ben buna cok onem verıyorum sırf bunun ıcın dondurucu aldım evvelkı sene..calısmayan bır hanım olmama rağmen elım ayağım desem yerıdır..
himm guzelmis bu ama yaban mersini nen yawssüt yapıcı ıcecek..
Bu karısımı bı surahıye ya da kaba koy. Ustune gecmıcek sekılde su koyun. Bir gün boyunca bekletın. Snra ıcmeye baslayın
Evet cnm. Dağılmasını önlüyor. Bence uçuğun içindeki mikropları öldürüyor. Banada ilk önce çok saçma gelmişti ama şimdi sürekli bu yöntemi kullanıyorum.Aseton mu
Evet cnm. Dağılmasını önlüyor. Bence uçuğun içindeki mikropları öldürüyor. Banada ilk önce çok saçma gelmişti ama şimdi sürekli bu yöntemi kullanıyorum.
himm guzelmis bu ama yaban mersini nen yaws
o olmasada olur herhalde : )
Tam aksi canım :) kırmızı zemin beyaz çiçekler :)kız benım yemenının aynısınımı aldın yoksa..ben pıjamayı kırmızı aldım..yemenıyıde beyaz taban ustune kırmızı cıceklı ..
Senin hastane hangisiydi canım ?En fazla 2 gun kalsan cnm bi tanesini bigun digerinide kirlenirse diger gun giydirirsin ic badi 3 tane yazdim cisi falan bulasirsa yedek olsun diye yeter zaten bide bizim hastane bebegi yikayip giydirdikleri icin kirlenmede olmuyo
Çok yorgunum yaadaha bir sınıfın ödevlerini hazırlamayı bitiremedim 95 kişi toplam 180 kişilik ödev hazırlıycam yarın da asıcaz ödevleri pufff
Takip ederek yaparsan dinleme hatmi olur canım. Onunda sevabını bağışlayabilirsin. Kuran okumak sünnet ama dinlemek farzdır. Birisi okurken asla konuşmamamız dinlememiz gerekir. Dinlmenin çok sevabı vardır.ya ben bebeğim için takip ederek hatim indirmek istiyordum ama 1. cüzü bitirdikten sonra devam edemedim.
sizce takip ederek hatim sayılır mı? internette araştırmıştım, sayılır yazıyordu ama emin olamadım. kendim Yasin okuyabiliyorum Arapçadan ama Kuran'ın tamamını bitirecek kadar bilmiyorum Arapçayı. öyle bişey için niyetlenmiştim ama devamını getiremedim. izne çıkınca bitirmeyi düşünüyorum kısmet olursa.
Allahım banadaböyle güzel yürekli bi komşu ver amin.Canım 60.4 ile hamile kaldım. 64 kg ile şeker yüklemesine gittim. Şekerin yüksek deyince diyet verdi. 1 haftada 61 kg düştüm. Şu anda 62,5 kgyum. Başlarda öide bulantım falanda çok oldu. Kızımdada toplamda 7 kg ile doğuma gitmiştim:) kardeş kardeş geçinelim kavga etmeyelim
Bizde aslında komşuyuz hemde. Alt katımda oturuyor. 1 sene oldu ben buraya taşınalı ama kardeş gibi olduk. Ben gelirim kız sanada:) yatırırız ikisinide küvete çitiler dururuz:))
Canım içinden külotlu çorap çıkardım yelek çıkardım polar tulumu çıkardım badi takımını çıkardım yerine ayrı ayrı 2 adet badi 2 adet ayaklı alt koydum. 12 adet bez koydum. Vallahi bebişin sizler fazlada deseniz sağlık ocağındaki bugün hemşireyle hazırlıkları konuştuk kadın fazla olsun eksik kalmasın dedi hast. zaten evine uzakmış dedi. Ayrıca sezeryan olursan dedi sakın 1 gecede seni taburcu etmelerine izin verme dedi sezeryandan snra 72 saat hast. olman sağlıklı olur dedi ilk 72 saat önemli oluyor dedi. Ben sağlamcıyımdır yaHani senin malzemeler canım ? Eksik değilde çok fazla olmuş canım ya. 40 gün önce doğum yapan arkadaşım bebeğe değil en çok sana eşya lazım oluyo dedi.
canım ben tutku marka atlette 2 beden giyiyordum snra 3 bedene çıktım şişmdi gidip 4 beden alıcam boyuda uzuyor bu atletlerde enden çok az genişliyor o yüzden ben hep tutku marka alıyorum.Atlet büyük beden alınca da Göbüş açıkta kalıyor. Hamile atleti almak lazım sanırım onlar daha uzun oluyor.
