Ben oyle yapiyorum :)İçinde olduğmuz ayı söylüyoruz o zaman ? Hamilelğim bitti hala öğrenemedim
herhangi bi 2 saat içinde 10 hareket hissettiysen saymayi birakabiliyosun canım ama eğer 10 dan az ciktiysa bi 2 saat daha sayiyorsunBir şey soram Size.
Bebeğin hareketleri gün içinde herhangi iki saat içinde mi 10 kez hareket etmeli yoksa her iki saat içinde mi on mez hareket etmeli.
Yaa ne güzel sizİnkiler kıpır kıpır. İki gündür bizim tombul kuş sakin yine.
ben de yarın ank memorial ile görüscem bizde de var mıdır acaba şerbet sus falan :)Penye battaniyeli hastane çıkışı
kapı süsü
misafirlere lohusa şerbeti ikramı
20 yakınına bebek doğdu mesajı
fiyat 1095 tl,sezeryan da normal doğum da aynı fiyat..
Diyarbakır memorial fiyatı,iyi geldi bana..
Canm her dönem kıllanabileceğimiz ilaçlar Değişiyor , ilk 3 ay kullandığımı 2. 3 ay vermedi doktor mesela . Bence doktoruna danışmadan içmeUyumayan varsa bise soracaktim( Ben usutmusum gqliba bogazim agriyo..uc ay oncede bogaz agrisi icin gitmistim doktorum bu antibiyotigi ic bebege hic zarari olmaz dedi..yine de korkup yarida kesmistim..O antibiyotikten kullansam zarari olur mu?İkinci bi sorum da bebek bi kac gun cok hareket ediyo bi kac gun az bu normal mi.aslinda daha dun doktor kontrolum vardi hersey cok normal dedi ama ben evhamlaniuorum galiba..son olarak da dun gogsumun altindaydi kafasi yani orasi siskin di simdi gogsumun alti bos ve karnim bir gecede sivrilesti..bu da normal mi .. ( Cvplayin lutfen (
Ya süpermiş fiyat ben ankara çağ hastanesine gidiyorum sadece sezeryan 2000 ve sadece 1 gece var içinde başka bi şey yok yani çok iyiymiş hakikatenPenye battaniyeli hastane çıkışı
kapı süsü
ben nıye yoktum biliyon muuuu cunku sızın yaptığınız o soslardan (kalan domates kabuklarından)bırde salca kaynatıyordum o sırasen yoktun biz yazın kasa kasa domatesler aldık sos yaptık yaaaa : ))))
tahta kasıgı ocakta ısıtıp ustune basın derler..
sarımsak da sürdüm aseton da sürdüm ama yine köfte dudağım iki kat büyüdü. lanet uçuk sevmiyorum seni
sıcak bi şeyle ürkütmek lazım derler. sıcak çay bardağını tutuyorum dudağımda ama işe yarayacağını sanmıyorum.virüs oraya yerleşti. gidene kadar 3 hafta geçer.
ana kız pek bır ballısınız.. :) gercı bende ılk kızımda 2 parça bısey almamıştım herseyımız hedıye gelmıstı.. :)))hbu arada eşimin arkadaşının eşi ( oha ne karışık oldu) dün bebek için 3 çanta dolusu malzeme göndermiş
2 adet tül kapı süsü
50 tane bebek şekeri koymak için mini çantalar
bebek için organik alt silme mendili
organik pamuklar
benim için canped hasta bezi
göğüs ucu çatlak kremi
bebek için 2 poşet hiç kullanılmamış kıyafet göndermiş
kıyafetlerde daha etiketler duruyor
bahsetmiştim hatrlarsınız belki
doktor hep kız demişti ama erkek doğdu diye
kime niyet kime kısmet
hadı güzel seyler getır bıze...10.30 randevumuz var bakalım minnak ne alemde
sabaha karşı heyecandan uyuyamadım kafam kazan gibi
birazdan kahvaltı yapar cıkarız
benım bıldıgım kadarıyla gun ıcınde toplamda 10 hareket ıstenıyor..ben soğuk su ıcer ıcmez karnımdan dışarı çıkacak gıbı oluyor mesela.. dun badem yedım saatlerce hıc durmadı ama son 1 haftadır eskıye nazaran baya bır dınlenme modunda..saatlerce hıc kıpırdamadığı oluyor bazen..Bir şey soram Size.
Bebeğin hareketleri gün içinde herhangi iki saat içinde mi 10 kez hareket etmeli yoksa her iki saat içinde mi on mez hareket etmeli.
Yaa ne güzel sizİnkiler kıpır kıpır. İki gündür bizim tombul kuş sakin yine.
vay canına hastaneye de bak sen..asmıslar artık anam bacım..Penye battaniyeli hastane çıkışı
kapı süsü
ana kız pek bır ballısınız.. :) gercı bende ılk kızımda 2 parça bısey almamıştım herseyımız hedıye gelmıstı.. :))).
Hep şansı bahtı açık olur inş yavrunun :)aslında ben çok şanssızımdır her konuda
ama kızım doğmadan kısmetiyle geldi maşallah
inşallah ömrüde hayırlı ve böyle şanslı olur
Ne güzeldi tam kendimizi iyi hissetmeye başladığımız zamanlardı ama her ne kadar ağrılı sızılı olsada bu zaman daha mı ne güzel.
kıs gunu ıznı ne yapacakmış.. senın daha baya baya var havalar yumuşar kız doğunca keyfını cıkarırsınızyaklaştıkça güzelleşsin : ))) bebikler gelsin , dün eşim diyo ki , kız doğsaydı ne güzel 10 gün izin alacaktım : )))
ben nıye yoktum biliyon muuuu cunku sızın yaptığınız o soslardan (kalan domates kabuklarından)bırde salca kaynatıyordum o sıra
onu nasıl yaptın gı ? becerekli hatunsun vesselam
kıs gunu ıznı ne yapacakmış.. senın daha baya baya var havalar yumuşar kız doğunca keyfını cıkarırsınız
bugunlerını mumla arayacak yazıkkk farkında degıl..çok yoruluyor yavrucak, yaz kış demeyecek evde yatacağını sanıyor bende fazla dinlenme hayali kurma dedim : ))
günaydın düşük çeneli koca göbekli meraklı pipirikli anne adayları yine geçmiş olmuş 50 sayfa vala bu topik patlıcak en sonundaher bi şeye 50 sayfa yazılıyo doğurana kadar 7000 i görcez biz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?