2015 Şubat Anneleri

Gözün aydın canım :) maşallah bebişine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canm banada oluyor o arada hafif kahve sarıı doktorum onun için bişey söylemedi bana ilk haftalar bebek büyüdükçe hafif kanamalar oluyormuş o da lekelerle geliyormuş

çok üzüldüm yaşadıklarına canım benim Rabbim bir daha göstermesin.. bende bugun gidicem 6+2yim duyabılır myım acaba

kızlar iki şey sormak istiyorum.
- geceleri uyuyabiliyor musunuz?
- yüzüstü uyumanın bu aylarda bir zararı var mı acaba?

Canimnaz az yemek te sürekli meyve kreker bisküvi bugun bole böle geçiyor inşallah 13. Haftaya varmadan geceler gideerr

Mrb cnm dediğin ilaci nette okurun mu hic bilmiyorum ama sen yazinca bir arastirdim. Kemoterapi gören hastalara verilen bir ilaç ve gebeler üzerindeki etkisi saptanmamis. Yani seni korkutmak istemem ama ben olsam asla kullanmazdim. Ki o kdr kotu olmama rağmen Dr um bebeğim kalp gelisimini etkiliyor diye vermiyor bulanti ilaci ogljmda da vermedi. Evde metpamit var gebeler kullanabilir yazdigi halde hic icmedim. Sen yine de dikkat et cnm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar iki şey sormak istiyorum.
- geceleri uyuyabiliyor musunuz?
- yüzüstü uyumanın bu aylarda bir zararı var mı acaba?

Gorumcem hep yüzüstü yatardi bildiğim yok cnm zarari ama yinede dikkat et sen. Geceleri WC te kalkarim ama uyurum genelde agrim ve bulantim yoksa bulanyim olursa bi pk çubuk krekerle isi çözmeye calisiyorum

Canım bebeğin tutunması yani düşüklerin önlenmesi için

anladım canım sen kalp atışını duyduktan sonra mı leke geldi öyle. bende bugun duyucam çok heyecanlıyım ya duyulmzsa diye

Günaydın hanımlar

Burda herkes belirti yazmış ben haftaya kalp atışı duymaya gideceğim ve bende belirti olmaması normal mi? :26: mesela sizin de 5. haftadan sonra mı başladı herşey?

Benim de belirtilerim yoktu. Ta ki 6. Hafta dolana kadar. O zaman bir basladi. bulanti, mide yanmasi ve gaz seklinde devam ediyor. Endiselenme bence. Icin rahat olsun. Ben bugun kalp atisini gordum. Allah sizlere de nasi etsin insallah.

samsung

kızlarrrr benim sat 29 mayıs tüp bebekle gebe kaldımı 26 haziranda 270 değerle öğrendim sonra 28 de değerimin 750 ye çıktığınıda öğrendim... bgn 4+6 oluomuşum tüp bebek drm ayın 9 na verdi randevu verdi ben dayanamadım bgn başka dr a gttim karnımdan baktı kese göremedi ama gebesin korkma bütün bulgular onu gösterio dedi tekrar beta hcg istedi... sizler ne kadarlık ken kese gördünüz korkmama gerek yok deme????:18:

Hayirli olsun cnm 5. Haftada kese göründü. 7-8 haftadz da pitpit duyuluyor

anladım canım sen kalp atışını duyduktan sonra mı leke geldi öyle. bende bugun duyucam çok heyecanlıyım ya duyulmzsa diye

Yok canım leke geldiği için gittim bugün normalde yarın gidecektim. Senin ne kadarlık. Duyulmayabilir ama görülüyor :)

5+1de vajinal usg ile gorundu. Cok minikti. Ancak o sekilde gorebildik. Oncesinde doktor karindan bakmisti goremeyince alttan bakti.

samsung

Canım benimde 4+4 te görülmemişti sonra 5+4 ye gittim görüldü. Korkma canım içini ferah tut

anladım kızlar çok sağolun biraz olsun rahatladımm tüp bebek le olunca insan ayrı bi tedirgin oluyorrr:18:

Kullandım bile:)) Oğlum 19 aylık şu an:)) Ben riskli gebelik dr si doç.dr arda lembete gidiyordum o yazmıı eczanede dedi dediğinizi. RDA BEY DE ECZANELER BU İŞİ İYİ TAKİP ETSİN KEMOTERAPİ İ-L
ACI DEĞİL BU KEMOTERAPİ GÖREN HASTALARDA BULANTI OLUR BULANTILARI GEÇSİN Diye verlen bir ilaç demişti ve kullandım günde 3-4 tane...Teşekkür ederim.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…