2015 Şubat Anneleri

o kararsizlik kotu sey bilirim 32de ayrilmaya karar verene kadar gittim geldim bin türlü plan kafada tam göze aldim bi baktim sinav.odev teslim zamani okul da yerime birini bulamayiz idare et dedi haydi sarbasa filmi. Aralik sonuna dek sinavlarimi bitirip odevleri teslim alicam ocagin ilk haftasinda okuma isini bitireblrsem 34.hfta bitince ayrilicam diye düşünüyorm. Kizanimin okul gösterisi varmis benm istanbula giderm dedgm tarihte ogretmeni nolur gitmesn basrol onda dedi bir hafta da ordan uzayacak gibi gidisimiz bilmiyorum 35e zorlyablir miyim yasayip gorcez artik

bi$i mi ?
onu yapmasi kolay canim ya
mayali hamur yapacaksin, mayalnaincada kizgin yagda kizartacaksin
ben un su tuz mayadan abska bisey koymuyorum hamura, belki koyan vardir

Yok canım bişi diye birşey dicektim yani canım birşey çekti o da bizim oralarda olur çöreği falan olur. Uff senin de canını istetmiyeyim oralarda. Bulması zor genelde mavi rengi marketlerde oluyor ama kahverengi bizim bildiğimiz renkte bulunmuyor.

Yogurt konusunda ayniyiz biz de bitiremeden cope gidiyor genelde kızım da süt alerjisi sebebiyle uzun süre diyet yaptgi icin tadina alisik değil aramiyor da yemiyor da pek anca ayran gidiyor bizde. Salepi unutmusum bak evdeyim diye aramadim bu hafta okula giderken fiks içiyorum her sabah onun vesilesine bir bardak sut icmis oluyorum diymi iyi bak sevndm

Inşallah Allah yardım eder canım. Okulun son haftalarında en azından ders sıkıntısı olmaz inşallah. Bem de karar vermek için biraz daha düşüneyim bakalım.

Yaparim dersen o kahvesini netten aldigim iyi bi site vardi bi ara dadanmstim alip alip yapiyordum adini diyemedigin seyi ben de pek severim

Hiç 116 Basenli gibi değilsin canım. Aldığın Kiloları da hiç göstermiyorsun ki.

teşekkür ederim canım, ama fotoğraftan da kaynaklı küçük gözükebilirim uzun zamandır duymadığım bir şeydi iyi geldi
benim basenler enine geniş, basen+üst bacaklar kalın :) sağlığımı etkilemediği sürece dert etmiyorum şimdilik :)

Olabilir ben sut yogurt tuketmiyorum pek anca ayran peynir ilac vb de almiyom aferim bana

ayranda da aynı kalsiyum varmış ki canım, ben sütü her zaman içtiğim için rahat içiyorum...
benim doktorum da demir ve balık yağı kullan dedi bir tek; magnezyum ve kalsiyum var evde(trabzonda acile gittiğimde bel ağrımı söyleyince vermişti dr, ama oradaki yataktandı sanırım evime dönünce azaldı) ama içmiyorum...

Aaa o kadar kötü durumdalar Hee.

Hayırlı geceler güzel anneler yavaş yavaş kalça bacak ağrılarım başladı sizde de var mı? Çok kötüyüm yürüyemiyorum kalçama ağrı kramp giriyor

Şimdiye kadar aldıklarım içinde nedense en mutlu olduğum parça.
Harika güle güle kullanın, :) yalnız yanlış göremediysem silikon emzik o demi? Kauçuk olanlar daha sağlıklı.. Kullanımı silikona göre daha kullanışsız ama sağlık açısından daha iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…