndüğümde apış arama ağrı girdi kasık mı değil mi anlayamadım ben :S acaba ters bir hareket yüzünden mi oldu bilemedim ya da çatı ağrısımıydı? sola yatınca düzeldi. artık sağ sol ne tarafa yatarsam yatayım uyku tutmuyor o yüzden çok dönüyorum sanırım ondan oldu
Ben!! Dün korktum hatta yapmadığı hareket kalmadı ama harekette üst sınırın olmadığını söylemişti doktorum,öylelikle rahatlatıyorum kendimibebği çok hareketli olan varmı ?
Immm Canım Keçeler Metre Hesabı Satılmıyo Yani Ben Hiç Metreyle Satan GöremedimA Aspirin1987 canım metresini kaça aldın, bi de inceliği kaç mm?
evet ya bazen acaba bişeyden rahatsızmı oluyor diyorum çünkü acayip geriyor karnımı hop sağda hop solda o dereceben varım. 5 dk durursa ancak durur. ha bire bi yerlerden dürtüklüyor.
işte ben hareket halindeyken bile hareket ediyor korkuyorum bazen o yüzden :sben varım
ben dinlenik olunca o çok hareketli oluyor ben hareket halindeyken o sakinleşiyor
yani iyimiymiş kötümü anlamadımBen!! Dün korktum hatta yapmadığı hareket kalmadı ama harekette üst sınırın olmadığını söylemişti doktorum,öylelikle rahatlatıyorum kendimi
Feyzacığım baban nasıl şu an son durum nedir?İnşallah her şey yolundadır.Bütün gün iki çocuğa bak karnımdaki zaten cabası bittim galiba hastaneye beni almıyorlar babamın yanına mecbur ev grubu bana kaldı
Bu arada anneolmak doğum yapmış galiba gözün Aydın canım sağlıklı bebişler olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?