Daha çok aklımıyorum ama.yiyemiyorumda. Mide kötü akşam yemeği salatalıktı.
İlk baştan bu şekilde alsaydım sizin gibi olurdum bende ama baştan aşırı hızlı aldım.
Canim onu ne zamandir ben de merak ediyorum girmiyor insallah net yok diyedir kotu bisey olmasim yeter ki @dandinidandini Ses ver artik yahu
sen yazmasan unutup gitcektim ben sinavları ben de okumadim yahu hatta resmen unuttumm iyi mi
İyi not verin çocuklara.Canim onu ne zamandir ben de merak ediyorum girmiyor insallah net yok diyedir kotu bisey olmasim yeter ki @dandinidandini Ses ver artik yahu
sen yazmasan unutup gitcektim ben sinavları ben de okumadim yahu hatta resmen unuttumm iyi mi
masallah bu gol deeee
116 cm ne olaki ?
nereyi olçuyorsun
Bu iyi bak. Kuş kadarsınız minyonlar.
Sizin de yatarken yattiginiz taraf çürük gibi aciyo mu ne yana devrilsem o yanim agriyor bi tuhaflasti vücut iyice
Yok hiç de duymadım nasıl bi yarışma ki
Sizin de yatarken yattiginiz taraf çürük gibi aciyo mu ne yana devrilsem o yanim agriyor bi tuhaflasti vücut iyice
Çabucak da okunmuyor yine kaldı yarınaiki gündür okuycam diye uğraşıyorum bir Pazartesi doğru düzgün dinlenmek için yatabildim.
İyi not verin çocuklara.
basen ölçüsü canım bir zamanlar 136 ydı benim 103 cmdi evlendiğimde...
ne kuş kadarı 90 kg ı aştım ben100ü bulacağım doğurana kadar
işte hamilenin psikolojisi belli olmaz diyebilirdi de :)))
Yarin ben de halledeyim bari iki uc sinif kalmisti benim biter hemen iinşallah esas yeni maraton haftaya basliyo sınavlar arti performans ödevleri
iyiyi gectim kuzum not verebilmek icin ugrasiyorum o kadar akca pakca ki kagitlar bir bes on puan bari etsin diye adına soyadina puan vercez nerdeyse
bu da güzelmiş ama benim dediğim daha farklı bişey ,
Ağrıyorkalsiyum mu az geliyor bilemedim ki.
Olabilir ben sut yogurt tuketmiyorum pek anca ayran peynirilac vb de almiyom aferim bana
bi$i mi ?Yaw canım bişi çekti anca sizin bizim oralarda bulunur hatta çöreği de yapılır. Ankara'da yok sanırım
Bende seninle aynı dertten muzdaribim canım. Hastane ortamını sevmiyormuş gelemezmiş. Haber bile vermicem kocamla gitcem dopurunca gelsin yada gelmesin napıyım. Yalvarcak değilim ya gel diyevalla pekgelmek ıstedıgını sanmıyorum..mıllet kızın dogurdu sen gıtmedDoğuruncacek dıye gelır o doğumlarımızda yanımıza..ondada ne yemek yapar ne yardım eder ne bıze bakar..sadece durur yanımızda o kadar.. etlıye sutluye karışmaz yanı..geçenlerde ne zaman geleceksın dedım gir kocanın koluna gıdın hastaneye doğur gel dedı..yontemıde soyluyo yanı..bılmıyorum Allaha emanetız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?