Ben haftaya 32 alıp otursam mı diyorum biryandan da dersim bitti sınavlardan da bir final kalıcak ödevi verdim mi de rahat olucak gitsem mi ki diyorum. Doktora yaptığım hoca gelme raporunu al bebişini sakin kafayla bekle dedi ama beş hafta da az süre değil ki Off.
bi$i mi ?
onu yapmasi kolay canim ya
mayali hamur yapacaksin, mayalnaincada kizgin yagda kizartacaksin
ben un su tuz mayadan abska bisey koymuyorum hamura, belki koyan vardir
Ben de yoğurdu bir sevemedim. Alıyorum alıyorum son kullanma tarihi geçiyor atıyorum. Madodan toz Salep aldım sütle arada ondan içiyorum. Kahve dünyasına daha gidemediğim için onun salebinin tadına daha bakamadım
o kararsizlik kotu sey bilirim32de ayrilmaya karar verene kadar gittim geldim bin türlü plan kafada tam göze aldim bi baktim sinav.odev teslim zamani okul da yerime birini bulamayiz idare et dedi haydi sarbasa filmi. Aralik sonuna dek sinavlarimi bitirip odevleri teslim alicam ocagin ilk haftasinda okuma isini bitireblrsem 34.hfta bitince ayrilicam diye düşünüyorm. Kizanimin okul gösterisi varmis benm istanbula giderm dedgm tarihte ogretmeni nolur gitmesn basrol onda dedi bir hafta da ordan uzayacak gibi gidisimiz bilmiyorum 35e zorlyablir miyim yasayip gorcez artik
Yok canım bişi diye birşey dicektimyani canım birşey çekti o da bizim oralarda olur çöreği falan olur. Uff senin de canını istetmiyeyim oralarda. Bulması zor genelde mavi rengi marketlerde oluyor ama kahverengi bizim bildiğimiz renkte bulunmuyor.
Hiç 116 Basenli gibi değilsin canım. Aldığın Kiloları da hiç göstermiyorsun ki.
Olabilir ben sut yogurt tuketmiyorum pek anca ayran peynirilac vb de almiyom aferim bana
Aaa o kadar kötü durumdalar Hee.Yarin ben de halledeyim bari iki uc sinif kalmisti benim biter hemen iinşallah esas yeni maraton haftaya basliyo sınavlar arti performans ödevleri
iyiyi gectim kuzum not verebilmek icin ugrasiyorum o kadar akca pakca ki kagitlar bir bes on puan bari etsin diye adına soyadina puan vercez nerdeyse
Malesef öyle
hı hı bebek için canım
bi$i mi ?
onu yapmasi kolay canim ya
mayali hamur yapacaksin, mayalnaincada kizgin yagda kizartacaksin
ben un su tuz mayadan abska bisey koymuyorum hamura, belki koyan vardir
Masalcı kanka mı? :-? :-DMasalcı kanka
Bende yalnız korkuyorum ama yatma aşamasında korkuyorum. Korkma biz burdayık.Evde yalnızım korkuyorum yaw. Iyi ki varsınız. Eşim de iş seyahatinde. Allahım korusun inşallah.
Harika güle güle kullanın, :) yalnız yanlış göremediysem silikon emzik o demi? Kauçuk olanlar daha sağlıklı.. Kullanımı silikona göre daha kullanışsız ama sağlık açısından daha iyi :)Şimdiye kadar aldıklarım içinde nedense en mutlu olduğum parça.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?