2015 Şubat Anneleri

Merhaba bana cevap verebilecekvar mi

kız oğlan bebeleri sıcağı sevmezler hastane sıcak olur çıkarken iki alt giydirirsin
doğdugu günden karizmayı çizdirecen oğlan cıktıgına pişman olacak

oyy onun pipisini yerim ben, bnde öle aşırı sıcak seven olarak büyütmicem ama iki kat bişi giydirmektense bir külotlu çorap bir pantolon ohh mis bana daha mantıklı geliyor : ) benim teyzoş almanyada oğluna giydirdi vallahi aslanlar gibi oğlu şimdi koca adam

neyse kızlar birlikte iyi güldük Allahım hep güldrüsün hepimizi inşAllah sağlıkla daha bebişlerimizin nelerine gülcez
Ben çıkıyorum yarın dr.a gitcem ya koca beni bir güzel yıkasında yatayım uyurum bu gece inş. yarın 9 da oğluşumu görmeye gitmiş olmam lazım. Ayy heyecanlıyım yarın dr.a gidiom haydin size iyi geceler öpüyorum sizi bol tepikli geceler.

Ayy benim öz burcum TERAZİ, yükselen dedikleri burcum ASLAN ama ay burcu nedir ilk kez duydum

Çok zevkli aslında keşke ben de okusaydım ama fiziksel nefret ediyorum çok sıkıcı.

Çok zevkli aslında keşke ben de okusaydım ama fiziksel nefret ediyorum çok sıkıcı.

ay litch kırılmasın ama bende kimyadan nefret ederim fiziğe bayılırım lisede zati lise 1 de kimyadan zor geçtim 45 ile geçtim ama fiziğim 5 di kimya sıkıcı o yüzden de sayısalcı olmayı göze alamayıp eşit ağırlıkta kendimi harcadım.

Fizik insanı bunaltıyo gerçekten. Birsürü formül var uygulamasını kafanda canlandıramıyorsun falan. Ama kimya gerçekten zevkli. Uygulamalı olarak anlıyabiliyorsun.

Bende aynıyım. Kusmaktan perişan oldum. Öğleden sonra başlıyor yatana kadar perişan. Gaviskon verdi doktor ama hiç işee yaramıyor.
Sen ne içiyorsun?

Canım ben lansor iciyorum.zaten normalde De gastrit var bende hamile kalınca iyice sapitti midem gaviskin bi de rennie tadlari iğrenç aninda midem bulanıyor hic yararı yok bana ama lansor iyi geliyor onu da her zaman içmek istemiyorum bak su an bile midemden uyuyamiyorum 4 tane yastık dizdim üst üste e böyle de uyunmaz ki zaten boynumda da sorun var benim rahat edemiyorum of ne bileyim sıkıntılıyım nazlıyım

Bence hoca kimyayı güzel anlatmamış sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…