meslek anomalisi diyorsun yani : ))))) onun bi adi vardida neyse unuttum : )
ben 7 ayligim diyorum simdilik ,daha yeni yedi oldumda
o bitmis bisey kalmamis diyoalr
ne bitmesi daha 2 ay dan fazla var, hemdeee en zor tarafi
oturamiyorum kalkamiyorummm simdidenn
Benim hep öyle işte. Akşam yine kustum. Dr hap verdi şurup işe yaramıyor. Aç dursan bile oluyor. Yemekle alkalı değil. Sadece çorba içiyorum hep aynı. Mide suyu yukarı çıkıyorhiç mide borum yanmazdı niye öyle oldu ki bugün :S öyle ağır birşey de yemedim ama resmen midem ağzımda geziyorum.
Kocamda dalga geçiyor oğluma külotlu çorap mı giydircen diyor ama sizlere inat doğsun bir, giydircem sizede resim atcamKutlarım.
Vee ben senin hastaneye yakınım eksik kalırsa bir alo de koşar getiririm kıyafet. Kızanımın beyaz cicilerinden.
İllede külotlu çorap isterlerde onu da alır gelirim. Pipili yavruya külotlu çorap şart.
Ayrıca bebek bezlerini paketiyle mi koydun yoksa bir şeyin içine mi koydun?
cnm bnde 1 önü yarım düğmeli gecelik ile önü tam düğmeli pijama takımını 90 tl ye aldım bursada kapalı çarşıdan. yarında eminönüne gitcez hastaneden snra kocişle bir gecelik sabahlık birde atlet külot emzrme sütyeni fln bakcam.
Bilmiyorum bnm pijamanın biri mavili beyazlı biri suyeşili gecelik lila bu kez ki alacağım geceliği ne alırım hiç bilmiyorum sabahlık olarak ise ekru renk alcam ayrı alırsam eğer hepsinin üstüne giymek için başıma ne alsam bilmiyorum
Canım bna tarif edebilirmisin yerini ben yarın gidicem eşimle birlikte başka dahada gidemem yerini tarif edersen çok dua ederim :)
Vay dün @CKbeautyandsheer nın sabahlık bornozuydu bugün bnm külotlu çorapküstük
Ayrıca gözünaydın canım bebişin iyiymiş bu arada şeker sınırdakiler kervanına hoşgeldin bnmde öle şeker sınırda dediler deli gibi şekerli şeyler istemeye başlamıştım bakalım bizim bebiş hala fazla fazla kilo almış mı dr.a göre. Bnm dr.umda öle bebeği seviyor 40 haftayı bekler doğarsa ay çok tombiş olur severiz onu burada diyor görüntüyü banada gösteriyor seviyor espirili yaklaşımı var. Sanırım hastane olarak cidden dr.ları seçiyorlar memnun kalmana sevindim.
Canım senin araba imkanın var bizm arabamız yok annemle babamında yok bnm yanımda 7-24 arabalı biri yok evimde hastaneye uzak istnbulda ulşaım sıkıntı toplu taşımayla evden gelip alsalar desek baya zmn kaybı, o yüzden ben temkinli fazla fazla olsun die düşündüm kullanılmazsa geri gelir. Ben o çantaya fazlada koysam 1 çanta olacak bebek için, içine çok bişi koysamda aynı çanta olacak bişi değişmiyor bana göre içinde çok yada az olması. 1 küçük bez bebek çantasını oğluma hazırladım en küçük boy çekçekli valizide kndime ve oğlumun battaniyesine ayırdım hepsi bu
ne dertlenmişsiniz haftalara. hangi topikte millet tamı tamına satına uygun doğurmuş şimdiye kadar herkes ya 2 hafta önce doğurdu ya da satını geçti günleri.aralık annelerinin hepsi daha aralık girmeden doğurdu. kadın 1 aralık tahmini doğum tarihi tam 40 hafta dolmuş oluyor ee tabiki kasım içinde doğurur,aynı şeyler bizimde başımıza gelicek bana doktor boşuna 15 ocak sonrası doğumu bekleyebiliriz demedi. benimde 1 şubat tahmini doğum tarihim e çocuk 38 39 da gelirse normaldir yani bu hesaplamalar . siz içinizden gönlünüzden ne geçiyorsa onu söyleyin ben haftamı söylüyorum ister anlasınlar ister anlamasınlar.
