2015 Şubat Anneleri

tuzlu su burnumu açmada yararlı oldu canım onu yapıyorum ama benim zaten geniz etim ve bademciklerim olduğundan ötürü her hastalığı baya bir tıkanık geçiriyorum o okyanus suları bana etki etmiyor yani baya yüksek dozajlı kullanıyordum hamilelikten önce burun damlalarını anca öyle açılıyordu.şimdi ilaç kullanamadığımdan atlatması baya zorlaşıyor. adaçayını duymuştum ansiseptik özelliğini ama dediğim gibi bademcik iltihabı değil üst solunum yolu enfeksiyonu oluyorum. bademciklerim şişse mecburen antibiyotik kullanmak zorunda kalırım çünkü gerçekten çok büyük bademciklerim var doktorlar almıyorlar direk ciğerlere gider diye bir kere kalkınmıştım ameliyat olmaya doktor riske giremem dedi kanım düşüktü birde baya korkuttu bademcik ameliyatı zorlu oluyor diye doktor korkutunca eşimde vazgeçti o yüzden kışın banyo işi beni hasta etmeye yetebiliyor D: korumam lazım sürekli kendimi az kaldı şu 1 buçuk ayı hasta olmadan atlatırsam zaten gerisi kolay :)

Yine de kendini sakın yorma canım. Geçti gibi oluyor yine başlıyabiliyor. Allahım yardımcımız olsun inşallah.

kasık ağrısı nasıl canım dün gece yatakta sağıma döndüğümde apış arama ağrı girdi kasık mı değil mi anlayamadım ben :S acaba ters bir hareket yüzünden mi oldu bilemedim ya da çatı ağrısımıydı? sola yatınca düzeldi. artık sağ sol ne tarafa yatarsam yatayım uyku tutmuyor o yüzden çok dönüyorum sanırım ondan oldu

kızlar ben hala bebek şekerine karar veremedim gg dan bakıyorum hiç şöyle değişik enteresan bişey bulamıyorum yaaa

Biz lavanta kesesi hazirliycaz dedik o is ablamdaydi bilmiyorum ne durumda. Cikolata isi cok maliyetli oluyor onun yerine renkli drajelerden biseyler düşünürüm belki mevlüt icin ya da eskiden külah kutuda mevlüt sekeri olurdu öyle bir şey olabilir diyorum o asamaya gelemedm bi

Ben deney tüpü alıp içine badem şekeri ve üzümlü draje koymayı düşünüyorum değişik olsun diye

Ayy cok seker bir fikir

Oy kiyamam cok yorulmussun bugun sen belli

Yat ve düşünmemeye calis istirahat iyi gelcek Insallah

ya işte benim içime sinmiyor öyle. kendimi kötü hissediyorum. şerefsizlik iyice bunların yaptığı yahu.

Bebegini dusun canim icine siner o zaman

Çalışabilir raporu aldıktan sonra izne ayrılmak için dilekçe veriyomuşuz,idare öyle dedi bana..

sen de ogretmendin diymi kuzum.ben 32de calisabilir raporu alıp 34 bitince ayrılcam insallah tekrar drdan calisamaz raporu almiycam diymi

netten baktım basit bi şeyler. eşim grafiker, ona güzel bi iki kalıp çizdircem, belki karışık yaparım. etiketi de kendim hazırlar print alırım. zımbalarım. :) en azından eğlence olur.

Yavastan ütülere giriseyim mi dedim ıhhh hic elim varmadi kalsinlar oyle bir an once kese veya bohca gibi biseyler bulman lazim yoksa utu de kalır valiz isi de

Bide Hani Şu Tülden Kese İşi Vardı Ya Ben Cibilikten Artan Tülle Yaptım U Şeklinde Diktim Başınada Kurdele Geçirdim. Ama Eşim Hiç Beğenmedi Çamaşır Yıkama Filesimi Yaptın Dedi Acaba Ben Biraz Büyükmü Yaptım Benimde Hoşuma Gitmedi Çünkü

sanki böyle yaparsam, bebeğimden bile hayır gelmeyecek gibi düşünüyorum. yani başımıza kötü bişey gelecek gibi değil de, sonrasında hep olumsuzluklar bizimle olacak gibi hissediyorum.

Yahu yasa dısı bisey mi yapiyorsun calip cirpiyor musun ki niye boyle düşünüyorsun pskoljik çöküş bedensel çöküşü getriyor bende hertürlüsü var elimde degil yani iyi olmaya zorladikca var olan enerjimi btrip hic toparlyamiyorum bu da surekli baska türlü hasta olmama neden oluyor evdeki coxuguma bakamaz oldum karnimdakine bisey olursa diye endisem ki en istemedigm şey burda erken dogurmak yani kendni en iyi kendin bilirsin iyi degilsen zorlmamak gerek bence

çok cicili bicili şeyleri sevmiyorum ben
kaç zamandır takı yastığı ve kapı süsü arıyorum
az önce bir takı yastığı modeli gözüme çarptı
sizce nasıl

Eklentiler

• 10730931_848700705196582_3992913319139972573_n.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 143
kurt derken ? kizimdakimi

içtik hep beraber ilaçalri,ikinci dozunuda aldik
kizim dun popom kasiniyor diyordu ama gece bakmak aklima gelmedi
gunduz gorunmezmis o kurtlar, gece çiikiyolarmis sadece karanlikda
insallah yokdur
hıı onları dıyorum işte.

Selam, benim gibi içi yanan var mı ??? İçim yanıyor bardak bardak buz yiyorum. Ilk oğlanda son aylarda böyleydim o zaman karakış vardı felaket kar yerdim :) buza aşeriyorum yeminle..

çok cicili bicili şeyleri sevmiyorum ben
kaç zamandır takı yastığı ve kapı süsü arıyorum
az önce bir takı yastığı modeli gözüme çarptı
sizce nasıl

Cok guzel canim

Selam, benim gibi içi yanan var mı ??? İçim yanıyor bardak bardak buz yiyorum. Ilk oğlanda son aylarda böyleydim o zaman karakış vardı felaket kar yerdim :) buza aşeriyorum yeminle..

bugunlerde terliyorum asiri sicak geliyor ama soguk bisey yeme icme anlmnda degil

neyse düşüneyim. öfkeyle kalmayayım zararla oturmayayım. Allah'tan bulsun herkes. kim haksızsa Allah bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…