2015 Şubat Anneleri

QUOTE="iremguzum, post: 38245618, member: 279739"]valla pekgelmek ıstedıgını sanmıyorum..mıllet kızın dogurdu sen gıtmedınmı diyecek dıye gelır o doğumlarımızda yanımıza..ondada ne yemek yapar ne yardım eder ne bıze bakar..sadece durur yanımızda o kadar.. etlıye sutluye karışmaz yanı..geçenlerde ne zaman geleceksın dedım gir kocanın koluna gıdın hastaneye doğur gel dedı..yontemıde soyluyo yanı ..bılmıyorum Allaha emanetız[/QUOTE]
en Annen neden oyle davraniyorki?

Daha çok aklımıyorum ama.yiyemiyorumda. Mide kötü akşam yemeği salatalıktı.
İlk baştan bu şekilde alsaydım sizin gibi olurdum bende ama baştan aşırı hızlı aldım.

Boşver baştakileri dedim ya verdiğin kararla kıyaslanamaz bile. Başta zaten diyetle düşmüştün o kiloya nir de öncesinde bebiş için alma durumu vardı. Allah inşallah tamamına erdirsin kavuştursun Bebişlere. Doğum için de hayırlısı ne ise o olsun inşallah.

Canim onu ne zamandir ben de merak ediyorum girmiyor insallah net yok diyedir kotu bisey olmasim yeter ki @dandinidandini Ses ver artik yahu

sen yazmasan unutup gitcektim ben sinavları ben de okumadim yahu hatta resmen unuttumm iyi mi

Çabucak da okunmuyor yine kaldı yarına iki gündür okuycam diye uğraşıyorum bir Pazartesi doğru düzgün dinlenmek için yatabildim.

Çabucak da okunmuyor yine kaldı yarına iki gündür okuycam diye uğraşıyorum bir Pazartesi doğru düzgün dinlenmek için yatabildim.

Yarin ben de halledeyim bari iki uc sinif kalmisti benim biter hemen iinşallah esas yeni maraton haftaya basliyo sınavlar arti performans ödevleri

İyi not verin çocuklara.

iyiyi gectim kuzum not verebilmek icin ugrasiyorum o kadar akca pakca ki kagitlar bir bes on puan bari etsin diye adına soyadina puan vercez nerdeyse

Ben haftaya 32 alıp otursam mı diyorum biryandan da dersim bitti sınavlardan da bir final kalıcak ödevi verdim mi de rahat olucak gitsem mi ki diyorum. Doktora yaptığım hoca gelme raporunu al bebişini sakin kafayla bekle dedi ama beş hafta da az süre değil ki Off.

Olabilir ben sut yogurt tuketmiyorum pek anca ayran peynir ilac vb de almiyom aferim bana

Ben de yoğurdu bir sevemedim. Alıyorum alıyorum son kullanma tarihi geçiyor atıyorum. Madodan toz Salep aldım sütle arada ondan içiyorum. Kahve dünyasına daha gidemediğim için onun salebinin tadına daha bakamadım

Yaw canım bişi çekti anca sizin bizim oralarda bulunur hatta çöreği de yapılır. Ankara'da yok sanırım
bi$i mi ?
onu yapmasi kolay canim ya
mayali hamur yapacaksin, mayalnaincada kizgin yagda kizartacaksin
ben un su tuz mayadan abska bisey koymuyorum hamura, belki koyan vardir

Bende seninle aynı dertten muzdaribim canım. Hastane ortamını sevmiyormuş gelemezmiş. Haber bile vermicem kocamla gitcem dopurunca gelsin yada gelmesin napıyım. Yalvarcak değilim ya gel diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…