Böyle Böyle Öğrencez Canım Benimde İlk Bebek Ama İnan Bende Az Şeyler Koymayı Planlıyorum Çok Şükür Mahrumiyet Bölgesinde Yaşamıyoruz Lazım Olan Bişey Olursa Gönderirim Alırlar Dışardakilerde Az Koştursun DimiKaynanam Koca Bir Çekçekli Valiz Verdi Hem Benim İçin Hem Bebek Eşyları İçin Ama Kullanmayı Düşünmüyorum Bebeğin Eşyalarını Bebek Çantasına Koycam Kendimede Küçük Minik Bir Bavul Tarzı Çantam Var Ona Yapcam Ayrı Ayrı Olsunlar Hem Benim Eşyalarımı Kimse Görmez
Yok Canım Ben Pendik Bölgeye Gidiyorum Senin Dediğin Hastanenin 1 Yılda 3 Kere Adı Değişti Ve Hiç İyi Şeyler Duymuyorum Orası Hakkında Haberin OlaPendik ozel yuzyil hastanesine giden varmi
cnm bnde 1 önü yarım düğmeli gecelik ile önü tam düğmeli pijama takımını 90 tl ye aldım bursada kapalı çarşıdan. yarında eminönüne gitcez hastaneden snra kocişle bir gecelik sabahlık birde atlet külot emzrme sütyeni fln bakcam.Kızlar ben hastane için bir takım pijama aldım, bir takım da sabahlıklı pijama almak istiyorum ama fiyatları çok pahalı ya :/ 150-200 arası değişiyo sordum da birkaç mağazaya. siz ne kadara aldınız ortalama olarak? fiyatı bu mudur yoksa burdakiler mi biraz fazla atıyo fiyat konusunda bilemedim.
Bilmiyorum bnm pijamanın biri mavili beyazlı biri suyeşili gecelik lila bu kez ki alacağım geceliği ne alırım hiç bilmiyorum sabahlık olarak ise ekru renk alcam ayrı alırsam eğer hepsinin üstüne giymek için başıma ne alsam bilmiyorumKapalı anne adayları arkadaşlarım, hastanede lohusayken başörtü olarak ne kullanacaksınız?
Canım bna tarif edebilirmisin yerini ben yarın gidicem eşimle birlikte başka dahada gidemem yerini tarif edersen çok dua ederim :)Dün akşamdan belli başım çatlıyorbugün dışarı çıkacaktım ama çıkmıycam galiba. Yarın annemlere gidioz yine, çıkmadan evi ilaçlıycak eşim. Senede 1 kere yaparız. Şimdi bebişte gelcek ya şimdiye kaldı. Sonra evi havalandırcak eşim silerim falan dedi. Pazarteside Eminönüne gitcez sonunda Emzirme sütyenini falan ordan almayı düşünüyorum. NBB nin toptancısı var, tanıdıklar sağolsun:) gelinlik çamaşırlarımın hepsini ordan almıştım. Gerçekten kaliteli ve daha hesaplıya geliyo.
vallaNur2808 ın kilotlu çorabından sonra senın konu yanında kaynar,hiç kalır.
şimdi ona takıldılar.
aman bende yazıyorum sadece benimde henüz eyleme dönüştürdüğüm yok hep hazırlayacağım diyorum ama nedense kalıyorama aklımdakiler bunlar fazlaya gerek yok benim hastane eve uzak olmasına rağmen eşim veya babam arabayla gider alır yani o yüzden abartmadım çanta işini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?