2015 Şubat Anneleri

ana sağlıkta verdıgım kan sonucuna gore Kansızmışım ! en dusuk sınır 12.3 olması gerekırken benımkı 10.4 cıkmıs ..anlamıyorum hastanede dr kan degerlerın cok ıyı derken ana saglıktakı nın böyle degısını..

tastamına 3 kutu kucuk sıselerın ıcınde kan surubum var artık

bırde DECAVIT yazmış vıtamın -mıneral hapıymış ..

3. doz tetenozuda vurdu hemsıre.. 32. haftaya gırmıssınnerdeyse doğuracaksın nerdesın bunca zamandır dıyede papara yedık ayak ustu..

vatana mıllete hayrolsun

kendi drun takip etmiyor mu kanını ? ben de baktırmıştım önceden 11 çıkmıştı. sınırdasın dikkat etmen lazım demişti. ben aylardır vitamin kullanıyorum ve demir ilacı. dikkat et bebişim kansızlık sana sıkıntı çıkarır doğumda.

3. Doz doğumdan sonra dediler bize.ben en son 2. Dozu 24. Haftada vuruldum.

3. doz mu bana nisanda vurcam 3. dozu dei çok erken değilmi şimdi vurması

ona sorsantakıp edıyor her sordugunagayet ıyı diyerek..
3. doz mu bana nisanda vurcam 3. dozu dei çok erken değilmi şimdi vurması

Bana da 3. Dozun doğum sonrasında olacağını söylediler.
normalde 3. doz doğum sonrası zaten..ben 2 doz yaptırdım 3 sene oncekı doğumumda kalanlarını yaptırmamıştım ordan devam edıyorum sımdı..

Çok beğendim çoook güzel olmuş. Malzemeler nereden alınır?

Benim de 11.1 çıkmıştı ama doktorum gebelikte sınır 10 dur dedi.. Senin şikayetlerin demir eksikliğinden olabilir.. Demir serum,ferritin falan da baktır bence..

Dediğin yerin sağında ve solunda oluyor ağrılar canım. Kesik kesik giriyor sancı. Çatı ağrıdı da olabilir dediğin. Arada ben de hissediyorum. Geçen krizantemcik kemiklerin açılmaya başladığından bahsetmişti sanırım ondan ağrıyor.

A Aspirin1987 canım metresini kaça aldın, bi de inceliği kaç mm?
Immm Canım Keçeler Metre Hesabı Satılmıyo Yani Ben Hiç Metreyle Satan Göremedim Benim Aldığım Yerde Eni Boyu 1 metre Renk Renk Raflarda Satılıyo Tuhafiyede Kalınları Var 3 mm lik ama onlar çok kalın Ben 1,5 mm lik Kullandım Gözüme Daha Hoş Göründü. Keçelerin Tanesi 1 TL

Feyzacığım baban nasıl şu an son durum nedir?İnşallah her şey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…