- 24 Ağustos 2014
- 531
- 472
- 78
- 40
Şu haşhaşlı şeyi bi ben yapamadım ya. Taş gibi oluyor niye beceremiyorum
Slm kızlar.nasılsınız?umarım siz ve bebişleriniz çok iyisinizdir.biz bugün itibariyle rapor aldık.ağrı oldu dün ve bu sabah.zorlamayalım bebişi...hayırlısıyla sağlıkla doğarlar inşallah.
çokta yemedim amasanıyorum çok yorgun olabilirim gece uyuyamıyorum iş yerindede sürekli pc başında gözlerim acıyorÇok mu yedin benmde sık sık çarpıntı m oluyor ama de am ederse dr una sor bi hayırdır inş. Ikınma hareketi yap o vagal siniri aktifler yada öksürme
çıktım canım soğuk hava çarpsın yüzüme diye yorgunluktan galiba babamda hala yoğun bakımda onada sıkılıyorum hepsi bir oldu uyuyup 1 gün boyunca uyanmak istemiyorumBiraz temiz havaya mı çıksan ki?
Sağol canım.amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.Selam canım geçmiş olsun bol bol dinlen bu haftalarda gerçekten dinlenmemiz gerekiyor. Allah Bebişlere sağlıkla zamanında kavuşmayı nasip etsin inşallah.
yok edebiyatci olan serefraz. Benim matmatti sen edebiyat öğretmeni miydin ? bi sorum olacakta
hasta bezinin kanatsiz olani almstim ustune kilot da giymistim. En cok ouyle rahat ettimdihavlu kâğıt mutlaka koy,kendıne 2 3 atlet mutlaka koy.hasta bezı mutlaka koy(camasıra gerek yok-ıstesende gıyemeyeceksın) olmazsa olmazların bunlar
Kızlar ben hastane için bir takım pijama aldım, bir takım da sabahlıklı pijama almak istiyorum ama fiyatları çok pahalı ya :/ 150-200 arası değişiyo sordum da birkaç mağazaya. siz ne kadara aldınız ortalama olarak? fiyatı bu mudur yoksa burdakiler mi biraz fazla atıyo fiyat konusunda bilemedim.
Ben Normal Önden Düğmeli 2 Takım Aldım Canım. Sabahlıklı Takım Almadım Almayıda Düşünmüyorum 2 Gün İçin Değmez Eve Gelen Giden Olcak Ben Öle Gecelikle Pijamayla Dolaşamam Aldığım Pijama Takımlarınıda Sırf Emzirmek Kolay Olsun Diye Aldım Yoksa Hastanede Gelen Gidende Olsa Mümkün Olduğunca YatcazKızlar ben hastane için bir takım pijama aldım, bir takım da sabahlıklı pijama almak istiyorum ama fiyatları çok pahalı ya :/ 150-200 arası değişiyo sordum da birkaç mağazaya. siz ne kadara aldınız ortalama olarak? fiyatı bu mudur yoksa burdakiler mi biraz fazla atıyo fiyat konusunda bilemedim.
O 150-200 Tl yi Ben Çocuğuma HarcarımKızlar ben hastane için bir takım pijama aldım, bir takım da sabahlıklı pijama almak istiyorum ama fiyatları çok pahalı ya :/ 150-200 arası değişiyo sordum da birkaç mağazaya. siz ne kadara aldınız ortalama olarak? fiyatı bu mudur yoksa burdakiler mi biraz fazla atıyo fiyat konusunda bilemedim.
yok edebiyatci olan serefraz. Benim mat
hasta bezinin kanatsiz olani almstim ustune kilot da giymistim. En cok ouyle rahat ettimdi
kızlar bana bişeyler oldu tansiyonum 10/6 ama içim daralıyor alt katımızda göz hastanesi var indim şimdi ölçtürdüm ama nabzım 120 atıyor. ne yapmam lazım içime bişey basıyor sanki
Direk fırından hamur alsam olur mu
Bide tepsiye dizince bekeletecek miyiz direk firina mi. Bizde nokul derler buna az şekerli olur çok severim ama yapan yok bende beceremedim hic. Eğer olursa çok mutlu olurum
Slm kızlar.nasılsınız?umarım siz ve bebişleriniz çok iyisinizdir.biz bugün itibariyle rapor aldık.ağrı oldu dün ve bu sabah.zorlamayalım bebişi...hayırlısıyla sağlıkla doğarlar inşallah.
Mayalı yumuşak hamur yap onu biraz ac incecik icine sur. Hamuru rulo gibi yuvarla sonra küçük dilimler kes dilimleri tepsiye diz hashasli görüntü uste baksin hafif de bastir hatta herbirine. Firinda kabardigi gibi cikar pofuduk pofuduk oluyor mis gibi.. canimi cektrdiniz ulen kim yapcak simdi:)
canım bence kendin için de bir paket hasta bezi koy. doğum eğitiminde bu hafta ebe üstüne basa basa dedi, mutlaka 32. haftadan sonra yatak odanızda ve hastaneye gidecek çantanızda hasta bezi bulundurun. orkidle geliyorlar çok kanama olabiliyor doğumdan sonra rezil oluyorlar dedi.
ahahahaha soru sormaya korkar olduk
gibi geldie bebekten kullan at kohusa kilotu aldım , kanatsız bez alsam içine daha mı kullanışlı olur acep
Moralim bozuldu elimde değil ya :) Cok da şişimBen 8 i aldım yaa
sekerli yapiyorsaniz tahinde koyun : ))Ceviz de koy içine mmmmmmmmm
Yani bezi içine koyarsan sızmaz die düşündüm :) ama bilmiyorum tbihadi ya pofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?