2015 Şubat Anneleri

aman tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan hesabı yani :) ben ince ayrıntılara girmem muhasebe okumama rağmen matematik ve hesaplama işlerini hiç sevmem. o yüzden 33 haftalık hamileyim yaşım 24 2015 te 25
Hehe benim koca gibisin sen o 2015 olunca ocakta kndini direkt 31 yaş sayıyor. Ben ise günü gelene kadar bekliyorum evlenirken ben 23 yaşındaydım o hemen kndini 30 ilan etti ama ben eylül 26 ya kadar 23 üm dedim diyor sen hiç büyümeyecekmisin şimdi 24 üm diyorum ama ben taaa eylül 26 ya kadar 24 olcam hemen 2015te kndimi 25 ilan etmicem.

Canım direkt çantanın içine mi koydun

yok canım küçük ezc. den ilaç için verilen poşetler yada eşarp alınca veriyorlar küçük poşetler var ya - market poşeti değil tabi yine dalga geçmeyin benle - onların içine 6 lı olarak 2 ayrı şeklide koydum.

Ilk doğduğunda günde on adet harcanıyormuş.
evet bez bsta cok harcaniyor da. Dogdugu ilk 24 saat 10 bez cok zor. Ilk kakasini yapsa yeter.
Bence ortada kalmamak icin biraz fazla alinmali boyle seyler. 20 bez desek yeter gibi. Hani 2 gun kalinirsa.
Kiyafette de oyle. Fazlasi gelir eve acikta kalmayalim da.

Ödevler yüzünden ben bugun akşam yemeği de yiyemedim yaw
Ne bitmez ödemiş anlasak yardım edelim diycem ama kimya da hiç anlaşılır bir şey değil.
Fen bölümü okudum lisede ama sadece periyodik cetvelden bir kaç bir şey biliyorum.
Sonra deneme sınavından 0 alınca dedim en iyisi ben fenden girmeyeyim sınava.

eylüle var baya yine normaldir beklemen ben mayısta doğmuşum o yüzden çok fazla beklememe gerek yok D: bahar çabuk geldiğinden doğum günümde çabuk geliyor o yüzden ocak gibi 25 diyebilirim bizim aile toptan nisan mayıs civarnda doğduğu için çokta önemsenmiyor. babam ocak 1, annem nisan 5 ,erkek kardeşim 12 ,nisan kız kardeşim 3 mayıs, eşim 13 mayıs ,ben 15 mayıs ee ben nabayım yani

iyi dayanıyorsun bende günde 2 öğün yememe rağmen akşam 5i zor ediyorum elim ayağım titriyor.

O kadar yoğundum ki yerimden kalmamadım. Hala bitmedi ama belim sırtım çok ağrımış. Biraz dinleniyorum şimdi. Bir bardak Salep içtim. İnşallah bebişe haksızlık etmiyorumdur güya raporluyum nasıl iş anlamadım şu hocanın dersi yüzünden zaten. O kadar uğraşıyorum bir teşekkürü geçtim tehditler yüksek sesle konuşmalarla karşıma geçiyor. Bu kadar emek veriyorum ama dersin parasını o alıyor. Sanırım hakkımı helal etmiycem.

Ben direk kalan gunleri sayiyorum 65 gun kalmis.
Okula her an dogum ne zaman ne zmn izne cikiyorsun diye soruyorlar onlara da subatta dogum diyorum.
Dogum gunum yeni gecti 31 oldum zaten. Yas fln kenarda dursun hesaplamayalim.

kız oğlan bebeleri sıcağı sevmezler hastane sıcak olur çıkarken iki alt giydirirsin
doğdugu günden karizmayı çizdirecen oğlan cıktıgına pişman olacak

Molekül resimlerini word dosyasına isim numara yazarak yerleştiriyorum on kez geçersiz işlem yürütüp kapatıyor. Bazen resimleri kaydırıyor falan. Öyle de çok zamanım geçti. Sanırım diğer sınıfın ödevlerini yarın sabaha bırakıcam.

20 tane bez koymayı düşünüyorum sözde bugün hazırlayacaktım çantayıda buzdolabını silince o iş kaldı yarın kısmet olursa :)

ben 1 tane 10lu hastane çıkışı
1 tane 5li takım
1 tane boydan tulum
2 3 tane çorap
2 3 ağız mendili
2 tane iç zıbın
bunlar yeterli gelir diye fazla düşünmüyorum hastane evime uzak olmasına rağmen babamların işi ne gidip alsınlar hiç olmadı tanıdıklarımdan isterim ne yapayım yani

Bende 12 nisan.koç.
Sende boğa heralde

Molekül resmi dediğin şu sopa gibi birbirine bağlanabilir mı?

bnm kocada 23 mayıs doğumlu hemen ocakta kndini bir sonraki yaşta ilan ediyor

Bende kasım doğumluyum :) yaşıtlarımın hepsi yaşına giriyo en son ben giriyorum nerdeyse.

Bende kasım doğumluyum :) yaşıtlarımın hepsi yaşına giriyo en son ben giriyorum nerdeyse.

yıl sonları kötü bu yüzden olsun sen yine iyisin de ya aralık sonu doğanlar ne olacak hadi eskiden ocak gibi yazdırabiliyorlarmış şimdi oda yasak yazık onlara D:

Molekül resmi dediğin şu sopa gibi birbirine bağlanabilir mı?

Atomların birbirine bağlanmış hali evet. Mesela ödevde tekstil boyalarının molekül yapılarını çizdim çoğunlukla. Aspirin yapısı vardı birkaç ilacın etken maddesinin yapısı vardı. Biraz da ilgilerini çeksin diye böyle moleküller seçtim. Hmm bak yarınki gruba da vitaminlerden molekül yapılarını ekleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…