2015 Şubat Anneleri

aynen canım detayçılık var hesap kitap hasasiyeti var bnde : )
Aynen bnde 7 aylık hamişim diyorum aralık bitince 8 aylık dicem.
Aynen bnde yatamıyorum geceleri uyku haram banada
oturduğum terden zor kakıom tosbağa oldum iyice

hiç mide borum yanmazdı niye öyle oldu ki bugün :S öyle ağır birşey de yemedim ama resmen midem ağzımda geziyorum.
Benim hep öyle işte. Akşam yine kustum. Dr hap verdi şurup işe yaramıyor. Aç dursan bile oluyor. Yemekle alkalı değil. Sadece çorba içiyorum hep aynı. Mide suyu yukarı çıkıyor

ne dertlenmişsiniz haftalara. hangi topikte millet tamı tamına satına uygun doğurmuş şimdiye kadar herkes ya 2 hafta önce doğurdu ya da satını geçti günleri.aralık annelerinin hepsi daha aralık girmeden doğurdu. kadın 1 aralık tahmini doğum tarihi tam 40 hafta dolmuş oluyor ee tabiki kasım içinde doğurur,aynı şeyler bizimde başımıza gelicek bana doktor boşuna 15 ocak sonrası doğumu bekleyebiliriz demedi. benimde 1 şubat tahmini doğum tarihim e çocuk 38 39 da gelirse normaldir yani bu hesaplamalar . siz içinizden gönlünüzden ne geçiyorsa onu söyleyin ben haftamı söylüyorum ister anlasınlar ister anlamasınlar.

ayrıca doktorlarınız sizi 32+1 de 33 haftalık saymıyormuş oysaki benim 31+3 de bana 32 haftalıksın dedi. yani şimdi ben doktoramı inanıyım etrafımdakilere mi :)

Kocamda dalga geçiyor oğluma külotlu çorap mı giydircen diyor ama sizlere inat doğsun bir, giydircem sizede resim atcam
Evet sen bnm hastaneye yakına geldim cicim yetmzse seni arıcam koş külotlu çorap getir pipilimin pipisi üşüyor diecem
paketi koymadım çünkü paket 50lılı ben içinden 12 adet bezi koydum sadece çantaya.

Canım o zaman bez miktarını da artır 12 tane iki üç gün kalınacak olursa yetmeyebilir.

Her dr.un bakış açısı değişik dedim ya kaan kocatepeye görede 33. 34. biterken 8 aylık oluyoruz.
Bİzim forumdaki imza ya görede senin dr. gibi 32+1 de 33 oluyoruz ama bnde bnm dr.umu söylüyorum 32+1 de beni 32 haftalık sayıyor bana görede mantıklı olan bu biten hafta biten ay biten yaş söylenmeli. Bizim üklemizde insanlar önden gitmeyi seviyorlar ondan girdiğini hemen yaş hafta ay sayıp söylüyorlar doğru olan hngi haftada ayda yaşta olursan ol biteni olan yaş ay hafta sayarak söylemektir matematiksel olarak böle olması lazım

Benim yüzde hesabını geçmiş bu.

artık ayağa kalkınca sancım oluyor, Rabbim dayanma gücü versin bize ve bebeklerimize.

artık ayağa kalkınca sancım oluyor, Rabbim dayanma gücü versin bize ve bebeklerimize.

Allah yardımın olsun canım. Sana aklıma geldikçe dua ediyorum.
inşAllah bebiş en sağlıklı en hayırlı vakitte doğar seni de kndini de sıkıntıya sokmaz.
Bol bol dua et canım inşAllah.

Benim hep öyle işte. Akşam yine kustum. Dr hap verdi şurup işe yaramıyor. Aç dursan bile oluyor. Yemekle alkalı değil. Sadece çorba içiyorum hep aynı. Mide suyu yukarı çıkıyor

bu dediğinizi ben 16. haftamdan beri yaşıyorum bi geliyor 5-6 gün bazen 7-8 gün gitmiyor yesende yemesende aynı. Artık yatarken çiğneme tabletten 2 tane aynı anda çiğnemem bile kesmiyor yastığı yükseltiyorum olmuyor kalkıp geziyorum çünkü yattıkça o acı su daha çok yukarı geliyor ve kusturmak için öğürttürmeye başlıyor.

Allah yardmcnz olsun zor bişi ben çoooktandır çekiyorum bunu.
Allah başka dert zorluk vermesin napalım herşey bebişler için : )

aman tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan hesabı yani :) ben ince ayrıntılara girmem muhasebe okumama rağmen matematik ve hesaplama işlerini hiç sevmem. o yüzden 33 haftalık hamileyim yaşım 24 2015 te 25

Canım direkt çantanın içine mi koydun

Ya benim belin sirtim niye agriyor durduk yere anlamadim.bacaklarimdada sizi var.erken doğum belirtisi olabilirmi acaba bel ve sirt agrisi.çünkü gecmiyo agri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…