- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Yok ben bakıyorum hastanın ağzına da bazi hastalar çalışırken gözümün içine içine bakıyor o zaman hiç rahat calisamiyorum :) gozgoze bakismak çok rahatsiz ediyor tavana doğru bakın falan diyorum :):) bak ne güzel işte.
sende hastalarına aynı davranıyor musun peki?
benim diş hekimi mükellefım var ,dişlerımı de yapmıştı. yaparken hıc ağzımın ıcıne bakmıyor dönuyor arkasına bırılerıne laf anlatıyor. ezberlemıs sankı artık. o sırada benım aklım çıkıyor tabii.
bir gun iğne yaparken bir yere değmış çığlık çığlığa kıyameti kopardım iğne yanağımdan dışarı çıktı diye . çıkmamış ama ben öyle hıssettım.
Sosyal medyada acık şubat annelerı ama bı allahın kulu gelmedı.:)
Buranın muhabbeti bal gibi, ondandır bence.İyi ki varsınız yoksa kendimi çok yalnız hissederdim.aralık 2014 anneleri bıle 3000 küsür sayfa ocak desen 4000 lerde .
bir sabahlıkla ılgılı bıle 50 sayfa yazarsak sonumuz beş bin küsür sayfa olur işte.
hepinize benden sabahlık.
maşallah bebeğe de. anne bile bizden genç .
Aslında evet ama kesin bi kural değil. Kardeşim 173 tü ama doğuramadı çatısı dardı. 36 beden leri xs leri rahat rahatbelli bir boy ölçüsünden sonra doğum kolay oluyormuş mesela benim boyum 175 çatım eminim normaldir. ama internette bir kaç yerde denk geldim kısa olanların çatıları çok dar oluyormuş o yüzden kısa boylulara normal doğum denince ön yargıyla bakıyorlar.
o zaman sen benden 10 yaş büyüksün26 mıııııbenden 4 yaş küçük
Güle güle kullanın canım.bebek çantası aldık
resmen arabanın çantası gibi tam takım oldular
kendi evimize geççip Asya'nın odasını hazırlamak istiyorum artıkkkkk
Kizlar philips avent elektronik göğüs pompası n11.com da hellobaby magazasinda 190tl. Hatta 15tl daha ekstra indirim yapiyor n11. Inceleyin derim cok avantajlı ben aldim.
Kizlar philips avent elektronik göğüs pompası n11.com da hellobaby magazasinda 190tl. Hatta 15tl daha ekstra indirim yapiyor n11. Inceleyin derim cok avantajlı ben aldim.
sen de deseydin biz hamileliğin ,doğumun kitabını yazıycaz nerdeyse siz neden söz edıyorsunuz.yaşın hiç bir önemi yok nasıl hissettiğin önemli,burdaki herkes çok genç ve çok dinç
Şahsen bana da şuan bikaç kişi hep çocuk muamelesi yapıyor , çocuğum olucak nerdeyse ama hala tepkiler aynı
Ama dün hastanede hemşire bile benim fikirlerime katıldı
-evet dediği yapın,bak doğru söylüyor,gece sen kalsana yanında çok yardımın dokunur-
Kayınpederimde sonra anladı çekti elini üzerimden bende rahatladım annede rahatladı
Hep cahilmişim gibi düşünüyorlar ahhh ahh
teşekkür ederiz :)Güle güle kullanın canım.
Ne güzel kullanışlı bi canta nerdenbebek çantası aldık
resmen arabanın çantası gibi tam takım oldular
kendi evimize geççip Asya'nın odasını hazırlamak istiyorum artıkkkkk
sen de deseydin biz hamileliğin ,doğumun kitabını yazıycaz nerdeyse siz neden söz edıyorsunuz.
sen de deseydin biz hamileliğin ,doğumun kitabını yazıycaz nerdeyse siz neden söz edıyorsunuz.
Ne güzel kullanışlı bi canta nerden
Avondan ısmarladığım sabahlık geldi. Yalnız large bedenini seçmiştim şimdi bile büyük geliyor ama dökümlü dökümlü giyerim inşallah ben de
hep bundan zaten çok bilmişliğimiz bu sefer tatmin olmuyoruz doktorun dediklerinden. burada biri yazıyor sonra bizim ki niye böyle yapmadı niye bizimki bunu demedi diyoruzsanki 10 tane çocuk doğurmuşuz gibi maşallahımız var bilgi konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?