aynen öyle canım birbirimizdn duyup hevesleniyoruz işte ctesi günü o kadar emindim ki kalp atışını duyucam diye sorun çıkınca o günüm ağlamakla geçti. çok şükür biraz daha iyiyim artık tutucam kendimi ve haftya kadar beklicem...işte insan olur olmaz endişeleniyor oysa ben daha önce kalp atışını bile duymuştum.
sen de haftaya görürsün merak etme.
ben önceki gebeliğimde kese bebek ne demek ya da kalbi ne zaman atar bilmiyordum. hiç endişelenmedim de bilmediğim için.
şimdi burada birbirimizden duyuyoruz daha çok pimpirikli oluyoruz.bir de kayıplar var onlarda üzüyor, endişelendiriyor.
aynen canm bende bgn gtmekten vazgeçtim boşu boşuna kendi canımı skıcam haftaya cagırdı benide bende haftaya gdicem gününde git canm boşver hiç kötü düşünme. bende hiç stres yapmıyordum burda okudukça gördükçe hepten kötü oluyo insan
cnm bende 5. haftada gördü m ama vajinal ultrason ile göründü.. içini ferah tut. kan değerlerin yükseliyor. şuan zaten onu göz önüne alıyorlar..
haftaya salı günü kalbini duymak için randevu vermişti. daha çok var.korkuyorum çünkü hala hiç bir belirtim yok arkadaşlar. ne mide bulantısı ne baş dönmesi..normal mi bu durum.. çok tedirginim. sadece daha gerginim.daha çabuk sinirleniyorum.bide göğüslerimde dolgunluk var. başka da bişeyim yok. sizlerde de böyle mi olmuştu? salıya kadar nasıl bekleyeceğim ben :18: 6+2 deyim bugün
Bende doktor değiltrcem hacettepe ye gitcem artık üniversite hastanesi güven verdi bana ilk randevum yarın 3 te yarın bebeklerin biri 8+2 digeri 7+6 olmş olacaklar her gittiğimde alttan baktılar inşallah bu sefer üsttrn bakarlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm çok teşekkür ederim kormayım deme Allah izin verdi devamıda gelir inşallah tamam seni haberdar ederim
haftaya salı günü kalbini duymak için randevu vermişti. daha çok var.korkuyorum çünkü hala hiç bir belirtim yok arkadaşlar. ne mide bulantısı ne baş dönmesi..normal mi bu durum.. çok tedirginim. sadece daha gerginim.daha çabuk sinirleniyorum.bide göğüslerimde dolgunluk var. başka da bişeyim yok. sizlerde de böyle mi olmuştu? salıya kadar nasıl bekleyeceğim ben :18: 6+2 deyim bugün
Bende doktor değiltrcem hacettepe ye gitcem artık üniversite hastanesi güven verdi bana ilk randevum yarın 3 te yarın bebeklerin biri 8+2 digeri 7+6 olmş olacaklar her gittiğimde alttan baktılar inşallah bu sefer üsttrn bakarlar
canım tabiki korkma..onca zorluktan sonra geldi bebeğin...şimdi keyfini sür..
inş herşeu yolunda gidecek..aklından kötü şeyleri uzak tut..
bizde geçirdik bu günleri insan tedirgin oluyor ama bunu çok büyütmek sanada bebeğede faydalı değil..güzel telaşlar güzel tedirginlikler bunlar..
yaprakgul sendemı ankaradaydınn? onceden nereye gıdıyodunkı?
masallah sana canım.. ama sunu anladım yas ılerledıkce hamılelık zorluyormus ınsanı :)
Önceden zübeydeye gidiyrdm sen nereye gidiyrsn peki? Benim kardeşimde hamile 7 ay oldu onuno hacettepeye gidyo çok sıra oluyo diyo özeline gitmesine ragmen zübeydede çok sıra beklemedim hiçama bu hacettepedeki doktor riskli gebelk uzmanymş o yuzden ona gitmk istyrm ikizler doğarken ölmek en büyük korkum hala
geç kalmadan 2.sinide yapayım o zaman
bak saka deıl gercekten benım kzıım 4 yası bıtırcek temmuz 15 te aralarında 4,5 yas olcak bence gec bıle kalmısım
allah korusun canım oyle dusunme. ben kızımı htepe dogurdum evet asırı bı ılgı beklemek hata olur ozgur hocaya gıdeyım dedım bu seferde ama hocanın muayensını 122 tl yapmıslar ve her 10 gunde bır alıyolar bıde testlerden fark almaya baslamıslar anlamadım bune acgozluluk aayda 3 kez cagırsa ozelden pahalıya gelıyoo tamam unı hastanesı ama ben vazgectım ordan sımdı koruyu sectım orda olcak ınsallah bı aksılık cıkmazsa
kızlar iki şey sormak istiyorum.
- geceleri uyuyabiliyor musunuz?
- yüzüstü uyumanın bu aylarda bir zararı var mı acaba?
allah aratmasın ama bence doğru olanı yapıosun öbürü bi ele gelsinde derler ya büyükler :):)
Bende söyle düşündm şeker yğklemesi falan gibş muayenelere devlete giderim olmaz mı o da olur koruyu çok duydum evet ümit hocayı özellkle çalşıyomusunz siz?
Canim ben bugün yeni bir uyku stili buldum. Yastigi ikiye katlayip bacagimi üstüne korkuyorum yüzüstü gibi yatiyorum o zaman koruyormus bebisimizi. Fotosunu eklemeye calisayim simdi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?