2015 Şubat Anneleri

günaydın şekerler. öff uyuyamadım yine dön dön uyku muyku kalmıyor. bu kızanlar gelince bu uykular geri gelirse işte o zaman sinir olurum

ben kendimi düşünemiyorum yaa nasıl olur bilmem
benim kız hiç durmuyor maşallah çok hareketli
gece hareketlerine uyanıyorum
ya bi çocuk sabaha kadar hiç mi durmaz
durmuyor benimkisi
akşam duş aldım hadi duştan sonra sakinler belki dedim ama duşta bile kudurdu
oturduğum yerde uyumaya başladım
eşim seninle işimiz var diyor

benim de 14 subat. Tam gununde dogabilir beraber kutlasin ne olcak ki. Normal olur da ins bebegim kendi karar verir dogum gunune

aa sen de mi tuba :) bi dene bakalim canım eğer çalışmak zorlamazsa seni calisirsin baktın olmuyor dayanamadigin yerde alırsın raporunu..

Bir şey soram Size.
Bebeğin hareketleri gün içinde herhangi iki saat içinde mi 10 kez hareket etmeli yoksa her iki saat içinde mi on mez hareket etmeli.
Yaa ne güzel sizİnkiler kıpır kıpır. İki gündür bizim tombul kuş sakin yine.

Penye battaniyeli hastane çıkışı
kapı süsü
misafirlere lohusa şerbeti ikramı
20 yakınına bebek doğdu mesajı
fiyat 1095 tl,sezeryan da normal doğum da aynı fiyat..
Diyarbakır memorial fiyatı,iyi geldi bana..

ya benim oğlan nedense ben yatınca sakinleşiyor hiç öyle uykudan uyandırmıyor beni :S eskisine göre hareketlerinin bazıları can yakıyor ama yattıktan bir kaç dakika sonra uyuyor sanırım ay inşallah uyur ben yatınca kendimi böyle avutuyorum. sabah kalktım hıçkırık tutmuştu yavrumu

Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar.Bir uykusuz ana da benim.Sabaha kadar dön Allah dön uyuyamadım, kafamda deli düşünceler,karnımda fır fır bir sıpa.

eğer hareketlerinden şüpheleniyorsan sol tarafına yatıp herhangi 2 saat içinde en az 10 hareketini saymalısın her 2 saat için değil.
yani doktorum bana bu şekilde söyledi

yat soluna birde tatlı birşeyler ye sabırla yat ama kalkma sıkılıp o arada tepişmesi gerekli.herhangi bir 2 saatte 10 hareket olmalı ama doktorların dediği her anne bebeğin hareket etme alışkanlığı bildiğinden bir tuhaflık olduğunu yine anne anlıyor . bazen aşırı sakinler bazen kıpır kıpırlar benimde başıma geliyor ama panik yapmıyorum sanırım pozisyon değişikliğinden oluyor.

bencede çok uygun burada sadece sezeryan için 2500 istiyorlar

ayy hıçkırığını nasıl anladın
kıyamam ben ona yaaaa

1 bardak süt içince de 20 dk içinde hareketleri başlarmış bebeğin bunuda nette okumuştum ve uyguladım

ayy hıçkırığını nasıl anladın
kıyamam ben ona yaaaa

benimki kafası genelde kaburgamda olduğundan kaburga tarafım hıçkırık gibi inip zıplıyor gün içinde bir kaç defa oluyor hani böyle birşey atar ya göbeğinde heh aynen öyle oluyor bende D:

benimki kafası genelde kaburgamda olduğundan kaburga tarafım hıçkırık gibi inip zıplıyor gün içinde bir kaç defa oluyor hani böyle birşey atar ya göbeğinde heh aynen öyle oluyor bende D:

ayy ondan arada bende de oluyor ama sağ belimde oluyor o vurmalar demek benim sıpa enine uzanmış

Aaa bende Diyarbakır Memorial a gidiyorum Memorial Dicle benimki sen hangisine gidiyorsun. Benim Dr aysegul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…