Kolonyalarimiz hazirlaniyo
Kolonyalarimiz hazirlaniyo
ıyı aksamlar babyler
naptınız bakım..asayiş berkemal mi? ölen yüten doğuran doğurmaya çabalayan varmı?
leanardo'nun "zindan adası" diye bir filmi vardı onu izledın mı? valla eve gıdınce son ızledıgımı yazarım aklımda kalan yok pek hafızam gıdık benım. bizde evde 1000 tane falan film var ama bebek odasında durdukları ıcın onları dağıtmayı düşünüyoruz . yoksa çöpe atıcam. zamanında ne hevesle almıştık. hey gidi gençlik.film önersene izleyelim bugün kafa yormacalı olanlardan
Ya ben bu kocaman şişeleri gördükçe acaba çok mu küçük almışım diyorum
Sen mevlüttemi vericeksin , hastaneye gelenleremi vericeksin yoksa
mavi kolonyaları nerden buldun bide üzerine bebek adı yazılan etiketi nasıl yaptınçok sordum...
1 ay önce doğum yapan arkadaşım da uzn kalın bi hırka koy çantana dedi. Bebebk doğar doğmaz daha sedyede bacaklarım titremeye başladı dedi. Ani kan kaybından oluyomuş
26 yaşında 50 cm 3450gr bir bebek :)
Sanırım o sizle yaşıt oluyor :)
Eki Görüntüle 1330138 Buna ne diyorsunuz? Güzel sıcacık bir sabahlıkçeyizden çıktı anneme maşallah yaw
Canım biraz azaltıyorlar ıkınmalar başlayınca epiduralin etkisini hafif bir hissediyorsun ama canın yanmıyor sadece doğru ıkınmayı yapabilmen için etkisini azaltıyorlarBişey sorucam peki epidural normal doğumda ıkın deyince nasıl ıkınıyosun,çünkü alt tarafı hiççççç hissetmiyorsun,belden aşağısı yok gibi oluyor...
valla süper ama bunu örmekte yetişmez bundan sonra. bizim çeyizin hepsını topla çöpe AT.Eki Görüntüle 1330138 Buna ne diyorsunuz? Güzel sıcacık bir sabahlıkçeyizden çıktı anneme maşallah yaw
Eki Görüntüle 1330138 Buna ne diyorsunuz? Güzel sıcacık bir sabahlıkçeyizden çıktı anneme maşallah yaw
Canım biraz azaltıyorlar ıkınmalar başlayınca epiduralin etkisini hafif bir hissediyorsun ama canın yanmıyor sadece doğru ıkınmayı yapabilmen için etkisini azaltıyorlar
ne güzel dikkat ediyorsun, bazen eşimi de suçluyorum hep abartma millet tarlada doğuruyor deyip duruyordu, al bak başımıza neler geldişimdi evde yürümeme kızıyor.
normal balım benım pipili de yapıyor..kımı bebekler aşırı hareketlı kımılerı sakin oluyor..asayiş berkemal guzum... ya bişey sorcam bu kız benim karnımı delecek gibi tekme atıyor,şekilden şekile giriyor karnım,normal midir tecrübeli anne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?