2015 Şubat Anneleri

aynen öyle canım birbirimizdn duyup hevesleniyoruz işte ctesi günü o kadar emindim ki kalp atışını duyucam diye sorun çıkınca o günüm ağlamakla geçti. çok şükür biraz daha iyiyim artık tutucam kendimi ve haftya kadar beklicem...

rabbim herşeyin hayırlısını versin canım kimseye acı yaşatmadan sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin..

Benim 7+1 de başlamştı bende de hiç belirti yoktu sıkma canını

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende doktor değiltrcem hacettepe ye gitcem artık üniversite hastanesi güven verdi bana ilk randevum yarın 3 te yarın bebeklerin biri 8+2 digeri 7+6 olmş olacaklar her gittiğimde alttan baktılar inşallah bu sefer üsttrn bakarlar

yaprakgul sendemı ankaradaydınn? onceden nereye gıdıyodunkı?

cnm çok teşekkür ederim kormayım deme Allah izin verdi devamıda gelir inşallah tamam seni haberdar ederim

canım tabiki korkma..onca zorluktan sonra geldi bebeğin...şimdi keyfini sür..
inş herşeu yolunda gidecek..aklından kötü şeyleri uzak tut..
bizde geçirdik bu günleri insan tedirgin oluyor ama bunu çok büyütmek sanada bebeğede faydalı değil..güzel telaşlar güzel tedirginlikler bunlar..

Canim bugun doktora gittim bende 6+3 um ve hic bir belirtim yok mide bulantisi bisey canin cekmesi bas donmesi hic merak etme tam tersine hamileligin rahat gecicek diye sevin bence bana herkes oyle diyo. Mide bulantisindan kafasini yataktan kaldiramayanlar var Allah yardimcilari olsun . Yani hic korkma bosuna Allah bebeginede sanada saglikli omurler versin :)

Son düzenleme:

üniversite hastaneleri genelde sorun olsun olmasın 13 haftaya kadar alttan bakıyorlar. hatta burada randevu alınan bölümleri bile 12 hafta öncesi ve sonrası diye ayırmışlar.
onlara göre alttan bakmak en sağlıklısı çünkü bir şeyi gözden kaçırmak istemiyorlarmış öyle dediler. pek iyi davranmasalar bile her şeyi inceliyorlar gerçekten.

tamam canım dikkat edecğim evet şükür Rabbime

yaprakgul sendemı ankaradaydınn? onceden nereye gıdıyodunkı?

Önceden zübeydeye gidiyrdm sen nereye gidiyrsn peki? Benim kardeşimde hamile 7 ay oldu onuno hacettepeye gidyo çok sıra oluyo diyo özeline gitmesine ragmen zübeydede çok sıra beklemedim hiçama bu hacettepedeki doktor riskli gebelk uzmanymş o yuzden ona gitmk istyrm ikizler doğarken ölmek en büyük korkum hala

allah korusun canım oyle dusunme. ben kızımı htepe dogurdum evet asırı bı ılgı beklemek hata olur ozgur hocaya gıdeyım dedım bu seferde ama hocanın muayensını 122 tl yapmıslar ve her 10 gunde bır alıyolar bıde testlerden fark almaya baslamıslar anlamadım bune acgozluluk aayda 3 kez cagırsa ozelden pahalıya gelıyoo tamam unı hastanesı ama ben vazgectım ordan sımdı koruyu sectım orda olcak ınsallah bı aksılık cıkmazsa

Bende söyle düşündm şeker yğklemesi falan gibş muayenelere devlete giderim olmaz mı o da olur koruyu çok duydum evet ümit hocayı özellkle çalşıyomusunz siz?

kızlar iki şey sormak istiyorum.
- geceleri uyuyabiliyor musunuz?
- yüzüstü uyumanın bu aylarda bir zararı var mı acaba?

Canim ben bugün yeni bir uyku stili buldum. Yastigi ikiye katlayip bacagimi üstüne korkuyorum yüzüstü gibi yatiyorum o zaman koruyormus bebisimizi. Fotosunu eklemeye calisayim simdi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet cnm olur nıye olmasınkı ozele nereye gıtceksın ordakı doktruna soylersın hem ıkız hemde durumum bu sekılde dıye anlayısla karsılar ınsallah testlerını devlette yaptırırsın bı devlet hastanesınde kaydının olması cok ıyı bence senın ıcın... evet calısıoyorum canım ya sen?

anlayamadım üst bacağının altına mı alt bacağının altına mı koyuyorsun. bende imkanı yok sırtüstü uyuyamayanlardanım.10 gün tavana baksam dursam öyle uyuyamam ilerde ne yaparım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…