2015 Şubat Anneleri

Şu haşhaşlı şeyi bi ben yapamadım ya. Taş gibi oluyor niye beceremiyorum

birşey yok aslında onda. hamuru iyi mayalandır, haşhaşı sürüp kıvırdıktan sonra tepsiye dizince de 30 dk mayalandır öyle fırına sür. yumuşacık olur

Slm kızlar.nasılsınız?umarım siz ve bebişleriniz çok iyisinizdir.biz bugün itibariyle rapor aldık.ağrı oldu dün ve bu sabah.zorlamayalım bebişi...hayırlısıyla sağlıkla doğarlar inşallah.

Selam canım geçmiş olsun bol bol dinlen bu haftalarda gerçekten dinlenmemiz gerekiyor. Allah Bebişlere sağlıkla zamanında kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Çok mu yedin benmde sık sık çarpıntı m oluyor ama de am ederse dr una sor bi hayırdır inş. Ikınma hareketi yap o vagal siniri aktifler yada öksürme
çokta yemedim amasanıyorum çok yorgun olabilirim gece uyuyamıyorum iş yerindede sürekli pc başında gözlerim acıyor
Biraz temiz havaya mı çıksan ki?
çıktım canım soğuk hava çarpsın yüzüme diye yorgunluktan galiba babamda hala yoğun bakımda onada sıkılıyorum hepsi bir oldu uyuyup 1 gün boyunca uyanmak istemiyorum

Kızlar ben hastane için bir takım pijama aldım, bir takım da sabahlıklı pijama almak istiyorum ama fiyatları çok pahalı ya :/ 150-200 arası değişiyo sordum da birkaç mağazaya. siz ne kadara aldınız ortalama olarak? fiyatı bu mudur yoksa burdakiler mi biraz fazla atıyo fiyat konusunda bilemedim.

matti sen edebiyat öğretmeni miydin ? bi sorum olacakta
yok edebiyatci olan serefraz. Benim mat

havlu kâğıt mutlaka koy,kendıne 2 3 atlet mutlaka koy.hasta bezı mutlaka koy(camasıra gerek yok-ıstesende gıyemeyeceksın) olmazsa olmazların bunlar
hasta bezinin kanatsiz olani almstim ustune kilot da giymistim. En cok ouyle rahat ettimdi

sabahlıklı gecelik aldım 70 liraydı kompedanda
sabahlıklı pijama takımları maalesefki pahalı adı lohusa hamile oolunca fiyat artıyor
bende bi tane beğendim 130 falandı

Ben Normal Önden Düğmeli 2 Takım Aldım Canım. Sabahlıklı Takım Almadım Almayıda Düşünmüyorum 2 Gün İçin Değmez Eve Gelen Giden Olcak Ben Öle Gecelikle Pijamayla Dolaşamam Aldığım Pijama Takımlarınıda Sırf Emzirmek Kolay Olsun Diye Aldım Yoksa Hastanede Gelen Gidende Olsa Mümkün Olduğunca Yatcaz

O 150-200 Tl yi Ben Çocuğuma Harcarım Kıyamam Yani

[QUOTeli, post: 38255029, member: 620805"]Kızlar ben hastane için bir takım pijama aldım, bir takım da sabahlıklı pijama almak istiyorum ama fiyatları çok pahalı ya :/ 150-200 arası değişiyo sordum da birkaç mağazaya. siz ne kadara aldınız ortalama olarak? fiyatı bu mudur yoksa burdakiler mi biraz fazla atıyo fiyat konusunda bilemedim.[/QUOTE]

Ben emin9nünden aldim 80 liraya sabahlikli pijama takimi.emononunde hanlar var bebekle ilgili olanlarda bulabilirsiniz

yok edebiyatci olan serefraz. Benim mat

hasta bezinin kanatsiz olani almstim ustune kilot da giymistim. En cok ouyle rahat ettimdi

e bebekten kullan at kohusa kilotu aldım , kanatsız bez alsam içine daha mı kullanışlı olur acep

kızlar bana bişeyler oldu tansiyonum 10/6 ama içim daralıyor alt katımızda göz hastanesi var indim şimdi ölçtürdüm ama nabzım 120 atıyor. ne yapmam lazım içime bişey basıyor sanki

Cok mu stres yaptin uzuldun kuzum dikkat et kendine gecmis olsun

Direk fırından hamur alsam olur mu

Bilmiyorum ki olabilir mi denemedm hic

Bide tepsiye dizince bekeletecek miyiz direk firina mi. Bizde nokul derler buna az şekerli olur çok severim ama yapan yok bende beceremedim hic. Eğer olursa çok mutlu olurum

Bekletrsen daha guzel kabariyor evet hamuru yogururken biraz seker de koyuyordum ben bulursam tarifi yazarim asirlardir yapmadim gerci hamur isi :)

Slm kızlar.nasılsınız?umarım siz ve bebişleriniz çok iyisinizdir.biz bugün itibariyle rapor aldık.ağrı oldu dün ve bu sabah.zorlamayalım bebişi...hayırlısıyla sağlıkla doğarlar inşallah.

Gecmis olsun canim dinlen bol bol

nede olsa evdesin kuzu yapıver nolcak : )) hocam sana bi sorum olacak geçen eşimle ikileme düştük karar veremedik şimdi bi yazı yazdık 2 ayrı yere gidecek yanın birinde ek var diğerinde yok , eki olmayan yazıya ekinin olmadığını belirtmek için bi dip not düşmek hasıl olmuş, bu durumda
-yazıya ek konulmadı mı olmalı koyulmadı mı ?

Oy bu akşam hazırlıyorum o zmn ben iyi dedin

ahahahaha soru sormaya korkar olduk

Yani evet... bizim bu topic'te biri bişey yapınca sanki "siz de illaki böyle yapın" dermiş gibi algılanıyo sanırım ondan kaynaklanıyo. fikir fikirdir. di mi ama.. hele de bizim gibi ilk doğum yapacak cahiller ve meraklılar da varken ohooo, daha çok 5000 sayfaları görürüz

Ceviz de koy içine mmmmmmmmm
sekerli yapiyorsaniz tahinde koyun : ))

ben bi keresinde misafirlere yaptim, bayildilar
hala dillerinden dusmuyor bizim lokur, aslinda biz tuzlu yaparizda ben degisklik olsun diye seker ceviz tahin hashas ne bulursam koymustum

beni hamur isi yapip yemeye zorlayamazsiniz, yapmiycam isteeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…