Nazar mı değidirdik yoksa sana.günaydın şekerler. öff uyuyamadım yine dön dön uyku muyku kalmıyor. bu kızanlar gelince bu uykular geri gelirse işte o zaman sinir olurum
Babamın ortağının karısının kardeşinin kızı.
Bizde de bu var.
günaydın şekerler. öff uyuyamadım yine dön dön uyku muyku kalmıyor. bu kızanlar gelince bu uykular geri gelirse işte o zaman sinir olurum
benim de 14 subat. Tam gununde dogabilir beraber kutlasin ne olcak ki. Normal olur da ins bebegim kendi karar verir dogum gununeayyy doğumun 14 şubat mış
o gün doğurmayı mı planlıyorsun
benim arkadasım gecen sene mecburi sezeryan olacaktı doktoru 14 şubata gün vermiş
ileride sevgililer günü doğum günüyle birlikte kutlanmasın diye 13 şubatta aldırdı
aa sen de mi tuba :) bi dene bakalim canım eğer çalışmak zorlamazsa seni calisirsin baktın olmuyor dayanamadigin yerde alırsın raporunu..Aaaa biz adaş mıyız? Günaydın canım. Bugun bir haftalık raporumun son günü ama ben gece gündüz çalışıp durdum yok ödevler yok sınavlar. Şimdi devam edicem. Bu gidişle 32 den sonra da çalışayım ben bu ne yaaa evdeyken bile çalıştırırıyolar bari 32 den sonra çalışmam bir işe yarar.
Nazar mı değidirdik yoksa sana.
ben kendimi düşünemiyorum yaa nasıl olur bilmem
benim kız hiç durmuyor maşallah çok hareketli
gece hareketlerine uyanıyorum
ya bi çocuk sabaha kadar hiç mi durmaz
durmuyor benimkisi
akşam duş aldım hadi duştan sonra sakinler belki dedim ama duşta bile kudurdu
oturduğum yerde uyumaya başladım
eşim seninle işimiz var diyor
Kocaamannn 3 günün var.
Bir şey soram Size.
Bebeğin hareketleri gün içinde herhangi iki saat içinde mi 10 kez hareket etmeli yoksa her iki saat içinde mi on mez hareket etmeli.
Yaa ne güzel sizİnkiler kıpır kıpır. İki gündür bizim tombul kuş sakin yine.
Bir şey soram Size.
Bebeğin hareketleri gün içinde herhangi iki saat içinde mi 10 kez hareket etmeli yoksa her iki saat içinde mi on mez hareket etmeli.
Yaa ne güzel sizİnkiler kıpır kıpır. İki gündür bizim tombul kuş sakin yine.
Penye battaniyeli hastane çıkışı
kapı süsü
misafirlere lohusa şerbeti ikramı
20 yakınına bebek doğdu mesajı
fiyat 1095 tl,sezeryan da normal doğum da aynı fiyat..
Diyarbakır memorial fiyatı,iyi geldi bana..
ya benim oğlan nedense ben yatınca sakinleşiyor hiç öyle uykudan uyandırmıyor beni :S eskisine göre hareketlerinin bazıları can yakıyor ama yattıktan bir kaç dakika sonra uyuyor sanırım ay inşallah uyur ben yatıncakendimi böyle avutuyorum. sabah kalktım hıçkırık tutmuştu yavrumu
yat soluna birde tatlı birşeyler ye sabırla yat ama kalkma sıkılıp o arada tepişmesi gerekli.herhangi bir 2 saatte 10 hareket olmalı ama doktorların dediği her anne bebeğin hareket etme alışkanlığı bildiğinden bir tuhaflık olduğunu yine anne anlıyor . bazen aşırı sakinler bazen kıpır kıpırlar benimde başıma geliyor ama panik yapmıyorum sanırım pozisyon değişikliğinden oluyor.
ayy hıçkırığını nasıl anladın
kıyamam ben ona yaaaa
Geçmiş olsuncanım çıktı artık. bi sonrakinde buz uygularım.
benimki kafası genelde kaburgamda olduğundan kaburga tarafım hıçkırık gibi inip zıplıyor gün içinde bir kaç defa oluyor hani böyle birşey atar ya göbeğinde heh aynen öyle oluyor bende D:
Aaa bende Diyarbakır Memorial a gidiyorum Memorial Dicle benimki sen hangisine gidiyorsun. Benim Dr aysegulPenye battaniyeli hastane çıkışı
kapı süsü
misafirlere lohusa şerbeti ikramı
20 yakınına bebek doğdu mesajı
fiyat 1095 tl,sezeryan da normal doğum da aynı fiyat..
Diyarbakır memorial fiyatı,iyi geldi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?