ayrıca doktorlarınız sizi 32+1 de 33 haftalık saymıyormuş oysaki benim 31+3 de bana 32 haftalıksın dedi. yani şimdi ben doktoramı inanıyım etrafımdakilere mi :)
günde 4 adet kullansa canım ortalama olarak hesapladım 12 adet 3 gün için yeter die düşündüm : )Canım o zaman bez miktarını da artır 12 tane iki üç gün kalınacak olursa yetmeyebilir.
Benim yüzde hesabını geçmiş bu.canım o yüzden işte dr.lar hamileliği 9 ay 10 yani aslında 1o ay olarak tanımlıyorlar çünkü her ay tam 30 çekmiyor. Ama kaba taslak çevredeli insanlar bu hesapla anlıyorlar. Mesela nette bakmıştım ben kaan kocatepe die ünlü dr. var ya o haftalara göre ayları hesaplarken 32yi 4 haftadan 8. ay bitmiş saymıyordu 33.34. biterken 8. ayı bitmiş sayıyor.
ona bakarsan bizim hamişlik döneminde 31 çeken ayların periyodlu gelişi fazla oluyor benim sat 30 nisan
mayıs 31
haziran 30
temmuz 31
ağusts. 31
eylül 30
ekim 31
kasım 30 - buraya kadar ise 214 gün eder.
aralık 31 - 11 günü ekle buradan 225 gün eder benim. 31 e bölersek 7.2 .......... 30 a bölersekte tam 7.5 aylık oluyorum.
245 gün olur aralık bittiğinde bnm günüm. 245 i 31 e böl 7.9 eder ........ 30 a bölersek 8.1 aylık yapar.
Yani aslında kaan kocatepenin hesabı gün hesabına en yakın hafta hesabı oluyor canım.
ben 33. hafta ile 34. hafta arasında tam 8. ay bitirmiş oluyorum.
ocak 31 - buraya kadar 276 gün eder. Doğum süreci 280 günse bnm doğum 4 şubat olacak demektir.
Benim yüzde hesabını geçmiş bu.
artık ayağa kalkınca sancım oluyor, Rabbim dayanma gücü versin bize ve bebeklerimize.
Benim hep öyle işte. Akşam yine kustum. Dr hap verdi şurup işe yaramıyor. Aç dursan bile oluyor. Yemekle alkalı değil. Sadece çorba içiyorum hep aynı. Mide suyu yukarı çıkıyor
Her dr.un bakış açısı değişik dedim ya kaan kocatepeye görede 33. 34. biterken 8 aylık oluyoruz.
Bİzim forumdaki imza ya görede senin dr. gibi 32+1 de 33 oluyoruz ama bnde bnm dr.umu söylüyorum 32+1 de beni 32 haftalık sayıyor bana görede mantıklı olan bu biten hafta biten ay biten yaş söylenmeli. Bizim üklemizde insanlar önden gitmeyi seviyorlar ondan girdiğini hemen yaş hafta ay sayıp söylüyorlardoğru olan hngi haftada ayda yaşta olursan ol biteni olan yaş ay hafta sayarak söylemektir matematiksel olarak böle olması lazım
Canım direkt çantanın içine mi koydunKocamda dalga geçiyor oğluma külotlu çorap mı giydircen diyor ama sizlere inat doğsun bir, giydircem sizede resim atcam
Evet sen bnm hastaneye yakına geldim cicim yetmzse seni arıcam koş külotlu çorap getir pipilimin pipisi üşüyor diecem
paketi koymadım çünkü paket 50lılı ben içinden 12 adet bezi koydum sadece çantaya.
günde 4 adet kullansa canım ortalama olarak hesapladım 12 adet 3 gün için yeter die düşündüm : )
Çok güzel hesaplanmışsın.karışık değil aslında sizi rakamlar korkutuyor ama en ince hesaplama işte öle oluyor : )
Ödevler yüzünden ben bugun akşam yemeği de yiyemedim yaw
Canım direkt çantanın içine mi koydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?