evet bende boğayımkoçlarla süper anlaşırım hemde çok severim koçları :)
Ay burcu nedir ?
Benim ay burcum ne peki ?Benim ay burcum başakmış o yüzden böyle en ince ayrıntısına kadar titizleniyorum bir işte
Yaşıtlarımdan daha genç hissediyorum kendimi :))yıl sonları kötü bu yüzdenolsun sen yine iyisin de ya aralık sonu doğanlar ne olacak hadi eskiden ocak gibi yazdırabiliyorlarmış şimdi oda yasak yazık onlara D:
Benim ay burcum ne peki ?
Merhaba bana cevap verebilecekvar miHerkese merhaba buraya yeni katildim ve ilk defa yaziyorum. Bir sorum olacak. Su anda 30 haftalik hamileyim ve dogum izni icin 32. haftada doktordan rapor almam gerekiyormuş. sigortadan dogum parasi almak istiyorum bunu nasil yapabilirim bu konuda eger bilginiz varsa beni bilgilendirebilirmisiniz. Herkese hayirli dogumlar diliyorum.
Evet bende iyi anlatırım boğa ile ve süper kişilikleri olur.evet bende boğayımkoçlarla süper anlaşırım hemde çok severim koçları :)
kız oğlan bebeleri sıcağı sevmezler hastane sıcak olur çıkarken iki alt giydirirsin
doğdugu günden karizmayı çizdirecen oğlan cıktıgına pişman olacak
Yeni görüyorum canım mesajını kusura bakma çok şükür iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyo??? Yazılanları sürekli okumaya çalışıyorum son günler pek giremesemde ..nbr canım, nasıl gidiyo her şey yolunda mı?
Çok zevkli aslında keşke ben de okusaydım ama fiziksel nefret ediyorum çok sıkıcı.Atomların birbirine bağlanmış hali evet. Mesela ödevde tekstil boyalarının molekül yapılarını çizdim çoğunlukla. Aspirin yapısı vardı birkaç ilacın etken maddesinin yapısı vardı. Biraz da ilgilerini çeksin diye böyle moleküller seçtim. Hmm bak yarınki gruba da vitaminlerden molekül yapılarını ekleyeyim.
32. Haftada hastane sana rapor verecek ( sgk ile anlaşmalı hastane olacak)Merhaba bana cevap verebilecekvar mi
Doğum saati, yerine göre belirleniyor netten bulabilirsin :) ay burcunu içsel alemin gbi düşünAy burcu nedir ?
Çok zevkli aslında keşke ben de okusaydım ama fiziksel nefret ediyorum çok sıkıcı.
Iyiyim canim. Hamileligin sonlarina yaklasiyoruz iste. Iyi olmana sevindim.Yeni görüyorum canım mesajını kusura bakma çok şükür iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyo??? Yazılanları sürekli okumaya çalışıyorum son günler pek giremesemde ..
peki kaç gun rapor alabiliyorum32. Haftada hastane sana rapor verecek ( sgk ile anlaşmalı hastane olacak)
Sen raporu işyerine vereceksin. Rapor bitince gidip paranı alacaksın.
Çok zevkli aslında keşke ben de okusaydım ama fiziksel nefret ediyorum çok sıkıcı.
Bende aynıyım. Kusmaktan perişan oldum. Öğleden sonra başlıyor yatana kadar perişan. Gaviskon verdi doktor ama hiç işee yaramıyor.
Sen ne içiyorsun?
ay litch kırılmasın ama bende kimyadan nefret ederim fiziğe bayılırım lisede zati lise 1 de kimyadan zor geçtim 45 ile geçtim ama fiziğim 5 dikimya sıkıcı o yüzden de sayısalcı olmayı göze alamayıp eşit ağırlıkta kendimi harcadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?