2015 Şubat Anneleri

Ya bu ütü isi cok gıcık minnacık minnacık bitmiyor o kadar çok almisiz ki büyük kızımda üçüz dogursam yeter artarmis oyy belim boynum koptu biraz daha yapip utulediklerimi hurclara kaldırsam iyi olcak yarın ikinci yarıyı
Hallederim inşallah

Çok yorgunum yaa daha bir sınıfın ödevlerini hazırlamayı bitiremedim 95 kişi toplam 180 kişilik ödev hazırlıycam yarın da asıcaz ödevleri pufff

En fazla 2 gun kalsan cnm bi tanesini bigun digerinide kirlenirse diger gun giydirirsin ic badi 3 tane yazdim cisi falan bulasirsa yedek olsun diye yeter zaten bide bizim hastane bebegi yikayip giydirdikleri icin kirlenmede olmuyo
Senin hastane hangisiydi canım ?

Takip ederek yaparsan dinleme hatmi olur canım. Onunda sevabını bağışlayabilirsin. Kuran okumak sünnet ama dinlemek farzdır. Birisi okurken asla konuşmamamız dinlememiz gerekir. Dinlmenin çok sevabı vardır.

Allahım banadaböyle güzel yürekli bi komşu ver amin.

Hani senin malzemeler canım ? Eksik değilde çok fazla olmuş canım ya. 40 gün önce doğum yapan arkadaşım bebeğe değil en çok sana eşya lazım oluyo dedi.
Canım içinden külotlu çorap çıkardım yelek çıkardım polar tulumu çıkardım badi takımını çıkardım yerine ayrı ayrı 2 adet badi 2 adet ayaklı alt koydum. 12 adet bez koydum. Vallahi bebişin sizler fazlada deseniz sağlık ocağındaki bugün hemşireyle hazırlıkları konuştuk kadın fazla olsun eksik kalmasın dedi hast. zaten evine uzakmış dedi. Ayrıca sezeryan olursan dedi sakın 1 gecede seni taburcu etmelerine izin verme dedi sezeryandan snra 72 saat hast. olman sağlıklı olur dedi ilk 72 saat önemli oluyor dedi. Ben sağlamcıyımdır ya ancak bu kadr azalttım çantayı

Atlet büyük beden alınca da Göbüş açıkta kalıyor. Hamile atleti almak lazım sanırım onlar daha uzun oluyor.
canım ben tutku marka atlette 2 beden giyiyordum snra 3 bedene çıktım şişmdi gidip 4 beden alıcam boyuda uzuyor bu atletlerde enden çok az genişliyor o yüzden ben hep tutku marka alıyorum.

Bende dışarı götürülen anakucağı ile çanta takımı almıştı annem onun çantasına bebişiminkini koydum. En küçük boy çekçekli valizede bnm kıyafetlerimi bebişimin peluş battaniyesini koyacam öle koca çanta yada valizimiz yok

Ben geldim hatunlar sağlık ocağındaki tahlil sonuçlarımız güzel kan değerim 12.2 bir aydır kan ilacı kullanmıyordum şükür düşmemiş ama b12 vitaminim 71 e inmiş zaten sınırın altındaydı iyice düşmüş kızlar ya bu b12 için neler yemek lazım et yiyin diyor netten okudum ama her gün sbh öğle akşam et yenmez ki ben haftada 2-3 gün yiyorum etli bişiler ama yükselmek yerine iniyor aşağı.

Veeeeeeeeeeeee kilo almıyorsun diyenlere duyrulur 8 ayda toplamda 6 kilo almışım bende 73 kiloya çıkmışım ama sabah giderken sağlık ocağına tok karna gittim iyi sıkı bir kahvaltı yapmıştım patlıyacak kadar yemiştim yarın dr.a aç gidicem bakalım oradada kaç çıkıcam genelde bnm sğalık ocağı ile dr.un tartısı aynı gidiyor aç tokta biraz farkediyor. Ama sağlık ocağındaki hemşire çok iyi gidiyorsun dedi gayet güzel kilo alımın bu aldığının çoğu bebek su plesanta fln dedi.
7. ay ile 8. ay arasında 2 kilo almışım çünkü bir önceki 7. ayda 71 idim aç karna bugün tok karna 73 çıktım.

Ayyyyyy bugün bizim kocişimle resmi nikahımızı kıydığımız, resmi evlilik yıl dönümümüz kızlar kocişim pasta almış gelmiş 11.12.13 te saat 15.15 te evlenmiştik vay be 1 yıl oldu

cnm bnde 1 önü yarım düğmeli gecelik ile önü tam düğmeli pijama takımını 90 tl ye aldım bursada kapalı çarşıdan. yarında eminönüne gitcez hastaneden snra kocişle bir gecelik sabahlık birde atlet külot emzrme sütyeni fln bakcam.

Kapalı anne adayları arkadaşlarım, hastanede lohusayken başörtü olarak ne kullanacaksınız?
Bilmiyorum bnm pijamanın biri mavili beyazlı biri suyeşili gecelik lila bu kez ki alacağım geceliği ne alırım hiç bilmiyorum sabahlık olarak ise ekru renk alcam ayrı alırsam eğer hepsinin üstüne giymek için başıma ne alsam bilmiyorum

Canım bna tarif edebilirmisin yerini ben yarın gidicem eşimle birlikte başka dahada gidemem yerini tarif edersen çok dua ederim :)

valla Nur2808 ın kilotlu çorabından sonra senın konu yanında kaynar,hiç kalır.
şimdi ona takıldılar.

Vay dün CKbeautyandsheer nın sabahlık bornozuydu bugün bnm külotlu çorap küstük

Ayrıca gözünaydın canım bebişin iyiymiş bu arada şeker sınırdakiler kervanına hoşgeldin bnmde öle şeker sınırda dediler deli gibi şekerli şeyler istemeye başlamıştım bakalım bizim bebiş hala fazla fazla kilo almış mı dr.a göre. Bnm dr.umda öle bebeği seviyor 40 haftayı bekler doğarsa ay çok tombiş olur severiz onu burada diyor görüntüyü banada gösteriyor seviyor espirili yaklaşımı var. Sanırım hastane olarak cidden dr.ları seçiyorlar memnun kalmana sevindim.

Canım senin araba imkanın var bizm arabamız yok annemle babamında yok bnm yanımda 7-24 arabalı biri yok evimde hastaneye uzak istnbulda ulşaım sıkıntı toplu taşımayla evden gelip alsalar desek baya zmn kaybı, o yüzden ben temkinli fazla fazla olsun die düşündüm kullanılmazsa geri gelir. Ben o çantaya fazlada koysam 1 çanta olacak bebek için, içine çok bişi koysamda aynı çanta olacak bişi değişmiyor bana göre içinde çok yada az olması. 1 küçük bez bebek çantasını oğluma hazırladım en küçük boy çekçekli valizide kndime ve oğlumun battaniyesine ayırdım hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…