2015 Şubat Anneleri

teşekkür ederim. benim mide bulantım yok ama çarpıntı huzursuzluk oluyor gece boyun derin uyku hıc uyumadım henüz.

zaten kemoterapi gören insanlarda bağışıklık sistemi bitmiş oluyor o nedenle her ilacın en az zarar verenini düşünerek veriyorlar.

canım yazdığını okuyunca içim rahtladı ctesi başka dr a dün başka dr gittim ikisinde de göremediler. haftaya gitmeye karar verdim aslında kendi dr um bu ctesi çağırmıştı ama haftaya gidicem

canm korkma bence bende 5. haftamın ilk günü gittim zor gördündü kese :)

Benim de belirtilerim yoktu. Ta ki 6. Hafta dolana kadar. O zaman bir basladi. bulanti, mide yanmasi ve gaz seklinde devam ediyor. Endiselenme bence. Icin rahat olsun. Ben bugun kalp atisini gordum. Allah sizlere de nasi etsin insallah.

samsung

Amin canım inşallah :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım yazdığını okuyunca içim rahtladı ctesi başka dr a dün başka dr gittim ikisinde de göremediler. haftaya gitmeye karar verdim aslında kendi dr um bu ctesi çağırmıştı ama haftaya gidicem

işte insan olur olmaz endişeleniyor oysa ben daha önce kalp atışını bile duymuştum.
sen de haftaya görürsün merak etme.
ben önceki gebeliğimde kese bebek ne demek ya da kalbi ne zaman atar bilmiyordum. hiç endişelenmedim de bilmediğim için.
şimdi burada birbirimizden duyuyoruz daha çok pimpirikli oluyoruz.bir de kayıplar var onlarda üzüyor, endişelendiriyor.

Yok canım leke geldiği için gittim bugün normalde yarın gidecektim. Senin ne kadarlık. Duyulmayabilir ama görülüyor :)

leke geldiğini söyleyince ne dedi doktor canım?
benm bugun tam 6+2 canm 5de kesem zor görüldü minicik 5 milimdi geç yumurtlamışım ben bidee. inşallah görülürrr

canımm çok sevindimm hamiş olmanaaa tatlım değerlerin eğer yükseliyorsa korkma..
hcg 1000 i bulduğunda kese görünüyor şekeirm..
5. haftada oluşuyor kese hiç korkma...
doktorundada dediği gibi 9 temmuzda git..

Arkadaslar bebegini kaybedenler olmus cok uzgunum. Her seyde bir hayir var deyip Allah'a dua etmekten baska yapacak bir seyimiz yok. Hepiniz icin ayri ayri dua ediyorum Allahim birdaha biyle bir uzuntu yasatmasin kimseyi evladiyla sinamasin tez zamanda yerini doldursun. Hamileligi devam edenler de saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

aynen canm bende bgn gtmekten vazgeçtim boşu boşuna kendi canımı skıcam haftaya cagırdı benide bende haftaya gdicem gününde git canm boşver hiç kötü düşünme. bende hiç stres yapmıyordum burda okudukça gördükçe hepten kötü oluyo insan

Kızlar uykusuzluğa o kadar dayanamıyorum ki öğlen arası eve gittim yarım saat uyudum ama çok sıcak hava şuan yanıyo her tarafım yürürken mahfoldum hayatta çıkmam dışarı bu ne sıcaktır böle İzmir yanıyo bayılcaktım nerdeyse

kasık agrısı bende de var doktorum normal dedi bulantın yok dimi?? benimde tee haftaya cumartesi günler gecmio yaa

bulantım yok ta her kokuyu en ınce ayrıntısıyla sezıyorum maalesef bıde yemek sonrası cok rahatsız edıyor benı

amiiiiiiiiinnnnnnn

Çok üzüldüm ya dediğin gibi nasip değilmiş demek ki isyan etmemek gerek canım benim üzülme Allah bitane daha verir 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

cnm çok teşekkür ederim kormayım deme Allah izin verdi devamıda gelir inşallah tamam seni haberdar ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…