2015 Şubat Anneleri

bu tarz benim başlıyor onu izlemeye gidiyorum özlemciğim çıkıcak şimdi kendime eziyet etmem lazım ki daha bir dinç olayım

Merhaba arkadaşlar bugün Dr kontrolum vardı. Kan değerin çok düşük çıktı.değer 9.6 çıktı. Ama bebeğim gayet sağlıklı dedi. Kilosu 1650 boy 35 cm dedi. Kan uyuşmazlığı ignemi yarın vurulacagim. Eğer kan değerin yukselmezse damardan kan vereceğiz dedi. Hepimize sağlıkla gunler

Evet iki pompali onermislerdi bana da. Ama bunu kullanan arkadadim da memnun suan isyerinde. Arastirmaktan insanlardan zorla bilgi almaktan yoruldum. Aldim gitti :)

maşallah bebeğine de sana da
o zaman kanımız düşük diye korkmuyoruz eğer çok düşükse bir şekilde onu bize veriyorlar

Evet iki pompali onermislerdi bana da. Ama bunu kullanan arkadadim da memnun suan isyerinde. Arastirmaktan insanlardan zorla bilgi almaktan yoruldum. Aldim gitti :)
aventin de parçasının az olması güzel. lansinohta makine mübarek 30 parça yıkayıkayıka bitmio, ablam hep bana yıkatırdı gıcık olurdum

Hatunlar ya iki gündür agzimda gecmek.bilmeyen sekerli bayık bir tat var delircem sise sise su içiyorum gitmiyor hararet gibi mideni çok sekerli yemissin de baymis gibi deli oldum ay ne meyve ne soda ne su icimi ferahlatcak bisey bulamıyorum biturlu bu saatten sonra seker meker cikmaz dimi niye böyle oldu ki iki gündür degisik bisey de yemedim yani

Sanırım link veremiyoruz.Ama google a tomrisin emzirme notları yazarsanız çıkar.

Hmm bişi daha öğrendik

Aaa benim de lizözüm vardı bak unutmuştum

Maşallah Allah sağlıklı mutlu uzun ömür versin hepimizin anne babasına inşallah.

Ben de ayni seyi sorcam da firsat bulup yazamadim. Niye olur ki

Cati boyla birebir ilgili degil. daha cok genetik. Ben 165 boyla 48 kilo da olsam 36 giyemem. Kemiklerim genis. Annemin teyzlerimin de hep genis.
Yani kemik yapiniz kime cekmisse ona sorun catiniz da benzerdir buyuk ihtimalle. Ama bebegin buyuklugu de onemli bu iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…